Pabrikan Motor Sinkron Cina | distributor motor sinkron China

Motor sinkron Motor motor 1

A motor sinkron unit kasebut mesthi dadi motor AC, kanthi kondisi sing tetep, puteran saka poros diselarasake nggunakake frekuensi saka pasokan saiki periode rotasi kanthi sebanding karo jumlah siklus AC sing penting.

Sinkronisasi motor

Mlaku ing internet daya utami (telung fase, 380v, 50HZ) Tanpa inverter.

Pungkasan: Rotor nggunakake materi PM bumi sing langka. Tenaga medan magnet sing dhuwur, torsi awal amba, arus wiwitan cilik, lan jangkauan kacepetan sing jembar

Ukuran cilik lan bobot entheng: Ukuran bingkai ukurane siji utawa loro ukurane luwih cilik dibandhingake karo motor asinkron AC ing HP sing padha

Faktor daya sing efisien lan dhuwur, apik kanggo ngirit energi: 5% nganti 12% luwih efektif tinimbang motor asinkron ing HP sing padha. Amarga motor ora butuh arus sing nyenengake, faktor kemampuane cedhak karo1Simpan udakara 10% Energi tinimbang motor asinkron.

Daya tahan dawa: Amarga nyuda pemanasan motor saiki lan luwih sithik

Kompatibilitas: Struktur bingkai sing padha karo motor asinkron AC lan bisa digunakake kanggo ngganti AC motor bedo

Penerapan sing jembar: Sampeyan bisa nggunakake macem-macem kahanan sing angel.

Motor sinkron nggabungake elektromagnet AC multiphase ing stator ing motor sing nggawe area magnetik sing bisa muter kanthi osilasi garis sing ana. Rotor kanthi magnet jangka panjang utawa elektromagnet dadi panggung kanthi kabeh disiplin stator kanthi laju sing padha lan dadi asil, nyedhiyakake disiplin magnet puteran sing disinkronake nomer loro kanggo motor AC apa wae. Motor sinkron diarani dobel panganan yen bisa disedhiyakake kanthi elektromagnet AC multiphase bebas kanthi bebas ing rotor lan stator.

Cina Motor sinkron AC | Distributor Motor sinkronis China

Motor sinkron lan motor induksi minangka jinis motor AC sing paling akeh digunakake. Bedane utama sing nglibatake rong jinis yaiku kasunyatan manawa motor sinkronis muter kanthi ragad sing dikunci tumuju frekuensi garis amarga ora gumantung karo induksi paling anyar kanggo ngasilake disiplin magnetik rotor. Bedane, motor induksi mbutuhake slip: rotor kudu muter luwih alon dibandhingake karo gantian AC minangka cara kanggo ngindhuksi rotor paling anyar. Motor sinkron cilik digunakake ing aplikasi wektu kayata ing jam sinkron, timer ing peralatan, perekam tape lan servomekanisme presisi sing kudu dioperasikake dening motor kanthi kacepetan sing pas; akurasi jangkah ana ing frekuensi garis listrik, sing dikontrol kanthi tliti kanthi teknik grid sing gegandhengan bebarengan.

Motor sinkron kasedhiya kanthi ukuran tenaga jaran sub-pecahan sing semangat banget dadi ukuran industri energi sing dhuwur. Nalika ing pilihan tenaga jaran pecahan, umume motor sinkron diterapake yen dibutuhake jangkah terus-terusan. Mesin kasebut biasane dienggo ing jam listrik analog, timer bebarengan karo unit liyane sing dibutuhake wektu sing akurat. Ing ukuran industri energi sing luwih gedhe, motor sinkron nawakake loro fungsi penting. Kaping pisanan, bisa dadi cara sing paling efektif kanggo ngowahi daya AC supaya bisa digunakake. Kaping 2, bisa uga digunakake ing unsur daya listrik utama utawa persatuan lan kanthi mangkono menehi koreksi faktor daya.