China Transmisi Otomatis Solenoid Ob5 Gearbox Shift Solenoid diferensial gearbox

Nov 29, 2022 | Uncategorized

Katrangan Solusi

Transmisi otomatis Solenoid OB5 Gearbox ngganti solenoid

jeneng OAM DQ2 / 1315571
Produsen Fit Volkswagen, Audi
Go apik karo Model Audi / Sagitar / Magotan / Golfing / Lavida / Scirocco
Passat / Touran / Polo / CC
Jaminan setaun tanggalan
Bare jumlah minimal order 10pcs
Lead Time: ing 20 kaping sasampunipun tuku
posisi Model anyar
Cedhak Pelabuhan HangZhou/HangZhou/Hong Kong
Bobot awak piranti / packing 225g / sewidak wolu * 51.5 * 35mm
packing: @50pc/11.9kgs/23x34x29 cm
Pendekatan pasokan Express, DHL, FEDEX, EMS, UPS
Teknik pambayaran Transfer institusi financial, Western Union, MoneyGram, kertu playing kredit, PayPal

Foto Solusi

Layanan Bisnis Kita
siji) We offer panyedhiya OEM utawa ODM kanggo klien. Kita bisa tata letak adhedhasar panjaluk konsumen utawa nggawe barang sing cocog karo desain pembeli.
2) Kita bisa nggawe logo klien ing produk kanthi laser utawa printer kode Pneumatik.
3) Kita bisa kurban sampel babar blas free kanggo evaluasi kanggo sawetara obyek. 

FAQ
Pitakonan sampeyan bisa uga takon
Q1: Apa sampeyan bisa nggawe produk khusus?
A: Kita bisa nggawe miturut gambar utawa conto sampeyan.

Q2: Aku arep tuku dagangan sampeyan, carane aku bisa mbayar?
A: Sampeyan bisa metu liwat T / T, WEST UNION utawa kahanan pembayaran liyane kita tekan persetujuan.

P3: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas paling apik?
A: Kita duwe 100% 1 dening 1 mriksa ing baris manufaktur sadurunge pangiriman lan pangiriman. Rasio cacat saka klien kurang saka 1%. Dadi kita duwe kapercayan diri lengkap babagan barang-barang sing berkualitas tinggi. Kanggo luwih akeh, kita nawakake garansi 1 taun kanggo nglawan dina B / L. 

Musim gugur iki: Yen kita ora nemokake apa sing dikarepake ing situs sampeyan, apa sing kudu kita lakoni?
A: Sampeyan bisa ngirim email katrangan lan foto barang sing sampeyan butuhake. Kita bakal mriksa apa kita bisa nindakake utawa ora.

Q5: Apa kita bisa njaluk 1 pc saben dagangan kanggo screening kualitas dhuwur?
A: Manawa, kita ngerti ujian kualitas kritis lan kita seneng ngirim 1pc kanggo screening kualitas.

Q6: Apa wektu pandhuan?
A: wektu langsung sampel kita ing 3 dina sawise pembayaran. Kanggo manufaktur massal, wektu pandhuan kita biasane 20 dina. Yen dijaluk khusus, kita bisa ndeleng dhasar ing kahanan nyata.

Q7: Apa frasa pembayaran sampeyan?
A: satus% T / T ing advance, utawa telung puluh% T / T minangka simpenan lan 70% mbayar metu sadurunge kapal lan pangiriman kanggo ageng njaluk karo rega luwih.

Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik besiness?
A: Kita njaga kualitas dhuwur lan nilai agresif kanggo njamin keuntungan konsumen. Kita ngurmati saben klien minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ana subyek saka asale.

aplikasi: Mesin, Mobil
fungsi: Ganti Kacepetan, Ngurangi Kacepetan, Gearbox Transmisi
tata: Tiga-Ring
Atine: Lumahing waos atos
instalasi: Utas
Langkah: Ora duwe langkah

###

Sampel:
US $ 20 / Piece
1 Piece (Min.Pesanan)

|
Nyuwun Contoh

###

pangaturan:

###

jeneng Katup Solenoid Transmisi OAM DQ200 DSG
OE No. F02NB01061 / F 01R 00W A02 / 13150568 / 13150457
Merk Suit Volkswagen, Audi
Model Suit Audi / Sagitar / Magotan / Golf / Lavida / Scirocco
Passat / Touran / Polo / CC
Jaminan taun 1
Jumlah pesenan minimal 10pcs
Lead Time: ing 20 dina sawise pesenan
status Brand new
Cedhak Pelabuhan Guangzhou / Shenzhen / Hong Kong
Berat Unit/Packing 225g / 68*51.5*35mm
packing: @50pc/11.9kgs/23x34x29 cm
Cara pengiriman Express, DHL, FEDEX, EMS, UPS
Carane bayar Transfer bank, Western Union, MoneyGram, kertu kredit, PayPal
aplikasi: Mesin, Mobil
fungsi: Ganti Kacepetan, Ngurangi Kacepetan, Gearbox Transmisi
tata: Tiga-Ring
Atine: Lumahing waos atos
instalasi: Utas
Langkah: Ora duwe langkah

###

Sampel:
US $ 20 / Piece
1 Piece (Min.Pesanan)

|
Nyuwun Contoh

###

pangaturan:

###

jeneng Katup Solenoid Transmisi OAM DQ200 DSG
OE No. F02NB01061 / F 01R 00W A02 / 13150568 / 13150457
Merk Suit Volkswagen, Audi
Model Suit Audi / Sagitar / Magotan / Golf / Lavida / Scirocco
Passat / Touran / Polo / CC
Jaminan taun 1
Jumlah pesenan minimal 10pcs
Lead Time: ing 20 dina sawise pesenan
status Brand new
Cedhak Pelabuhan Guangzhou / Shenzhen / Hong Kong
Berat Unit/Packing 225g / 68*51.5*35mm
packing: @50pc/11.9kgs/23x34x29 cm
Cara pengiriman Express, DHL, FEDEX, EMS, UPS
Carane bayar Transfer bank, Western Union, MoneyGram, kertu kredit, PayPal

Jinis Gearbox sing Digunakake ing Turbin Angin

Akeh manufaktur turbin angin wis milih solusi sing beda-beda kanggo sepur drive turbin. Paling seneng gearbox amarga daya tahan. Iki duwe sawetara fitur desain sing cocog kanggo guncangan, stres lan nyandhang. Preduli saka jinis gearbox sing digunakake, pangopènan lan pemantauan terus-terusan bisa nambah umur mesin kasebut. Nindakake tugas kasebut kanthi rutin bisa mbantu ndeteksi lan ngrampungake masalah sadurunge dadi serius. Mangkene sawetara masalah sing ana gandhengane karo gearbox.
kothak gir

Gearbox heliks koaksial

Kothak gear inline heliks seri R minangka pengurangan kacepetan kanthi kualitas dhuwur kanggo aplikasi industri tugas abot. Unit kasebut dirancang kanthi nambah Kapadhetan daya lan dilengkapi macem-macem pilihan pendinginan. Segel lan pelumas kelas dhuwur mbantu nambah efisiensi lan nyuda beban termal. Padha ATEX-cecek. Modul sing bisa dibalikake minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi kanthi kacepetan dhuwur, kayata kompresor, blower kompresor, lan pompa.
Set modul normal kotak gear heliks diprodhuksi nggunakake teknik nglereni untu sing padha karo gear spur. Iki ngidini produksi gear heliks sing luwih dhuwur, luwih ekonomis, lan luwih kompak. Sanajan kinerja gear helical luwih murah tinimbang gear spur, nanging awet lan bisa mindhah gerakan lan daya ing antarane rong poros. Lan amarga bisa nangani beban sing luwih gedhe, luwih disenengi kanggo aplikasi tugas abot.
Bentuk waos utama saka gearbox heliks nyedhiyakake rasio kecepatan tetep, sanajan jurang tengah ora disetel kanthi lengkap. Persyaratan iki kadhangkala diarani minangka aturan dhasar gearing. Kothak gear heliks padha karo seperangkat gear spur kertas, kajaba bagean kasebut kudu stagger ing arah sing ngelawan. Ana rong jinis gear heliks kanggo poros paralel: tangan kiwa lan tangan tengen.
Pasar Gearbox Industri dipérang adhedhasar jinis produk, aplikasi, lan geografi. Laporan kasebut nganalisa skenario kompetitif kanthi nggawe segmen pasar miturut wilayah, perusahaan, lan jinis. Nggunakake informasi iki, ngira ukuran pasar, revenue, lan konsumsi. Laporan kasebut uga nampilake informasi penting babagan COVID-19 lan pengaruhe ing industri sakabehe. Lan uga menehi lanskap kompetitif karo pemain industri sing unggul.
Kothak gear industri digabungake karo piranti lan nggawe proses otomatisasi luwih efisien lan dipercaya. Nambah biaya tenaga kerja, kekurangan tenaga kerja trampil, lan tenaga kerja sing tuwa nyebabake panjaluk teknologi otomatisasi. Industri kasebut mbutuhake model lan teknologi sing luwih anyar lan luwih maju kanggo saingan ing pasar global. Sampeyan bisa nggunakake kothak gear heliks Coaxial ing macem-macem aplikasi. Manfaate ora ana enteke. Yen sampeyan nggoleki kotak gear industri sing dipercaya lan berkinerja tinggi, CZPT bisa mbantu sampeyan nemokake.
kothak gir

Gearbox pengurangan cacing

Minangka aturan umum, kotak gear pengurangan cacing jarak tengah luwih efisien tinimbang sing luwih cilik. Kothak gear cacing kanthi 2.6-in. jarak tengah wiwit ilang efficiency minangka rasio nambah. Jarak tengah sing luwih gedhe cenderung duwe efisiensi sing luwih dhuwur tinimbang sing luwih cilik. Nanging, prabédan iki bisa uga ora cukup kanggo mbenerake investasi sing luwih dhuwur. Reducer gear cacing biasane luwih murah tinimbang unit heliks sing padha.
Panggunaan aluminium kanggo kotak gear pengurangan cacing minangka pilihan sing populer kanggo sing melu manufaktur Peralatan Pembungkus. Saliyane entheng, kothak gear pengurangan cacing aluminium duwe kekuwatan lan kaku sing dhuwur. Produsen nyaranake pilihan iki amarga kaku lan daya tahan sing dhuwur. Nalika tuku kothak gear pengurangan cacing aluminium, elinga manawa luwih larang tinimbang versi baja. Nanging, dheweke duwe umur sing luwih dawa lan tahan banget kanggo nyandhang.
Sudut heliks cacing luwih gedhe tinimbang gear heliks, sing ngidini rasio gear luwih dhuwur. Kajaba iku, awak cacing biasane luwih dawa ing arah aksial tinimbang gear heliks. Gir pengurangan cacing asring kiwa, lan standar Inggris utawa India biasane dituruti. Roda cacing digawe saka baja paduan hardened PB2-C, dene kotak gearbox digawe saka baja paduan hardened FG 220 utawa FG 250res.
Cacing ing sistem kurban relatif aman saka nyandhang. Nanging, rodha sing luwih alus minangka panyebab paling akeh lan rusak. Laporan analisis minyak kanggo sistem kurban nuduhake tingkat wesi sing kurang lan konsentrasi tembaga sing dhuwur. Nanging, yen kothak gear pengurangan cacing duwe reputasi ala, sampeyan kudu nimbang tuku sing anyar. Yen gear cacing ing kondisi apik, gearbox isih pilihan sregep kanggo kendaraan anyar utawa panggantos.
Kauntungan saka gearbox pengurangan cacing akeh. Kothak gear cacing digunakake akeh ing setelan industri, ing ngendi menehi torsi lan nyuda kacepetan kanggo mindhah produk. Kothak gear cacing uga umum digunakake ing gerbang keamanan otomatis, sing ora bakal mundur. Umume gerbang keamanan nggunakake rong drive cacing sing kapisah kanggo njaga gapura ing posisi sing ditutup. Ana uga akeh kegunaan liyane kanggo nyuda cacing. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan keuntungan saka gearbox cacing kanthi maca ing ngisor iki.

Gearbox baja tahan karat

Kothak gear baja tahan karat nawakake sawetara kaluwihan tinimbang kotak gear standar. Padha cocog karo desain motor stainless ana lan biaya 50 persen luwih rata-rata. Padha duwe shafts output stainless lan housing uga hardware tahan karat lan pelumas bahan pangan. Kothak gear baja tahan karat duwe segel IP 65, segel poros Viton ing poros input lan output, lan cincin Buna ing antarane omah. Kothak gear baja tahan karat uga ngilangi permukaan sing rata lan ngidini desain silinder.
Kothak gear baja tahan karat luwih awet tinimbang kotak gear wesi tradisional utawa kothak sing dicet epoksi. Kothak gear kasebut bisa tahan operasi cuci bola-bali tanpa karusakan. Dheweke uga ora ngumpulake partikel utawa bakteri. Lan amarga baja tahan karat ora korosi, gearbox baja tahan karat bisa tahan ing lingkungan sing atos, kayata lingkungan berminyak utawa berminyak. Amarga gearbox baja tahan karat tahan karat, mula mbutuhake perawatan sithik. Dheweke uga luwih gampang kanggo ngresiki lan njaga, nyebabake panggantos luwih sithik lan umure luwih dawa kanggo gearbox sampeyan.
Kothak gear baja tahan karat minangka pilihan sing apik kanggo panganan lan industri liyane sing mbutuhake standar kebersihan sing dhuwur. Saliyane daya tahan, kothak gear stainless steel cocog kanggo aplikasi ing lingkungan sing mbutuhake kelembapan lan banyu sing dhuwur. Padha uga urip-lubricated, lan padha bisa diwenehake karo lenga pangan-bahan utawa banyu. Kothak gear stainless CZPT Gears minangka pilihan serbaguna kanggo macem-macem aplikasi.
Kothak gear baja tahan karat nawakake proteksi karat sing unggul lan bisa tahan lingkungan sing atos. Tutup stainless steel, omah, lan hardware njaba njamin pangayoman karat unggul. Yen sampeyan duwe pitakon babagan macem-macem keuntungan saka gearbox stainless steel, hubungi wakil sales CZPT Gear kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan pilihan sampeyan. Lan yen sampeyan ora yakin jinis apa sing cocog karo kabutuhan sampeyan, hubungi wakil sales CZPT Gear kanggo nemokake solusi sing cocog kanggo bisnis sampeyan.
kothak gir

1 kothak gir kacepetan

Komponen Volkswagen Group mrodhuksi gearbox siji kacepetan. Kothak gear nduweni motor penggerak listrik kanthi kinerja dhuwur sing ngasilake torsi 310 Nm sajrone sawetara kacepetan. Dirancang kanggo jarak maksimal, gearbox iki nggunakake gear siji kanggo kabeh kahanan nyopir. Iku banget sepi, banget, lan mbutuhake manufaktur tliti. Volkswagen uga kasedhiya ing konfigurasi gear reverse karo elektronika daya. Motor e-drive Volkswagen ID.3 EV minangka conto sing sampurna.
Pérangan pisanan saka transmisi cocog karo gear genap lan ganjil, dene bagean kapindho nduweni gear sing luwih lurus. Set gear siji bisa ngganti antarane loro mode. Set gear penengah uga bisa. A pindah lastshelf bisa kawangun dening hydraulically betigte Lamellenkupplungen. Loro-lorone jinis gear bisa diijolke antarane transmisi sebagean. Penemuan kasebut uga kalebu transmisi kanthi rasio gear sing padha karo bagean pertama transmisi.
Variasi liyane saka gearbox siji kacepetan yaiku CVT. Gearbox jinis iki mung duwe siji unit drive, tegese ora mbutuhake kopling utawa rem. Daya kasebut asale saka torsi sing digawe dening Mesin Pembakaran Internal kanthi kecepatan tartamtu. Mesin ora bisa nahan tingkat torsi dhuwur ing ndhuwur 5500 RPM, sing bakal nyuda MPG. Kajaba iku, ngunggahake RPM bakal nyuda akselerasi, lan ing kasus sing abot bisa nyebabake kacilakan mesin.
Nalika jumlah aplikasi kanggo gearbox 1 kacepetan mundhak, desain lan fungsine bakal terus berkembang. Bosch Rexroth wis ngembangake kothak gear eGFZ adhedhasar umpan balik pelanggan. Dheweke saiki lagi nggarap macem-macem proyek percontohan lan ngarep-arep bisa diproduksi ing sawetara taun sabanjure. Nanging, yen sampeyan pengin tuku gearbox 1 kacepetan saiki, nimbang keuntungan saka desain tingkat pisanan.

China Transmisi Otomatis Solenoid Ob5 Gearbox Shift Solenoid diferensial gearboxChina Transmisi Otomatis Solenoid Ob5 Gearbox Shift Solenoid diferensial gearbox
editor dening czh 2022-11-30

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan