Kothak cacing cina | distributor gearbox cacing China | produsen gir cacing ing China

Kothak gir Cacing Gearbox Cacing

XL gearbox cacing fungsi kapasitas torsi gedhe - loro nganti telung kesempatan tambah saka gir cacing normal. Minangka perdana menteri produsen gir cacing ing China, XL ngenalake telung peralatan penting: cacing enveling dobel gear reducer (seri C), gir gear reduksi cacing (seri NMRV) lan gir cacing enveling dobel.

Saben kothak gir cacing XL dioptimalake kanggo tugas sing gedhe lan aplikasi torsi gedhe. Kajaba iku, efisiensi transmisi 5 nganti 10% mundhak tinimbang kothak gir cacing liyane.

Kothak gir cacing minangka gaya gir pangurangan sing mesthi digunakake kanggo ngonversi input kacepetan motor substansial dadi output kacepetan nyuda sanajan uga bisa ngirit torsi gedhe. Produsen cacing kalebu gir ing jinis sekrup sing dipasang ing mesin sing output nalika orientasi amba sing tepat. Kothak gir cacing utamane digawe saka tembaga nganggo cacing baja utawa stainless steel. Ukuran saka reducer cacing iku paling andhap asor lan ramping yen dibandhingake karo reduksi gir liyane sing bisa mbantu ngatasi masalah kecepatan motor lan area.

Nggawe Gearbox Cacing?
Kothak gir cacing digunakake ing lapangan kayata instrumen tuning, elevator, eskalator, sabuk conveyor, produk kesehatan, teknik transmisi tenaga listrik, lan gerbang keamanan kanggo judhul sawetara.

Apa sing digunakake gearbox worm?
Gir cacing (utawa cacing drive) pancen minangka komposisi gir tartamtu sing nggunakake sekrup (cacing) kanthi gir / rodha kaya gir spur. Set-up ngidini pangguna nemokake kacepetan rotasi lan saliyane bisa mbukak torsi sing luwih dhuwur.

Kepiye peralatan cacing ngrampungake proyek kasebut?
Kepiye Fungsi Gir Cacing. Motor listrik utawa mesin nggunakake tenaga puteran kanthi cacing kasebut. Cacing muter ing rodha, lan pasuryan sekrup nyurung gigi ing rodha. Rodha didorong menyang momotan.

Apa peralatan cacing bisa ngetrapake saben instruksi?
Cacing cacing bisa mlebu ing rute kasebut, nanging kudu dibangun. Kaya sing sampeyan gambarake, ngowahi poros cacing ing ngisor beban bakal nggawe dorong ing sumbu sekrup. Saliyane, yen sampeyan mbalikke rute arah tikaman bakal mbalik uga.

Kepiye sampeyan nemokake rasio gir saka cacing?
Jumlah Utas ing Cacing
Jumlah utas ing cacing yaiku jumlah untu ing njero cacing. Rasio transmisi kacepetan set gigi cacing lan cacing dipikolehi kanthi mbagi nomer untu ing gir cacing kanthi jumlah utas karo cacing kasebut.