ing Beira Mozambik toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok 3 Kecepatan Plf160-350K Produsen Peredam Torsi Tinggi paling murah Grosir Grosir Custom Custom

Jan 3, 2021 | Katalog Produk

ing Beira Mozambik toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok 3 Speed ​​Plf160-350K Produsen Reduksi Kecepatan Torsi Tinggi paling larang Grosir grosir Custom Custom

Barang dagangan kanthi bener nampilake pertahanan lingkungan lan ngirit daya. njamin stabilitas lan konsistensi tujuan utama elemen. Iki wis mbuktekake kerjasama sing aman karo macem-macem universitas lan institusi sing misuwur ing China, kayata, Zhejiang College, Jilin University, panitia teknis chain chain negoro, Institut perjalanan rantai nasional, institusi bahan rekayasa aplikasi Zhejiang, lembaga keamanan konten Huhan, lan kerja sama kanggo nemokake institusi rantai Mobil Pertama China karo lembaga perjalanan rantai Nasional. telung Kacepetan PEPTT160-350K EPT Torsi Pace EPTT

EPTT -Paneterne minangka barang EPTT sing digunakake kanthi akeh, sing bisa nyuda kacepetan motor lan ningkatake torsi output. EPTT planet bisa digunakake minangka area pendhukung kanggo ngangkat, penggalian, transportasi, pangembangan lan EPTT liyane.

-Sawijining fase: 60, sewidak papat, 80, atus, satus rongpuluh, 160,200,256,320,
-Berat Web: 31.5Kg
-Foto barang dagangan

-Kesalahan EPTT

-Datasheet

-Karakteristik
EPTT Urut: Urut EPTT EP Plant
EPT: EPT ring 42CrmoTi
Casting EPTT Flange
Poros output 40Crmo
Jenis output: output PLE bunder
Output flange kothak PEPTT
ZPLE rigEPTT output flange bunder sudut
ZPEPTT output flange kothak sudhut rigEPTT
Backlash: Spur EPTT tahap dhewekan: lt7 arcmin
Spur EPTT rong tahap: arc12 ltXNUMX
EPTcal EPTT sak tataran: lt3 arcmin
EPTcal EPTT panggung tunggal: lt5 arcmin
Swara murah lan kualitas tinggi gedhe.

-Pengenalan UPTT
EPT minangka perusahaan EPTT target EPTT EPTT, nyedhiyakake solusi EPTT, solusi, layar, EPT lan metode kanggo barang lan layanan liyane sing gegandhengan, unEPTTulungan EPT sing luar biasa lan EPT elektronik sing efektif banget ngatur kekuwatan teknologi.

Kita nyedhiyakake lan deveXiHu (EPT Barat) Dis.Hu (EPT Barat) Dis. produk lan pilihan sing becik miturut sarat bisnis sing beda. Barang-barang kita wis digunakake lan ditrapake kanthi produktif ing EPTT, nyetak, tekstil, plastik EPT, lift, alat EPTT, robot, nglereni kayu, ngukir watu, keramik, EPT, industri nggawe kertas, crane, pompa penggemar amp, sumber daya vitalitas anyar lan akeh liyane liyane.

EPT, mitra EPT ahli sampeyan!

-Pembayaran amp Paket tawaran amp Pengiriman
1, Pembayaran
(T / T, Western union, Paypal, L / C lan sapanunggalane)
2, Pakcage
(EPTT cilik nggunakake paket karton, EPTT Massive nggunakake bundel kothak piket)
3, Pengiriman lan pangiriman
(Dening Kategorik Global, Liwat Udhara, Liwat Laut)

ing Beira Mozambik toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok 3 Speed ​​Plf160-350K Produsen Reduksi Kecepatan Torsi Tinggi paling larang Grosir grosir Custom Custom

ing Beira Mozambik toko rega dodolan cedhak kula toko pabrik pemasok 3 Speed ​​Plf160-350K Produsen Reduksi Kecepatan Torsi Tinggi paling larang Grosir grosir Custom Custom

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan