Pabrikan Gearbox Cycloidal ing Tiongkok | Panyedhiya Cycloid Gearbox ing China

Kothak gir sikloid girboks sikloid 1

Drive cycloidal utawa reducer kacepetan cycloidal biasane dadi mekanisme kanggo nyuda kecepatan batang input kanthi rasio tartamtu. Pangurangan kecepatan sikloid bisa nggunakake rasio sing luwih dhuwur kanthi ukuran kompak kanthi reaksi nyuda.

Dadi perdana Kothak gear sitokloid pabrikan, ing XL, kita bakal ngerti masalah dinamis ing industri. Iki kalebu perkara kayata operasi sepi, desain sing kuat, loading dhuwur, gir listrik substansial, efisiensi lan reliabilitas maksimal.

Saben kothak gir sikloid XL ngalami inspeksi kualitas tinggi. Kabeh gir sesuai karo standar kualitas tinggi DNV- ISO 900: 2008, SGS lan CE. Uga, saiki kita duwe? Pilihan sing akeh kothak gir cycloidal china seri kayata: gearbox helical reduker

Poros input ndorong bantalan eksentrik sing banjur drive disk sikloid ing gerakan eksentris, sikloid. Perimeter disk iki diarahake menyang gir ring stasioner lan kalebu serangkaian pin poros output utawa rol sing dilebokake ing disk kasebut. Pin poros output iki langsung nyurung poros output amarga disk sikloid muter. Gerakan radial disk ora diterjemahake ing poros output.

Teori operasi Cyclo Gearbox

Poros input dipasang sacara eksentrik menyang bantalan elemen Rolling (umume bantalan roller silinder), nyebabake disk sikloid bisa obah ing bunderan. Cakram sikloid independen bakal muter ing sekitar bantalan nalika di-push menyang gir ring. Sing padha karo gir planet, ditambah cara muter kanthi ngelawan poros input sampeyan.

Jumlah pin babagan gir cincin luwih gedhe tinimbang pin ing cakram sikloid. Iki nyebabake disk sikloid supaya muter babagan bantalan luwih cepet dibandhingake karo batang input sing cedhak, nyedhiyakake rotasi umume nalika ana ing jalur sing nentang rotasi ing poros input.

Cakram sikloid duwe bolongan sing wis cukup substansial tinimbang pin roller output sing mlebu ing njero kasebut. Pin output bakal obah-obah ing bolongan kanggo ngrampungake rotasi batang output kanthi gerakan goyang cakram sikloid.

Ragad pangurangan kanthi drive sikloidal dipikolehi ing formula ing ngisor iki, papan P tegese jumlah pin gir dering lan L bisa uga nomer lobus ing cakram sikloid.

Efisiensi tahap tunggal nyedhaki 93% lan tahap dobel nyedhaki 86%. Pangurangan tahap tunggal kasedhiya kanthi komersial yaiku 119: 1 lan tahap kaping pindho nganti pitu, 569: siji

Disk sikloid biasane dikembangake kanthi duwe sikloid sing dicekak supaya bisa nyuda eksentrikitas disk ditambah karo kekuwatan sing ora seimbang sing ana gandhengane kanthi kacepetan dhuwur. Amarga iku, loro cakram sikloid kadang dipasang offset nganti 180 °.

Sawetara drive presisi kontemporer nawakake gerakan eksentrik kanthi pirang-pirang batang sing uga ngirimake kekuwatan output, biasane 2 nganti 5 batang sing diatur kanthi pola bunder sing padha amarga rol output kanthi gaya sing paling penting, poros kasebut didorong kanthi cara gir kaya planet kanthi poros input tengah. Amarga balung kasebut biasane diselarasake karo gir input, iki supaya output bisa ditularake kanthi bantalan rol tinimbang kontak permukaan sing intermiten. Minangka asil saka input planet, iki asring drive rong tahap lan bisa dirancang supaya bisa langsung didorong karo motor tanpa sikat sing dhuwur, jinis iki asring digunakake ing aktuator robot.

Keuntungan Gearbox Cycloidal

Drive Cycloidal bisa diwiwiti kanthi nol mundur lan kapasitas torsi gedhe sanajan ukurane kompak, beda karo kothak gir Involute. Iki migunani kanggo skenario ing endi wae nyuda kacepetan kanthi kapasitas torsi sing luwih dhuwur. Drive Cycloidal bisa dikembangake kanthi luwih gedhe tinimbang kontak karo papan kanggo dimensi tinimbang transmisi adhedhasar gir kayata gir episiklik, nggunakake kekuwatan liwat pirang-pirang 'untu' saiki, supaya output torsi cukup gedhe kanggo ukuran sampeyan kanthi drive karo rega nggunakake geser nggawe kontak karo.

Kerugian Gearbox Cycloidal

Amarga sifat eksentrik saka drive, yen disk cycloidal ora bisa diimbangi karo disk kaping 2 utawa counterweight, bisa ngasilake geter sing bisa nyebar kanthi cara poros uga fisik. Iki bisa nyebabake busana sing luwih apik ing untune njaba disk sikloid, uga bantalan komponen. Kanthi rong disk, ketidakseimbangan statis dibenerake nanging ora seimbang banget dinamis, iki pancen asring ditrima kanggo umume aplikasi nanging kanggo nyuda getaran drive sing luwih dhuwur nggunakake telung disk (utawa luwih) kanggo ngidini ketidakseimbangan dibenerake, cakram njaba gerakane bebarengan lan mbantah sing tengah sing kaping pindho luwih gedhe.