ing toko rega dodolan Be'er Sheva Israel cedhak aku toko pemasok pabrik ISO Standard Double-Pitch Produsen Roller Sprocket paling murah Grosir Grosir Custom Custom

Jan 4, 2021 | Katalog Produk

ing toko rega dodolan Be'er Sheva Israel cedhak karo aku toko pemasok pabrik ISO Standard Double-Pitch Produsen Roller Sprocket paling murah

Nglumpukake pertemuan sing penting kanggo kerja sama karo pelanggan internasional, Kanthi merek EPG pangguna luwih saka 70 lokasi internasional kaya Amerika, Eropa, Jepang lan sapanunggalane, dheweke duwe mitra ing antarane kabeh perusahaan ing saindenging jagad, kayata JOHNDEERE, NEW HOLLAND, CLAAS, HONDA, KUBOTA, YANMAR, lan liya-liyane. Ahli lan insinyur kita duwe 23 pengalaman sing dawa ing Industri Bantalan. XiHu (EPT Barat) Dis.HU (WEST LAKE) DIS. EPTT EPTT Tim minangka produsen EPTT EPTT sing paling trampil ing EPTT, manufaktur EPT roller, sprockets pasar, sprockets motor, sprockets casting, macem-macem jinis kopling, pulley, bushes EPTTr , piranti ngunci, EPT, poros, bagean presisi CNC lan sapanunggalane. Kita wis menehi ISO9001, ISO14001, TS16949 jinis sertifikasi kualitas apik lan lingkungan iki.

ISO StXiHu (West EPT) Dis.Hu (West EPT) Dis.rd EPTT-Pitch Big Roller Srpocket:

Kanggo EPT Acc. Menyang DIN 8164

EPT kanthi obat balck oXiHu (West EPT) Dis.de

Lukisan ing bolongan sprocket

Black oXiHu (West EPT) Dis.de bakal nglindhungi sprocket saka teyeng

C45 utawa logam Q235

Carburizing

NO EPTT: C2042 C208BL C2052 C2062 C2082 C2102 C2122 C2162
C2062H C2082H C2122H C2162H

Gigi EPTtity: enem pitu wolu 9 sepuluh sewelas 12 13 14 limalas nembelas 17 18 19 20 21 23 24 25 26 27 28 29 telung puluh 32 35 38 39 patang puluh

Jeneng barang dagangan ISO StXiHu (EPT Barat) Dis.Hu (EPT Barat) Dis.rd EPTT-pitch Massive Roller Srpocket
EPT Bisa Diakses 1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Metal:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
papat. Gangsa: C51000, C52100, C54400, lan liya-liyane
5. Wesi: 1213, 12L14,1215
6. EPTT: Al6061, Al6063
pitu. OEM miturut panjaluk sampeyan
Obat lumahing obat Anilisasi, anodisasi normal, terapi anget, poEPTTng, plating nikel, plating chrome, plating znic, passivation kuning, passivation EPT, satin, area Ireng dicet lsp.
Bisa diakses EPT EPT sprockt, katrol, poros (poros, poros spline, batang panah), EPT (pinion, rodha EPT rak) bantalan, kursi bantalan, bushing, kopling, rakitan kunci lan sapanunggalane.
Teknik Pangolahan Mesin CNC, doyo, puter, panggilingan, pengeboran, grinding, broaching, welding lan assembling
QC: EPTnician mriksa kanthi mandhiri, mriksa final sadurunge menehi hasil paket dening inspektur EPTT profesional
ukuran gambar
Kesepakatan paket Kahanan EPain / Wadah lan palet, utawa kanggo saben spesifikasi EPT
Certification ISO9001: 2008, ISO14001: 2001, ISO / TS 16949: 2009
Advantage EPTT layanan pertama banget, produk unggulan, personel berpengetahuan, peralatan uji coba sing sampurna
EPT Wektu 15-25 dina conto. 30-45day offcial orEPTT

ing toko rega dodolan Be'er Sheva Israel cedhak karo aku toko pemasok pabrik ISO Standard Double-Pitch Produsen Roller Sprocket paling murah

ing toko rega dodolan Be'er Sheva Israel cedhak karo aku toko pemasok pabrik ISO Standard Double-Pitch Produsen Roller Sprocket paling murah

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan