ing Naples Italia toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok pabrik Harga Murah Mesin Pimpinan Pompa Briket Mesin Produsen Salling paling murah Grosir Grosir Grosir Kustom

Jan 6, 2021 | Katalog Produk

ing Naples Italia toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok pabrik Harga Murah Mesin Pimpinan Pompa Briket Mesin Produsen Salling paling murah Grosir Grosir Grosir Kustom

Menapa malih, KITA BISA ngasilake VARIATOR sing digawe dhewe, MOTOR GEARED, MOTOR Listrik lan Produk HYDRAULIK LAINNGKAT GAMBAR PELANGGAN. Nduweni kumpul harta karun ing kerja sama karo klien jaban rangkah, Kita nyedhiyakake panyedhiya OEM.

pitepangan saka pandhuan nilai nyuda briket browset EPTT salling

EPT ketegangan briket EPTT nganggo kekuwatan gubernur sekrup, pasukan EPT substansial kanggo nyetak cetakan kompresi sabanjure. Fungsi ing tekanan tinggi lan kuat briket sing kuat, lan akeh digunakake ing bisnis metalurgi, kimia, lan bias, lan liya-liyane. Ditrapake kanggo bubuk watu gamping, magnesium oXiHu (West EPT) bubuk Dis.de, bubuk tembaga, bubuk kromium, timah, sisa seng, bauXiHu (West EPT) Dis.te, bubuk baja nonferrous, batubara, bubuk areng, aluminium, tahan api, keramik komponen, lan liya-liyane.

Teori Pakaryan saka briket gaya langsung dipakani biaya murah EPTT

Host EPTTed by motor kecepatan elektromagnetik, katrol, spur EPT EPTT, kopling karo EPT liwat rod aXiHu (West EPT) Poros nyopir lan poros EPTn kanthi mbukak EPT kanggo mesthekake yen operasi sinkronis. Konco prabédan pasif nganggo sistem EPT. Unit panganan spiral kanthi EPT motor kacepetan elektromagnetik, katrol, EPT cacing muter, zat kasebut bakal dipencet kanthi paksa EPTTekan tekanan inlet.

Fitur Utama saka briket EPTT daya listrik timah biaya minimal
-Tag rega sing apik karo sertifikat CE ISO.
-Kanggo dipakani briket gaya EPTT sing luwih kuat
Konstruksi -EPT, rasio briket substansial wiwit tata letak EPTT briket
-Bisa dadi EPTT utawa lini produksi EPTT.
-Roller isi bisa 65Mn, 9Cr2Mo, Alloy Metal, -substantial-chromium alloy lan sapanunggalane
-Dimensi solusi pungkasan rong puluh lima-70mm lan bentuk bisa bentuk bunder, bantal ampsquare.
-Mesin sing bisa diakses kanggo instalasi ing wilayah konsumen kanggo briket EPTT.
-Sedhiyakake binEPT sing cocog karo briket.
-Engineer bisa dipikolehi kanggo nyiyapake ing wilayah panuku.

Parameter EPTnical

model Pengukuran Rol (mm) Kabèh Stress
(T)
EPTT Utama
(Q)
Pre-press EPTT
(Q)
EPT EPT EPTT
(Q)
kapasitas
(t / h)
Dia. Jembar
QYQ-476-1 Phi476 196 sangang puluh lima 45 15 1.5 1-3
QYQ-476-loro Phi476 210 sangang puluh lima seket lima 15 siji.five 2-papat
QYQ-520 Phi520 196 95 55 limalas 1.5 telu-lima
QYQ-650 Phi650 196 satus pitung puluh lima 18. limang 1.5 4-enem
QYQ-672 Phi672 275 satus 75 22 loro.2 enem-10
QYQ-750 Phi750 196 satus rongpuluh satus sepuluh 22 2.2 5-wolung
QYQ-850 Phi850 196 120 132 22 loro.2 6-sepuluh

Unsur EPTT

Kita srrvice
siji) Instalasi lan saran
Nalika EPTT teka ing perusahaan sampeyan, kita bakal ngirim spesialis menyang organisasi sampeyan menyang XiHu (EPT Barat) Dis.Hu (EPT Barat) Dis. panyiapan lan komisioning ing situs web. Pelanggan kudu ngentekake tiket udhara sabanjure, kost lan penginapan lan lalu lintas ing unit manufaktur klien.

(loro) pelatihan EPTnical
Kita nyedhiyakake panyedhiya pelatihan teknis gratis kanggo kabeh perkara. Materi pelatihan ngemot prinsip dhasar utama EPTT, aturan kerja, pendekatan lan langkah-langkah pangopènan rutin, keamanan, lan liya-liyane.

(3) Jaminan:
Sawetara jaminan barang dagangan berkualitas tinggi, garansi kanggo 1 12 wulan (ora incEPTT diproduksi dening manungsa). Kita bakal nyengkuyung EPTT kanthi gratis kanggo dilema kualitas sing apik. Yen gawe piala amarga operasi sing ora bener, EPT beban pangopènan sampeyan. uga nawakake panyedhiya teken gaya urip-EPTT.

copmany kita
HangEPT EPT EPTlurgy EPTT EPT EPT EPTT minangka produsen EPTTizing sing trampil nggawe peralatan benefisiasi EPTral, peralatan pasir lan watu, peralatan brisik, peralatan persiapan batubara, peralatan pengeringan lan kalkulasi, peralatan EPTT semen lan peralatan ferEPTTzer senyawa.

ing Naples Italia toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok pabrik Harga Murah Mesin Pimpinan Pompa Briket Mesin Produsen Salling paling murah Grosir Grosir Grosir Kustom

ing Naples Italia toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok pabrik Harga Murah Mesin Pimpinan Pompa Briket Mesin Produsen Salling paling murah Grosir Grosir Grosir Kustom

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: [email dilindhungi]

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.