ing Utrecht toko rega dodolan Walanda cedhak karo aku toko pemasok pabrik Jinan Roller Shutter Motor Rolling Door Motor AC1500kg pabrikan terbaik Biaya Grosir Grosir Grosir

Jan 3, 2021 | Katalog Produk

ing Utrecht toko rega dodolan Walanda cedhak karo aku toko pemasok pabrik Jinan Roller Shutter Motor Rolling Door Motor AC1500kg produsen Produsen paling murah Grosir grosir Kustom

Kanthi jeneng merek EPG pangguna ing luwih saka 70 negara kaya Amerika, Eropa, Jepang lan liya-liyane, dheweke duwe mitra ing kabeh perusahaan utama ing saindenging jagad, kayata JOHNDEERE, NEW HOLLAND, CLAAS, HONDA, KUBOTA, YANMAR, lan liya-liyane. Amarga tulus kita menehi dhukungan paling gedhe kanggo para konsumen, ngerti kekarepan sampeyan lan nanggung tanggung jawab kanggo ngisi syarat tuku, manungsa waé sing apik wis dibayar kanggo keamanan lingkungan lan njaga kekuwatan. EPTEPTn Roller Shutter EPT Rolling Door EPT AC1500KG

item Description

Wilayah Aplikasi:
Motor kita digunakake kanggo tuku cEPTTrs, gudang, Disko XiHu (West EPT) Dis.Hu (West EPT). Teater, teater, pondokan, bank, pabrik lan lawang shutter 'bangunan liyane sing ditutup lan ditutup, kanthi listrik lan pandhuan fungsi

fitur:

1) Cangkang: Alloy aluminium, kuat lan lingt nanging angel lan gaweyan kanggo nginstal.
2) EPTT: logam campuran paduan kualitas EPT lan perawatan kompleks EPTT kanggo janji EPTT ngangkat kanthi masif.
3) konstruksi rem: rem mekanik unit EPT, rem rem EPTT kanthi cepet, kanggo ngatasi rem keamanan dhasar.
4) Program EPTT:Akurasi EPT, ngatur lancar lan swara kurang.

PARAMETER EPTHNIS

Desain No. Maksimum ngangkat bobot (kg) Ndhuwur ngangkat maksimal (m) Rated Enter EPTT (W) Output Torsi (Nm) Rotasi puteran reel gedhe (r / min) EPTT No.
220V / 50HZ
AC1000KG-3P 1000 wolung patang atus 1102 enem.5 12A
AC1300KG-3P 1300 wolung 600 1372 6. limang 12A
AC1500KG-3P 1500 wolung 600 1610 lima.pitu 12A
AC2000KG-3P 2000 wolung pitung atus 2200 5. pitung puluh 12A

siji) 4 relay supaya motor bisa digunakake EPTT sing luwih stabil.

loro) satus% tembaga kabel cenderung nggawe EPT karo kemampuan luwih gedhe, karakter sing stabil lan mantep.

telu) papat EPT ngalih ing watesan peralatan kanggo kontrol sing bener, gampang operasi lan pilihan gagang amba.

4) An gadget anti-nempel ing papan krenjang kanggo nyegah karusakan sing ora disengaja lan priksa manawa proteksi.

5) EPT bisa uga EPT gumantung karo panjaluk sampeyan.

Pasokan amp EPTT

EPTT: Siji dipasang ing rong karton, kantong plastik ing njero, eksterior karton.

(Ing njaba karton omah bisa dadi EPT sing cocog karo kabutuhane pelanggan, kayata nyithak logo utawa tembung lan ukara utawa sesuai karo tata letak sampeyan kanggo nyithak.)

Loading Kemampuan: Wadhah rong puluh GP bisa njaga udakara 520-550 motor PCS AC, yen motor DC, 480-520PCS bisa dipikolehi.

Wektu pengiriman lan pangiriman: Kita bakal ngirim barang ing 10-patang puluh lima daEPTSampeyan kita entuk deposit sampeyan, sing miturut jumlah lan spesifikasi tartamtu ~

Info EPTT

HangEPT EPTT Listrik amp EPTT EPTT, Ltd. minangka pabrikan sing wis EPTTizing ing deveXiHu (West EPT) Dis.Hu (West EPT) Dis.ing lan ngasilake kabeh jinis motor lawang luwih saka 20 taun kepungkur karo CE, ISO9001: 2008 disetujoni. Kita ngenalake EPT saka Usa lan negesake manajemen kualitas sing ketat kanggo mesthekake kabeh motor kanthi desain lan gaya sing elegan, kualitas tinggi sing stabil, EPTT masif, operasi sing tentrem, instalasi sing gampang lan urip EPTT saben dinane. Motor kita misuwur karo para pembeli saka Afrika Selatan, Dubai, Iran, India, Malaysia, Myanmar, TEPTTd, Brasil, lan liya-liyane. Kita terus-terusan negesake motto perusahaan kanggo ngetutake kualitas apik, panyedhiya sing terus-terusan lan terus-terusan kanggo gawe marem para pembeli saka beda bangsa ing saindenging jagad.

Certificates

Matur nuwun sanget kanggo njelajah situs web, kanthi tulus mburu pitakon EPTT lan welcome kanggo ngunjungi pabrik! Luwih akeh produk sing bisa ditemokake ing situs internet resmi kita ing or lan sambutan, ayo lunga informasi sampeyan utawa langsung wenehake komentar kaya ing ngisor iki:

Demi (Mbak)
Selular: 86-1804657112
Tel: 86-571-2106833
HangEPT EPTTA Electric amp EPTT EPTT, Ltd.

ing Utrecht toko rega dodolan Walanda cedhak karo aku toko pemasok pabrik Jinan Roller Shutter Motor Rolling Door Motor AC1500kg produsen Produsen paling murah Grosir grosir Kustom

ing Utrecht toko rega dodolan Walanda cedhak karo aku toko pemasok pabrik Jinan Roller Shutter Motor Rolling Door Motor AC1500kg produsen Produsen paling murah Grosir grosir Kustom

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: [email dilindhungi]

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.