Pemasok motor listrik ing Cina | Motor listrik Cina | Pemasok motor listrik China

Motor listrik Motor listrik 1

An motor listrik mesthi mesin listrik sing ngowahi tenaga listrik dadi energi mekanik. Umume motor listrik dioperasikake karo interaksi antara medan magnet motor sampeyan lan energi listrik ing njero kawat kanggo ndhelikake tekanan kanthi muter poros. Motor listrik bisa dioperasikake kanthi sumber tenaga listrik (Listrik), kayata saka batere, mobil utawa penyearah, utawa kanthi sumber arus listrik (AC) gantian, kayata perusahaan listrik, inverter utawa generator listrik. Generator listrik kanthi robotik kaya motor listrik, nanging operasi diuripake, ngowahi energi mekanik dadi tenaga listrik.

Motor listrik bisa diindeks dening faktor kayata sumber jinis energi, konstruksi internal, aplikasi lan jinis output gerakan. Kajaba jinis AC lawan Listrik, motor bisa uga ora disikat utawa tanpa sikat, bisa uga fase akeh (waca fase siji, rong fase, utawa telung fase), lan bisa uga adhem hawa utawa adhem-cair. Motor tujuan umum kanthi dimensi lan karakteristik standar nyedhiyakake tenaga mekanik sing trep kanggo panggunaan industri. Motor listrik paling gedhe bisa digunakake kanggo propulsi kapal, kompresi pipa, lan aplikasi panyimpenan pompa kanthi rating nganti 100 megawatt. Motor listrik ana ing penggemar industri, blower lan pompa, alat mesin, peralatan rumah tangga, alat lan hard drive. Motor cilik bisa uga ana ing jam tangan listrik.

kang motor listrik china iku luwih apik?

Motor BLDC duwe ciri traksi kaya torsi awal sing dhuwur, kualitas sekitar 95-98%, lsp. Motor BLDC cocog karo pendekatan desain kepadatan daya paling dhuwur. Motor BLDC minangka motor sing paling populer ing aplikasi kendaraan listrik amarga ciri daya tarik.