Produsen lan Pemasok Gearbox Planet ing Cina | Kothak Planet Planet

Gearbox planet planet gearbox 1

XL kothak gir planet (Seri N) duwe dimensi kompak, operasi swara minimal lan kuwat banget. Saben kothak gir XL digawe supaya distribusi torsi proporsional nggunakake kemampuan bantalan beban tugas sing akeh banget ing poros kanthi kecepatan rendah.

Kabeh girboks planet sing cilik kanggo atose lumahing gedhe. Iki njamin efisiensi transmisi sajrone umur layanan ing girboks planet kita.

Kita duwe 16 model girboks planet, kanggo macem-macem torsi sing khas. Saben model duwe 1-5 tahap pangurangan kanggo rasio gir unik. Ora preduli manawa sampeyan butuh gir planet utawa jajaran planet sisih tengen. Bisa uga kasedhiya ing saben konfigurasi lanang lan wadon.

Planet Gearboxes pancen dhasar mekanik sadurunge sing saiki wis bisa digunakake kanggo teknologi pemecahan dhasar utama kayata pencetakan 3D, lan teknik transportasi anyar. Ing china gearbox planet minangka output lan poros input didadekake siji. Fungsi dhasar yaiku transfer torsi jumlah paling gedhe kanthi kabeh ruang paling sithik. Proses gir kalebu negara nyuda, mode akselerasi, lan kopling. Ora ana sing ngerti sapa sing nemokake kothak gir planet iki, nanging tetep digunakake nalika abad kaping 15. Piranti planet kasebut bakal diwenehi jeneng saka proses sing katon kaya nalika fungsine. Mesthi ana gir srengenge ing tengah sing dipasang ing gir ring. Amarga gir srengenge muter, luwih-luwih banjur pindhah gir ring. Gir srengenge diarani poros input, dene gir sing nggawa lan cincin diarani output.

Kothak gir planet digunakake saka rasio saka siji.5: siji nganti 12000: 1. Ing prosedur 3: 1, sampeyan bakal nemokake telung gir dering lan gir srengenge siji lan diarani kothak gir planet kaping siji. Ing rasio luwih saka limang: 1, kothak gir planet loro digunakake. Ing sistem 3: 1, gir srengenge cukup gedhe, yen dibandhingake karo gir dering, lan ing sepuluh: siji program, gir srengenge ukurane luwih cilik tinimbang karo gir dering. Rasio ana ing bilangan bulat. Teknik gearbox planet iki pancen dipasang bareng, nanging bisa nggawe gesekan amarga bagean-bagean sing obah - gir srengenge lan gir ring. Iki pengin pelumasan ing minyak, gel, utawa minyak. Syarat iki kasedhiya ing akeh mesin mekanik sing obah.

Ana akeh kaluwihan sing ditampilake nggunakake kothak gir kaya torsi telung tikel yen dibandhingake karo kothak gir biasa, rasio absolut, inersia sing sithik banget, efisiensi sing luwih dhuwur, proses tertutup, lan liya-liyane. Kotak gir planet duwe aplikasi ing pirang-pirang panggonan. Bisa digunakake kanggo nambah torsi ing robot, kanggo nyuda kacepetan nyithak mesin cetak, kanggo posisi, lan ing mesin kemasan kanggo sawetara.
Tuku kothak gir gumantung saka panggunaan gearbox sing wis direncanakake. Sampeyan bisa nemokake macem-macem perkara sing kudu dipikirake - torsi, reaksi balik, rasio, korosi, resistensi, level swara, wektu pangiriman, biaya, lan kasedhiyan. Bisa uga ana spesifikasi liyane sing khas kanggo para pembeli.
Kothak gir planet minangka alat abad pertengahan sing reinkarnasi ing jinis saiki. Iku dhewe ujar akeh babagan migunani lan aplikasi ing piranti kasebut. Piranti sing efektif kanggo fungsi sing ditindakake lan wis nyoba wektu, kanthi ora nampa jaman kuna.

Produsen Gearbox Planét, reduser gear Planét, motor gir planét, gir Epicyclic, gir Planét, Gearboxes, bisa ngganti lan ngganti kothak gir brevini, gir gir coklat lan sapanunggalane.

Kothak gir planet bisa nggawe sawetara rasio pangurangan sing khas amarga gir planet sing beda-beda sing ngubengi gir matahari. Kotak gir planet digawe saka logam sing akeh banget kaya baja lan mula wis siyap kanggo nangani beban kejut sing signifikan. Sanajan mangkono, girboks planet sing beda digawe kanthi kecepatan, beban lan torsi sing beda. Panggunaan utama kanggo girboks planet yaiku ing mobil bermotor kanthi transmisi otomatis. Beda karo transmisi manual, sajrone operator tanggung jawab ngoper gir, mobil sing wis ngirim transmisi kanthi otomatis nggunakake kopling, pita rem lan girboks planet kanggo ngowahi input lan output, mula nyetel kacepetan sing cocog.

Transmisi otomatis kalebu loro giret planet lengkap sing dipasang dadi siji unsur. Kotak gir planet uga bisa digunakake ing obeng listrik, alat penyiram lan aplikasi sing mbutuhake pangurangan gedhe utawa akeh saka mekanisme kompak. Kothak gir planet minangka sawetara variasi reduksi kacepetan lan mekanisme penting digunakake. Gearbox malah bisa dikombinasikake kanggo ngasilake asil pungkasan sing disenengi uga jinis sing khas yaiku reduksi gir heliks, reducer gir cacing lan reduksi gir inline.

Kothak gear planet entuk mupangate minangka asil tata letak. Papan tengah gir srengenge ngidini gir planet kanggo muter nalika ing rute sing padha lan gir gir (pinggiran operator planet) bisa muter kanthi persis padha karo gir matahari. Ing sawetara pengaturan, gir srengenge bisa langsung muter saben planet amarga uga nganggo gir ring. Salah siji saka telung komponen sampeyan bisa dadi input, output utawa piranti nulis, sing sukses ing pirang-pirang prospek rasio pangurangan sing khas.