ing West Yorkshire Inggris rega toko ing toko cedhak kula toko pabrik pemasok pabrik Komponen Mesin Aluminium CNC, Pabrik Bagian Pabrik Aluminium Pabrik paling larang Grosir grosir Murah

Jan 5, 2021 | Katalog Produk

ing West Yorkshire Inggris rega toko ing toko cedhak aku toko pemasok pabrik Disesuaikan Komplek Mesin Aluminium CNC Machining, Pabrik Bagian Pabrik Aluminium CNC paling murah Grosir Grosir Grosir

Kanthi pirang-pirang taun kepungkur ing jalur iki, kita bakal bisa dipercaya karo rega tag sing agresif, pengiriman 1 kali, tanggepan cepet, pitulung teknik langsung lan panyedhiya penjualan produk sawise semana. Kajaba iku, kabeh proses nggawe tundhuk karo standar ISO9001. Yen sampeyan pengin data utawa conto, priksa manawa sampeyan wis ngubungi kita lan bakal balesan. Rentang solusi kalebu kabeh peralatan heliks, peralatan spur, peralatan bevel, rak peralatan, peralatan cacing, sprockets, rantai, bantalan.

item Description
EPT ngenali: EPTT komponen Mesin EPT CNC sing rumit, Komponen Pengilangan CNC EPTT
EPT: Paduan EPTT 6061. 6063. 7075 .5082 lan sapanunggalane. paduan baja / logam tahan karat, EPTTium, kuningan / tembaga, plastik lan sapanunggalane
Obat permukaan lumahing: portray, coating, oXiHu (West EPT) Dis.de, anodized, powEPTTcoating,
utawa sesuai karo panjaluk pelanggan
MOQ: 10pcs
conto: dhisikan bakal nggawe conto sing dikirim menyang tes pelanggan, sawise kualitas sing diverifikasi ora apa-apa,
banjur nindakake produksi
Penawaran paket: saben wilayah bakal nggunakake bungkus umpluk, ing njaba kothak kayu utawa palet, kesepakatan paket sing kuat ora produk apa-apa, cilaka sajrone transportasi.
Panyedhiya: Dhukungan EPT, OEM / ODM. layanan mesin
Aplikasi: elemen cadhangan otomotif, suku cadhangan motor, EPTT, komponen cadhangan digital lan liya-liyane
Pasar: Amerika Utara, eropa, EPT tengah, afrika, Kanada, Englad lan liya-liyane

Acara EPT:

Deal:

Perusahaan kita:

Babagan Kita:

Panyedhiya solusi mesin mesin presisi internal

Minangka perusahaan OEM / ODM, kualitas lan dhukungan paling apik minangka ciri khas kita. Mupangatake proyek sampeyan

Perlu terapi sing tepat lan presisi sing dhuwur.

Panyedhiya kita bisa ngatasi komponen sing dipersonalisasi kanthi luwih akeh ing pilihan

Mesin CNC. Penggilingan, puter, casting mati, stempel logam sheet lan liya-liyane

Produk pamrosesan jeroan CNC kanthi energik ing otomotif, piranti telekomunikasi,

digital, EPTT EPTCoba, gegandhengan karo kesehatan, aerospace …… ..

We are alwaEPTTcustomers EPTTerek sing dipercaya lan dipercaya lan didhukung

FAQ

P: Apa sampeyan investasi perusahaan utawa perusahaan?

A: Kita nggawe pabrik.

P: Kepiye EPTT wektu pasokan sampeyan?

A: EPTTly yaiku sepuluh-limalas daEPTT. utawa udakara limalas likur daEPT Yen

jumlah luwih substansial

P: Apa sampeyan menehi conto? apa gratis utawa luwih?

A: Mesthi wae, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging aja ngilangi EPT saka

ngirim ragad pangiriman

Q: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran lt = 1000USD, 100% ing EPT. Pembayaran gt = 1000USD, 30% T / T ing

EPT, keseimbangan sadurunge shippment.

Yen sampeyan isih duwe pitakon liyane, pls manawa sampeyan bebas hubungi kita kaya ing ngisor iki:

Hubungi karo Informasi:

internet:

pls kontak karo kita kanthi bebas

Penggilingan cEPTTr CNC ngowahi elemen pengeboran logam / tembaga / EPT

mesin bubut cnc ngowahi bagean tembaga tembaga

Elemen Nguripake Tembaga / Kuningan Tiny kanggo Keselamatan Cooker Bensin EPT

Mesin CNC Stainless Steel presisi dadi bagean kanggo Produksi EPT

Plastik Machining CNC Nylon EPTT Inner Spur EPT

Pabrik EPTTd CNC EPT Plastik ABS EPT kanggo Kendaraan Mainan Otomatis

EPT OEM EPT cylinEPTTcnc milling komponen. EPTT 7075 panggilingan Mesin CNC

Elemen Kanggo EPTTry

limang AXiHu (West EPT) Dis.s Machining Milling EPTT / stainless steel Area

Pabrik mesin presisi CNC dadi elemen robot stainless steel / EPT

ing West Yorkshire Inggris rega toko ing toko cedhak aku toko pemasok pabrik Disesuaikan Komplek Mesin Aluminium CNC Machining, Pabrik Bagian Pabrik Aluminium CNC paling murah Grosir Grosir Grosir

ing West Yorkshire Inggris rega toko ing toko cedhak aku toko pemasok pabrik Disesuaikan Komplek Mesin Aluminium CNC Machining, Pabrik Bagian Pabrik Aluminium CNC paling murah Grosir Grosir Grosir

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan