Motor Gigi | China Gear Motor | Sales Motor Gear ing Cina | Pabrik pengurangan kothak gir China

Motor gir listrik digunakake ing aplikasi sing mbutuhake kecepatan puteran panen sing dhuwur lan asil panen sing luwih murah, utamane ing papan lan kekuwatan sing bisa dibatesi. Iki nggambarake ruang lingkup aplikasi gir dhasar babagan macem-macem perusahaan. Saka wiper mobil lan motor jendhela menyang amben klinik darurat lan lift pasien, robot kanggo ngeterake kerangka kerja, administrator pintu masuk sing diprogram dadi blender penyegaran, motor gir minangka inti saka presentasi umum perangkat keras sing kita andalkan kanthi konsisten.

Apa Itu Motor Gigi?

Motor gir minangka motor listrik sing digabung karo kreta roda gigi. Motor gir nggunakake listrik AC (Alternating Current) utawa DC (Direct Direct). Umumé, ing gear reducer diusulake kanggo nduplikasi tenaga panen sing bisa diakses tanpa nggedhekake panggunaan tenaga motor nalika njaga ukuran konservatif. Kompromi kanggo duplikasi kekuwatan yaiku nyuda kacepetan poros panen lan nyuda katrampilan umum. Nggunakake inovasi lan proporsi gir sing paling apik kanggo aplikasi sing eksplisit, profil panen lan kacepetan sing cepet bisa dipikolehi bebarengan karo mekanik sing sampurna kanggo mbukak perkiraan hardware OEM sing paling apik.

Aplikasi Apa ORA Guna Motor Gear?

Amarga adaptasi lan pemanfaatan motor gir listrik, mula ora gampang kanggo neliti aplikasi sing ORA digunakake. Aplikasi apa wae sing mbutuhake kacepetan poros sing dhuwur lan tenaga umume kurang bakal nguntungake nggunakake motor gir. Iki nggabungake paling akeh penggemar, sipon, lan aplikasi sing mriksa. Ing kasus kasebut, kacepetan poros tiang motor minangka faktor sing paling signifikan. Aplikasi sing mbutuhake efektivitas sing ekstrim, kesederhanaan nyopir mburi, keributan sing durung dingerteni, utawa kontrol kacepetan utawa kekuwatan sing pas banget bisa entuk bathi kanthi pengaturan motor.

Hubungi XinLan Corporation kanggo Informasi Motor Gear Khusus

Ing XinLan Corporation, kita industri reduker China lan spesialis motor kasedhiya kanggo mbantu sampeyan ngerti pilihan transmisi kapasitas. Preduli manawa sampeyan butuh motor sing bener kanggo digandhengake karo kreta roda gigi saiki utawa butuh pitulungan kanggo nggawe motor gir sing cocog kanggo aplikasi, kayata hardware nggawe es, panganan, hardware ngombe panas / adhem, utawa materi sing ngurus hardware, kita bisa mbantu. Hubungi individu saka klompok bisnis kita ing 008657188221556 utawa antarmuka karo kita ing web.

FAQ

1. Kepiye cara ngetung torsi motor gir?

Yen sampeyan ora pengin ngetung untu, ngukur diameter saben gir saka tengah nganti titik kontak ing antarane gir kasebut. Dibagi diameteripun gir output kanthi diameter gir input. Multiplikasi torsi motor kanthi rasio gir kanggo entuk torsi output.

2. Apa Motor DC Gear kasebut?

Motor gir minangka kombinasi motor lan gir kabeh-ing-siji. Kajaba saka sirah gir menyang motor nyuda kacepetan nalika nambah output torsi

3. Apa aplikasi utama reduksi kacepetan?

Peredhot kacepetan digunakake kanggo ngoperasikake kabeh mesin industri lan rumah tangga, sing kudu nyuda kacepetan motor listrik kanthi aman lan efisien. Peredhot kacepetan nyetel kacepetan motor supaya torsi sing dibutuhake dening mesin supaya bisa mlaku kanthi bener

Gerbang motor minangka sumber drive sing nyumbang kanggo ngirit energi lan migunani ing macem-macem industri.

Motor iki tundhuk karo kelas IE3 standar internasional IEC60034-30 (0.75kW utawa luwih).
Kita njamin kompatibilitas karo produk konvensional kanthi nindakake optimisasi nggunakake teknologi efisiensi tinggi.

Motor sing dienggo minangka seri servo tanpa sensor sing nganggo motor magnet, lan motor iki menehi kontribusi luwih akeh kanggo ngirit energi.

Motor roda gigi, Gear reducer, China Gear Motor, penjualan Motor Gear ing China, pemasok Gear Motor China, industri reduksi roda gigi china, Peredam motor gir China