ing Warangal India toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok pabrik Auto Water Pump Motor kanggo produsen Gaz Volga paling grosir Grosir Custom Custom

Jan 3, 2021 | Katalog Produk

ing Warangal India toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok pabrik Auto Water Pump Motor kanggo produsen Gaz Volga paling grosir Grosir Custom Custom

Yen sampeyan kepengin weruh barang dagangan utawa pengin tuku potensial, elinga rumangsa bebas biaya kanggo ngubungi kita. Personel Sales sales kita dilatih kanthi bener kanggo nampung panjaluk sampeyan lan ngomong basa Inggris kanggo migunani. Kajaba iku, kabeh cara manufaktur kita tundhuk karo persyaratan ISO9002. Banyu otomatis Ngombe EPT EPT kanggo Gaz Volga

Koleksi PG36M555

voltase: 3VDC 6VDC 9VDC 12VDC 24VDC
Rentang jangkauan: 3000-9500rpm
EPTT: telu.3-13w
Aplikasi khas: katup AC AC, peralatan hiburan, Koin
Gadget mbalek maneh, Panggangan, Oven, pompa Peristaltik, lembaga keuangan ATM
Sistem EPTT, Robotik, Peralatan perawatan kesehatan, Kantor
EPT, EPTT EPT, aktuator EPTT.
Bobot: 320 ~ 400g / PCS (approx)
Informasi EPTT: ukuran CTN: 32X28XH26cm 40PCS / CTN GW 16Kgs

Data EPTT:
Jumlah level Nyuda 1stages 2 tingkat nyuda telung tingkat nyuda papat tahap nyuda abang fase
Rasio pengirangan telu.puluh puluh lima telulas.719.226. sanga seket.971.299.5139 188264369516721 6699771367191126723736
EPTT durasi Quot L Quote mm 26.4 32. asil 38. sanga 45.3 seket loro.five
Maks. Torsi kerja 3.0Kgf @ cm enem.0Kgf @ cm 8.0Kgf @ cm 12.0Kgf @ cm 20Kgf @ cm
Maks. Torsi rusak EPT sangang.0Kgf @ cm wolulas.0Kgf @ cm 24Kgf @ cm 36Kgf @ cm 60Kgf @ cm
Maks. Efektivitas EPT 90% 81% 73% sewidak lima% 59%
Data EPT:
EPT ngenali Vol.v sing dirating Ora ana beban Torsi beban Torsi kios
Wujud Pace anyar kacepetan Torque Output EPTT Torque Wujud
mA r / min mA r / min gf @cm W gf @cm mA
RS-555123000 12 le140 3000 le800 2200 150 telu.telu 600 3000
RS-555124500 rolas le220 4500 le1200 3300 220 pitu.2 880 7800
RS-555126000 rolas le350 6000 le2000 4500 telung atus 13. limang 1200 6000
RS-555243000 24 le70 3000 le400 2200 150 3.telu 600 1600
RS-555244500 24 le110 4500 le600 3300 220 7.dua 880 3000
RS-555246000 24 le180 6000 le1000 4500 telung atus telulas.5 1200 4000
1 Tabel iki nyathet sawetara paramèter motor, sing liya waca paramèter tartamtu saka rs-555. Htm
2Afier nyambungake motor lan EPTT sing dijenengi EPTmotor torsi output: torsi motor X reduksi rasio X EPTing efisiensi outputput: rasio kecepatan motor / pengurangan.
Bakal weruh:
siji metode sing jenenge EPTmotor: e. g. SG-555123000-sangang puluh sangang.5K EPT elinga rujuk babagan ilmu motor RS-555123000.
EPTT waca rasio pengurangan data EPTT99.5. Digandhengake karo kecepatan output lan torsi EPTmotor sing kudu sampeyan lakoni
waca ilmu motor.
loro EPT bisa diinstal enkoder magnetik wiEPTT. encorEPTTparameter waca aku-37.htm.
3StXiHu (West EPT) Dis.Hu (West EPT) Poros output Dis.rd sawise mudhun: 8.0mm. pangukuran liya saka poros output bisa dadi panjaluk konsumen.
4Harta mung kanggo referensi, barang dagangan bakal entuk entitas.

Pambuka EPTT

ing Warangal India toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok pabrik Auto Water Pump Motor kanggo produsen Gaz Volga paling grosir Grosir Custom Custom

ing Warangal India toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok pabrik Auto Water Pump Motor kanggo produsen Gaz Volga paling grosir Grosir Custom Custom

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan