China WWT GAC Remanufactured TCU Transmission Control Unit 1310003-BADT55 Gearbox parts auto tranmssion system MCM kanggo pabrikan GAC

Nov 12, 2022 | Uncategorized

12 wulan: 2015-, 2012-, 2014-
Desain: GA6 Saloon, GS5 Ditutup Off-Road Kendaraan Motor, GS4 Mati Off-Street Automobile
OE NO.: 1310003-BADT550
Kelengkapan Kendaraan: GAC
Ukuran: OEM Standard
Jenis: piranti kontrol transmisi
Garansi: Entuk 10 gratis 1 minangka jaminan
Model Kendaraan: GAC GS5 GA4 GA6
Kahanan: Remanufactured
Panyedhiya garansi: Tuku 10 entuk 1 gratis minangka jaminan
Negara Asal: Asli
Sertifikasi: TS16949
Warna: Standard
Bahan : Normal
Kualitas apik: Fungsi substansial Total diuji
Packaging Particulars: karton kanggo outsdie packing
Pelabuhan: HangZhou Xihu (West Lake) Dis.

Paramenter Produk

Kode OE:1310003-BADT550
Size:OEM Biasa
Koleksi:Transmission Manage Unit TCU
Dhukungan garansi:Tuku sepuluh gratis 1 minangka garansi
Negara Asal: asli
Brand: WWT
Certification: TS16949
warna: Standard
Material: Standard
bobot: biasa
Model transmisi: GAC MCM Transmisi
Catetan: Manufaktur maneh
Katrangan Merchandise Sertifikasi Profil Perusahaan Ganjaran Kita Napa Nemtokake Judhul ing ngisor iki.Semi-Otomatis PET Botol Blowing Piranti Mesin Ngasilake Botol Mesin Molding BotolPET Botol Nggawe Equipment becik kanggo nggawe wadhah plastik PET lan botol ing kabeh wujud. Mesin Ngibul Botol PET Semi-Otomatis Peralatan Nggawe Botol Mesin Molding BotolPET Botol Prodhuksi Piranti cocog kanggo nggawe wadhah lan botol plastik PET ing kabeh desain.

Jinis Gearbox Kendaraan

Ing kendaraan, ana akeh jinis gearbox sing kasedhiya. Ana kothak gear planet, kothak gear heliks Coaxial, lan kotak gear heliks miring, lan liya-liyane. Ing artikel iki, kita bakal nutupi kabeh lan mbantu sampeyan nemtokake jinis gearbox sing cocog kanggo kendaraan sampeyan. Uga, kita bakal ngrembug carane saben beda saka liyane.
kothak gir

kothak gir planet

Kotak gear planet dumadi saka telung komponen utama: gear srengenge, gear bevel input, lan poros output. Kothak gear planet bisa duwe torsi lan rasio output sing beda. Model dhasar kothak gear planet efisien banget lan ngirimake 97% input daya. Ana sawetara jinis gearbox planet, gumantung saka jinis operasi. Umumé, ana telung jinis: prasaja, madya, lan kompleks.
Rega saka gearbox planet bisa beda-beda, lan penting kanggo ngerti apa sing sampeyan butuhake. Pabrikan sing beda-beda ngasilake kothak gear planet sing beda-beda, mula priksa karo pabrikan kanggo ndeleng apa sing kasedhiya. Priksa manawa mriksa kualitas gearbox planet sadurunge nggawe tuku pungkasan. Kajaba iku, manawa kanggo mbandhingake rega lan kasedhiyan produk tartamtu. Kothak gear planet sing berkualitas bakal nyedhiyakake operasi tanpa masalah lan ora bakal ngrusak bank sampeyan.
Gir planet nduweni jumlah untu integer. Saben planet duwe untu sing kudu bolong karo cincin utawa srengenge. Jumlah planet, dering, lan jumlah untu saben gear nemtokake manawa untu bolong. Sawetara planet duwe untu luwih sithik tinimbang liyane, mula luwih apik tinimbang liyane. Nanging, planet majemuk bisa luwih fleksibel lan entuk rasio reduksi sing luwih dhuwur. Yen sampeyan lagi nggoleki gearbox planet kanggo proyek sabanjure, coba hubungi produsen sing duwe spesialisasi ing teknologi iki.
Nalika nerangake konstruksi, gearbox planet ora istiméwa. Penting banget kanggo milih peralatan planet sing tepat kanggo aplikasi sampeyan, amarga ora seimbang ing gear planet bisa nyebabake tambah akeh lan gagal. Kajaba iku, ukuran kompak saka gear planet njamin boros panas maksimal. Nanging, kothak gear planet bisa uga mbutuhake pendinginan ing sawetara aplikasi. Kothak gear planet bakal nggawe urip luwih gampang, lan bakal menehi operasi tanpa alangan pirang-pirang taun.

Gearbox heliks bevel lurus

Kotak gear heliks bevel Lurus duwe sawetara kaluwihan, nanging proses manufaktur sing relatif cendhak. Aplikasi sing paling populer yaiku ing industri otomotif, sing digunakake ing pirang-pirang jinis kendaraan. Aplikasi liyane kalebu peralatan abot lan entheng lan industri penerbangan lan laut. Ing ngisor iki minangka introduksi ringkes babagan jinis gearbox iki. Waca kanggo sinau babagan keuntungane. Gearbox jinis iki minangka salah sawijining sing paling gampang digawe.
Gear bevel spiral duwe untu sing luwih gedhe tinimbang gear bevel lurus, sing nyebabake rotasi sing luwih lancar lan luwih tenang. Bisa nangani beban abot kanthi kacepetan dhuwur kanthi kurang geter. Gir bevel spiral diklasifikasikake miturut bentuk untu lan metode pemotongan. Gir bevel lurus luwih gampang didesain lan digawe, nanging gear bevel spiral luwih larang. Loro-lorone desain cocok kanggo operasi kacepetan dhuwur, beban abot, lan aplikasi manufaktur umum.
Saliyane gampang dipasang, gear bevel modular duwe akeh kaluwihan. Dheweke duwe tingkat pertukaran sing luar biasa lan nduweni standar integritas komponen sing paling dhuwur. Dheweke uga bisa dicocogake kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan. Kaluwihan saka jinis gearbox iki kalebu presisi dhuwur, kinerja paling optimal, lan gangguan sing sithik. Lan amarga padha modular, padha bisa diprodhuksi ing macem-macem finish. Iki kalebu stainless steel, titanium, lan tembaga.
Produsen kothak gear heliks bevel lurus setya kanthi presisi sing dhuwur ing desaine. Profil radii, torsi, lan untu saka gear bevel lurus luwih tepat diukur tinimbang gear bevel silinder. Petungan sing padha digunakake kanggo kabeh generator gear bevel tradisional. Iki mesthekake yen 5-axis gilingan bevel set sampeyan duwe petungan lan tata letak sing padha.
kothak gir

Gearbox heliks koaksial

Kotak gear heliks Coaxial minangka sistem transmisi sing efisien banget sing cocog kanggo aplikasi tugas ringan. Dibandhingake karo kothak gear jinis spur, jarak nyata saka kothak gear heliks Coaxial kurang ing kabeh sudut heliks. Iki amarga jinis coaxial duwe nomer untu lan longkangan tengah padha karo gearbox spur. Kothak gear heliks koaksial uga duwe tapak sikil sing luwih cilik lan kompak.
Sawetara negara wis ngetrapake peraturan kunci kanggo perdagangan Gearbox Industri, ngancam ekonomi global. Sawetara faktor wis kena pengaruh ing COVID-19, kalebu rantai pasokan, pasar, lan pasar finansial. Para ahli ngawasi kahanan sacara global lan proyek prospek remuneratif kanggo produsen gearbox sawise krisis. Laporan iki nggambarake skenario paling anyar lan nawakake analisis lengkap babagan pengaruh COVID-19 ing kabeh industri.
Kothak gear heliks Coaxial iki nduweni struktur kompak lan gear presisi dhuwur. Desain telung tahap nggabungake gear rong tahap kanthi gear siji tahap, nggawe baja paduan berkualitas tinggi kanggo presisi lan daya tahan sing dhuwur. Gir kasebut dirancang kanthi serial supaya gampang diganti. Padha uga kasedhiya ing baja panas-dianggep frekuensi dhuwur. Kothak gear heliks Coaxial minangka solusi sing cocog kanggo akeh aplikasi.
Kothak gear heliks koaksial duwe mupangat tambahan kanggo nggunakake gear silinder tinimbang poros. Padha operate quietly, lan duwe area lumahing luwih kanggo sesambungan karo. Sudut sing tetep ndadekake dheweke cocok kanggo aplikasi tugas abot, kayata ing conveyor, coolers, lan grinders. Dibandhingake karo jinis gearbox liyane, gearbox Helical duwe kapasitas daya sing luwih dhuwur. Dhaptar ing ngisor iki mupangat saka Gearbox Helical Coaxial

Skew bevel gearbox heliks

Kothak gear heliks bevel Skew minangka jinis kotak gear industri sing umum. Kothak gear iki kaku lan kompak lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Biasane digunakake ing aplikasi tugas abot kayata pabrik penggilingan, konveyor, lan pendingin. Padha digunakake ing akeh aplikasi kanggo nyedhiyani gerakan Rotary antarane shafts non-paralel. Dheweke uga duwe keuntungan tambahan kanthi efisiensi dhuwur ing macem-macem industri.
Kothak gear heliks miring cocog kanggo beban abot lan konstruksi monolitik. Jinis gearbox iki nggabungake keuntungan saka bevel lan gear heliks kanggo torsi sudut tengen, sing ndadekake pilihan populer kanggo aplikasi tugas abot. Saliyane dadi kothak gear sing kuwat lan dipercaya, kothak gear kasebut bisa disesuaikan lan bisa nyukupi meh kabeh kabutuhan industri.
Kanggo nggedhekake efisiensi gear bevel, analisis kontak waos basis FE digunakake kanggo ngembangake algoritma optimasi geometri sing canggih. Piranti lunak uga ngidini pangguna kanggo nemtokake topografi flank optimal kanthi ngenalake bobot khusus aplikasi kanggo tingkat beban tartamtu. Kanthi data kasebut, simulasi manufaktur ditindakake kanggo nemtokake varian sing paling apik. Varian sing kuat nggabungake keuntungan saka efisiensi, kapasitas mawa beban, lan prilaku eksitasi sing sithik.
Gir heliks bisa sudut ing 90 derajat. Iki padha karo spur gear nanging ngasilake kurang swara. Bisa nyuda kacepetan sangang-kanggo-siji kanthi siji tahap. Nanging, gear heliks mbutuhake gear driver sing luwih gedhe kanggo pengurangan sing luwih dhuwur. Gearbox iki cocok kanggo kacepetan saka 1: 1 kanggo kaping telu. Padha asring digunakake ing Pabrik motor lan generator.
kothak gir

Gearbox heliks extruder

Kotak gear heliks extruder minangka salah sawijining gear industri sing paling umum. Ukurane kompak lan konsumsi daya sithik, saengga cocog kanggo aplikasi tugas abot. Kotak gear heliks extruder cocog kanggo macem-macem aplikasi industri, kalebu semen, plastik, karet, konveyor, lan pendingin. Saliyane digunakake ing manufaktur plastik lan karet, gearbox iki uga migunani ing aplikasi daya sedheng liyane kayata crushers, coolers, lan conveyor.
CZPT SG seri Extruder Helical Gearboxes kasedhiya ing Single Screw lan Twin Screw Variasi. Gir iki nduweni desain sing kompak, kapadhetan daya dhuwur, lan umur layanan sing dawa. Perumahan bantalan aksial lan bantalan dorong dipasang ing poros input. Kothak gear heliks extruder bisa dipasang ing macem-macem posisi, kalebu horisontal, vertikal, lan condong.
Gir helicoidal asring diprodhuksi kanthi cara modular. Desain iki nyedhiyakake macem-macem keuntungan, kalebu kaluwihan teknik lan kinerja, produksi modular, lan tingkat integritas komponen sing paling dhuwur. Kothak gear heliks siji bisa dirakit dadi kotak gear sing luwih gedhe yen dibutuhake, nanging produksi modular njamin kinerja lan ekonomi sing konsisten. Desain modular iki uga larang regane. Iku solusi Versatile lan dipercaya kanggo sawetara saka sudhut aplikasi.
Saliyane efisiensi, kotak gear heliks Extruder uga duwe profil gangguan sing sithik. Padha ora muni squeal, lan padha meneng nalika mlaku. Padha bisa nransfer daya luwih saka gearbox conventional. Jinis gear iki wis digunakake ing manufaktur produk plastik berkualitas tinggi sajrone pirang-pirang taun. Asring digunakake kanggo aplikasi ing transmisi otomotif. Saliyane sepi, gear heliks duwe tingkat kontak sing luwih dhuwur lan getaran sing luwih murah.

China WWT GAC Remanufactured TCU Transmission Control Unit 1310003-BADT55 Gearbox parts auto tranmssion system MCM kanggo pabrikan GACChina WWT GAC Remanufactured TCU Transmission Control Unit 1310003-BADT55 Gearbox parts auto tranmssion system MCM kanggo pabrikan GAC
editor dening czh

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan