Jack sekrup ing China | pemasok jack sekrup China | Pemasok Jack Sekrup China

Sekrup Jack sekrup jack

A jack meneng kasusun saka sekrup vertikal tugas abot kanthi tabel beban sing dipasang ing sisih ndhuwur, sing ngawut-awut dadi bolongan utas ing pigura dhukungan stasioner kanthi dhasar sing amba ana ing lemah. Kerah sing muter ing sirah meneng duwe bolongan sing dipasang, batang logam. Nalika gagang diuripake jarum jam, sekrup mindhah luwih adoh saka pangkalan, ngangkat beban sing ana ing meja beban. Kanggo ndhukung pasukan beban sing gedhe, sekrup biasane duwe utas persegi utawa utas buttress.

Worm Screw Jack utawa angkat angkat sekrup sing akeh digunakake ing bangunan mesin, metalurgi, konstruksi, peralatan irigasi lan industri liyane, lagi diwiwiti, lan diluncurake liwat aksesoris sadurunge, pangowahan posisi lan penyesuaian posisi lan fungsi liyane ing macem-macem ketinggian. SWL minangka pondasi komponen crane lift-worm kanthi struktur kompak, ukuran cilik lan bobot entheng. Sumber ekstensif, ora ana swara, gampang dipasang, panggunaan fleksibel, multi-fungsi, formulir dhukungan, linuwih, umur dawa lan akeh kaluwihan liyane. Bisa dadi siji utawa kombinasi, bisa dikontrol kanthi akurat miturut prosedur tartamtu kanggo nambah utawa ningkatake penyesuaian ketinggian tenaga Motor bisa digunakake kanthi langsung utawa bisa uga dioperasikake kanthi manual. Minangka wujud struktur lan perakitan, lan dhuwure bisa disesuaikan karo sarat pangguna.

Apa jinis jack sekrup utama?

Ana 3 jinis kunci sekrup utama: jack sekrup gir mesin / cacing, jack sekrup bola, lan jack gir bevel. Ing antarane, ana 3 subkategori sing ana gandhengane karo mode operasi: Nerjemahake, Keyed, lan Rotating / Traveling nut.

Kita misuwur amarga jaket sekrup gir cacing.

Apa prinsip sekrup?

Jack sekrup minangka conto sekrup listrik sing digunakake pasukan cilik ing bidang horisontal kanggo nambah utawa nyuda beban gedhe. Prinsip sing digunakake meh padha karo bidang sing cenderung. Kauntungan mekanik jack sekrup yaiku rasio beban sing ditrapake kanggo upaya sing diterapake.