kontak

XINLAN Gearboxes Co., Ltd.

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:

E-mail: [email dilindhungi]
Alamat: Ste B, Golden, Colorado, AS.
Telp: 303-2 8-063

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

XINLAN GEARBOX