ing Sokoto toko rega dodolan Nigeria cedhak kula toko pabrik pemasok Pabrik Gearbox Plastik Kacepetan paling murah Grosir Kustom Grosir grosir

Jan 4, 2021 | Katalog Produk

ing Sokoto Nigeria toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok Pabrikan Gearbox Plastik Kacepetan paling murah Grosir Kustom Grosir grosir

Fokus apik banget wis dibayar babagan keamanan lingkungan lan hemat daya. Kajaba iku, KITA BISA Gawe VARIATOR sing Disesuaikan, MOTOR GEARED, MOTOR Listrik lan Merchandise HYDRAULIC LAIN Miturut GAMBAR PELANGGAN. Ing taun 2000, EPG langsung entuk sertifikasi administrasi lingkungan ISO14001 lan banjur lulus pamriksan babagan penciptaan lan ekonomi daur ulang sing resik, menang judhul "Zhejiang Green Enterprise". EPLY EP horisontal ZLYJ
siji) Volume sedheng
loro) Torsi EPTT Gedhe
telung) kinerja EPT
4) Panggunaan minimal

Urutan ZLYJ EPTT yaiku unit EPTT, sing digawe EPTT kanggo extruEPTT sekrup kanthi presisi substansial, area EPT sing angel, diiringi dorongan. Ngadopsi spesifikasi teknis sing ditemtokake ing JB / T9050.1-1999, kabeh ZLYJ EPTTes dikembangake.
Atribut Utama:
1. Bahan EPT yaiku baja paduan sing luwih dhuwur, digawe kanthi karburator, quenching (lan terapi panas liyane), prosedur gringding pungkasane. EPT ing precison gedhe (enem kelas) lan atose gedhe (tekan EPTC54-sewidak loro). Kajaba iku, fitur swara ngisor nalika operasi.
loro. Iki kalebu dorongan kapabilitas bantalan sing luwih dhuwur, sing bisa dienggo biso dipercoyo lan bisa nahan aXiHu (EPT Barat) sing luwih gedhe.
telu Kabeh barang diolah kanthi cara pelumasan lan metode pendinginan kajaba sawetara produk spesifikasi cilik.
4. Seri ZLYJ EPTT diadopsi dening kothak pangolahan 6-segi. Setup standar kasebut horisontal, nanging uga bisa dimodifikasi dadi instalasi vertikal miturut syarat pelanggan.
5. Efisiensi EPTT, swara sithik, wektu operan EPTT.
paket

Sertifikat

Napa milih kita?
Pertemuan lan sejarah EPTT gt
B gt EPTT metode perawatan nitriding wektu lan cara perawatan panas kanthi dhewe
C gtEPTd Fanuk koleksi EPTT pabrik sing dikelola laptop
D gtdepth hole pengeboran EPTT kanthi ukuran 10meter, sing ndadekake selaras laras ing njero.
E gt penegasan gambar CAD sadurunge miwiti ngasilake
F gt Pratinjau penjualan ing ngisor iki
Pemilik g gLLand lan modal registrasi 25, 000, 000RMB

Urut spec Ketik EPTT (kw) N (EPTTr) N (output) Output Torsi AXiHu (West EPT) sing diidini poros output poros (KN) Diameter sekrup Rasio diameter dawa-dawa
(N@m)
ZLYJ 112-8 5. limang 800 satus 525 35 Oslash35 rong puluh lima: 01:00
133-8 wolung 800 satus 764 39 Oslash50 rong puluh lima: 01:00
146-10 sewelas sewu satus 1050 54 Oslash55 rong puluh lima: 01:00
173-10 18.5 900 sangang puluh 1962 satus sepuluh Oslash65 rong puluh lima: 01:00
200-12. limang 30 sewu 80 3581 satus seket lima Oslash75 25: 01: 00
225-12.5 45 1000 80 5371 180 Oslash90 rong puluh lima: 01:00
250-nembelas 55 1120 70 7503 192 Oslash105 25: 01: 00
280-16 pitung puluh lima 960 60 7643 258 Oslash110 25: 01: 00
315-16 85 960 Sewidak 13528 287 Oslash120 rong puluh lima: 01:00
330-nembelas satus sepuluh 960 60 17507 360 Oslash135 rong puluh lima: 01:00
375-nembelas 132 960 Sewidak 21008 390 Oslash150 rong puluh lima: 01:00
395-nembelas 185 960 Sewidak 29442 patang atus Oslash160 rong puluh lima: 01:00
420-16 satus sewidak 960 60 31831 430 Oslash160 rong puluh lima: 01:00
420-nembelas 220 960 60 31831 430 Oslash170 25: 01: 00
450-20 213 sewu Sewidak 40640 limang atus Oslash160 / Oslash170 25: 01: 00
560-pitulas 540 1000 50 84034 pitung atus Oslash200 rong puluh lima: 01:00
630-10 540 sewu sèket 15712 770 Oslash250 rong puluh lima: 01:00

ing Sokoto Nigeria toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok Pabrikan Gearbox Plastik Kacepetan paling murah Grosir Kustom Grosir grosir

ing Sokoto Nigeria toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok Pabrikan Gearbox Plastik Kacepetan paling murah Grosir Kustom Grosir grosir

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan