China Top!! link ngarep lan ngarep pto kanggo traktor, Linkage ngarep, PTO ngarep karo kualitas dhuwur

Nov 16, 2022 | Uncategorized

Warranty: 2 taun
Industri Relevan: Pabrik Produksi, Pengecer Fix Peralatan, Peternakan, Eceran
Bobot keluwihan (KG): 600
Spot Showroom: Ora ana
Video-inspeksi metu: Disedhiyakake
Laporan Priksa Peralatan: Disedhiyakake
Tipe Pemasaran: New Merchandise 2571
Njamin bagean inti: 2 taun
Komponen Utama: Motor, Bearing, Gearbox, Motor, Gear, Pompa
Jenis: Linkage ngarep lan PTO ngarep, Traktor ngarep 3-titik Linkage
Gunakake: digunakake ing farm
Masalah: Anyar
Rincian Penawaran Penting: Multifungsi
Werna: Ireng, Biru, Ungu, Disesuaikan
Dianggo: kanggo traktor 3-titik linkage
Jenis Travel: Hydraulic Push
Miturut Wheel: 4 wheel drive
Daya listrik: 15kw-100kw
Design Amount: XG07,XG10,XG15,XG20,XG30,XG40
Jeneng merek Traktor: 254,354,504,604,804,1204
ngomong karo dodolan produk: Nancy 18505419920
Spesifikasi Kemasan: Packing Crate Iron utawa Custom-made
Port: HangZhou, ZheJiang, ZheJiang Port

SD SUNCO Entrance Linkage lan Entrance PTO
Spesifikasi teknis

siji Traktor Cocokake saka 16 hp kanggo 160hp
loro Double Performing Cylinders
3 Selang Hidrolik lan Bagean Mekanik sing Kuwat

Description:

SUNCO Front-PTO lan Front Linkage nawakake pengiriman lan pangiriman listrik menyang kompleks paling gedhe
standar. PTO lan linkage dilengkapi lenga ing jero
kopling multi-piring. Keterlibatan kopling dikontrol kanthi proporsional lan bisa diatur
metode engagement. Iki njamin penyerapan daya sing gampang menyang lawang sing dipasang
ngleksanakake.

fitur:

1 Area Mekanik Kuwat
loro Komponen Kualitas Perdhana
telung Effortless Prosedur lan High Efficiency
4 Urip Panyedhiya Lengkap

aplikasi:

SUNCO Entrance-PTO lan linkage kanggo traktor umume digunakake ing peternakan, lahan angonan, fungsi kehutanan, lsp,
biasane ing kondisi sing dileksanakake farm kudu sijine lan dipasang ing aspek ngleboke traktor.

desain
XG07
XG10
XG15
XG20
XG30
XG40
Traktor sing cocog (hp)
rong puluh seket
40-70
sewidak 90
wolung puluh satus telung puluh
satus rong puluh satus wolung puluh
> 180
Angkat listrik ing kait tangkap kN (kg)
7 (pitu atus)
sepuluh (sewu)
15 (1500)
20 (2000)
telung puluh (3000)
40 (4000)
Ngangkat Ndhuwur H (mm)
620
720
750
800
Silinder tumindak kaping pindho
standar
Jinis Catch Hooks
Cat.loro
Kucing 3
Macem-macem hyperlink Perdana
Kucing.2
Lemak (kg)
satus patang puluh
160
280
350
550
pitung atus
Nilai mbalikke
pilihan
Kunci Hidrolik
pilihan
Teknik Shock Eliminator
Ora Ana
pilihan

PTO mlebu

Ora Ana
Ora Ana
pilihan
Maks. Energi PTO (hp)
80
150
Kacepetan poros PTO ngarep (rpm)
1000 / 540
540
Arah rotasi (saka kursi taksi)
pilihan
anti jam
Profil poros PTO (DIN 9611)
1'3/8''-6 splines

SD SUNCO nampani kanca saka kabeh ndhuwur donya.
Sembarang panjalukan, elinga ngomong karo Nancy 18505419920

Wawasan Pasar Utama Gegandhengan karo Gearbox Pengurangan Cacing

Gearbox minangka piranti mekanik sing ngidini sampeyan ngalih ing antarane kacepetan utawa gear sing beda-beda. Iki ditindakake kanthi nggunakake siji utawa luwih kopling. Sawetara gearbox siji-genggaman, nalika liyane nggunakake loro clutches. Sampeyan malah bisa nemokake gearbox karo nguyuh ditutup. Iki uga dikenal minangka dual clutches lan bisa ngalih pindah luwih cepet saka jinis liyane. Mobil kinerja dirancang kanthi jinis gearbox kasebut.
kothak gir

Pengukuran backlash

Gearbox backlash minangka komponen umum sing bisa nyebabake gangguan utawa masalah liyane ing mobil. Ing kasunyatan, ngalahaken lan set saka Gir ing gearbox asring bungah dening oscillations saka torsi engine. Swara saka gearbox bisa dadi penting, utamane ing poros sekunder sing melu gear output kanthi dering diferensial. Kanggo ngukur backlash lan variasi dimensi liyane, operator bisa periodik njupuk gerakan poros output lan mbandhingaké karo nilai dikenal.
A comparator ngukur pamindahan sudut antarane rong gir lan nampilake asil. Ing siji cara, poros sekunder dipisahake saka gearbox lan tolok kontrol dipasang ing mburi. Pin Utas digunakake kanggo ngamanake mahkota diferensial menyang poros sekunder. Pinion output disambungake karo ring diferensial kanthi bantuan gauge kontrol. Pamindahan sudut saka poros sekunder banjur diukur kanthi nggunakake dimensi pinion output.
Pangukuran backlash penting kanggo mesthekake rotasi lancar gear bolong. Ana macem-macem jinis backlash, sing diklasifikasikake miturut jinis gear sing digunakake. Jinis pisanan diarani circumferential backlash, yaiku dawa bunder pitch ing ngendi gear muter kanggo nggawe kontak. Jinis kapindho, backlash sudut, ditetepake minangka amba maksimum gerakan antarane rong pindah bolong, sing ngidini pindah liyane kanggo pindhah nalika pindah liyane stasioner.
Pangukuran backlash kanggo gearbox minangka salah sawijining tes sing paling penting ing proses manufaktur. Iki minangka kritéria nyenyet utawa longgar ing set gear, lan backlash sing akeh banget bisa macet set gear, nyebabake antarmuka ing bagean sing luwih lemah saka untu gear. Nalika backlash banget nyenyet, bisa nyebabake gear macet ing ekspansi termal. Ing tangan liyane, kakehan backlash ala kanggo kinerja.

Gearbox pengurangan cacing

Kothak gear pengurangan cacing digunakake ing produksi macem-macem jinis mesin, kalebu baja lan pembangkit listrik. Padha uga digunakake sacara ekstensif ing industri gula lan kertas. Perusahaan terus-terusan ngarahake nambah produk lan layanan supaya tetep kompetitif ing pasar global. Ing ngisor iki ringkesan wawasan pasar utama sing ana gandhengane karo jinis gearbox iki. Laporan iki bakal mbantu sampeyan nggawe keputusan bisnis sing tepat. Waca kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kaluwihan saka gearbox jinis iki.
Dibandhingake karo set gear konvensional, kotak gear pengurangan cacing duwe sawetara kekurangan. Reducer gear cacing umume kasedhiya lan pabrikan wis nggawe standar ukuran sing dipasang. Ora ana syarat unik kanggo dawa batang, dhuwur, lan diameter. Iki ndadekake dheweke dadi piranti sing serbaguna. Sampeyan bisa milih nggunakake siji utawa gabungke sawetara reducer gear cacing supaya cocog karo aplikasi tartamtu. Lan amarga padha duwe rasio standar, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab cocog munggah macem-macem pindah lan nentokake kang cocog.
Salah sawijining kekurangan utama kotak gear pengurangan cacing yaiku efisiensi suda. Kothak gear pengurangan cacing biasane duwe rasio pangurangan maksimal limang nganti sewidak. Gir hypoid kanthi kinerja sing luwih dhuwur duwe kecepatan output sekitar sepuluh nganti rolas revolusi. Ing kasus iki, rasio suda luwih murah tinimbang karo gearing konvensional. Kothak gear pengurangan cacing umume luwih efisien tinimbang set gear hypoid, nanging isih duwe efisiensi sing sithik.
Kotak gear pengurangan cacing duwe akeh kaluwihan tinimbang kotak gear tradisional. Dheweke gampang dijaga lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Amarga saka kacepetan suda, padha sampurna kanggo sistem conveyor belt.
kothak gir

Kothak gear pengurangan cacing kanthi kandung kemih sing ditutup

Cacing lan gear bolong karo siji liyane ing kombinasi gerakan ngusapake lan muter. Tumindak geser iki dominan ing rasio reduksi sing dhuwur, lan cacing lan gear digawe saka logam sing ora padha, sing nyebabake gesekan lan panas. Iki mbatesi efisiensi gear cacing nganti watara telung puluh nganti seket persen. Bahan sing luwih alus kanggo gear bisa digunakake kanggo nyerep beban kejut sajrone operasi.
Gear normal ngganti output kanthi mandiri sawise beban sing cukup ditrapake. Nanging, backstop rumit konfigurasi gear. Gear cacing mbutuhake pelumasan amarga nyandhang geser lan gesekan nalika gerakan. Pengaturan gear umum mindhah daya ing bagean beban puncak ing untu. Sliding dumadi ing kacepetan kurang ing salah siji sisih puncak lan dumadi ing kecepatan kurang.
Kothak gear pengurangan tunggal kanthi kandung kemih sing ditutup bisa uga ora mbutuhake plug saluran. Reservoir kanggo reducer gear cacing dirancang supaya gear tetep kontak karo pelumas. Nanging, kandung kemih sing ditutup bakal nyebabake gear cacing dadi luwih cepet, sing bisa nyebabake nyandhang durung wayahe lan nambah konsumsi energi. Ing kasus iki, gears bisa diganti.
Gir cacing umume digunakake kanggo aplikasi nyuda kacepetan. Ora kaya set gear konvensional, gear cacing duwe rasio pengurangan sing luwih dhuwur. Jumlah untu gear ing cacing nyuda kacepetan motor tartamtu kanthi jumlah sing akeh. Iki nggawe gear cacing dadi pilihan sing menarik kanggo aplikasi angkat. Saliyane efisiensi sing tambah, gear cacing kompak lan kurang rawan kegagalan mekanik.

Susunan poros saka gearbox

Diagram sinar kotak gear nuduhake susunan gear ing macem-macem poros transmisi. Iku uga nuduhake carane transmisi mrodhuksi kacepetan output beda saka kacepetan siji. Rasio sing makili kacepetan spindle diarani rasio langkah lan kemajuan. Insinyur Prancis sing jenenge Charles Renard ngenalake limang seri dhasar kacepetan gearbox. Seri pisanan yaiku rasio gear lan seri kapindho yaiku rasio gear mbalikke.
Tata letak sistem poros gear ing kothak gear ana hubungane karo rasio kacepetan. Umumé, rasio kacepetan lan jarak tengah digandhengake karo poros gear kanggo mbentuk transmisi sing efisien. Faktor liyane sing bisa mengaruhi tata letak poros gear kalebu watesan ruang, dimensi aksial, lan keseimbangan sing ditekan. Ing Oktober 2009, para penemu transmisi manual ngumumake penemuan kasebut minangka No.
Poros input 4 ing omah gear 16 disusun kanthi radial karo poros output gearbox. Iku drive pump lenga lubricating 2. Pompa ndudohke lenga saka Filter lan wadhah 21. Banjur ngirim lenga lubricating menyang kamar rotasi 3. Kamar ngluwihi sadawane arah longitudinal saka poros input gearbox 4, lan ngembangaken sawijining diameteripun maksimum. Kamar kasebut relatif gedhe, amarga ana detent 43.
Konfigurasi gearbox sing beda-beda adhedhasar pemasangane. Pemasangan gearbox menyang peralatan sing didorong ndhikte susunan poros ing gearbox. Ing kasus tartamtu, watesan spasi uga mengaruhi susunan poros. Iki minangka alesan kenapa poros input ing gearbox bisa diimbangi kanthi horisontal utawa vertikal. Nanging, batang input kothong, supaya bisa disambungake kanggo timbal liwat garis utawa clamping set.
kothak gir

Pemasangan gearbox

Ing model matématika saka gearbox, soyo tambah ditetepake minangka hubungan antarane input lan output shafts. Iki uga dikenal minangka Gunung Rotational. Iki minangka salah sawijining jinis model sing paling populer sing digunakake kanggo simulasi drivetrain. Model iki minangka wangun sing disederhanakake saka gunung rotasi, sing bisa digunakake ing model drivetrain suda kanthi paramèter fisik. Paramèter sing nemtokake rotasi gunung yaiku TaiOut lan TaiIn saka poros input lan output. Rotational Mount digunakake kanggo model torsi antarane loro shafts iki.
Pemasangan gearbox sing tepat penting kanggo kinerja mesin kasebut. Yen gearbox ora didadekake siji kanthi bener, bisa nyebabake stres lan nyandhang sing gedhe banget. Bisa uga nyebabake piranti sing gegandhengan ora bisa digunakake. Pemasangan sing ora bener uga nambah kemungkinan gearbox overheating utawa gagal nransfer torsi. Penting kanggo mesthekake yen sampeyan mriksa toleransi pemasangan gearbox sadurunge dipasang ing kendharaan.

China Top!! link ngarep lan ngarep pto kanggo traktor, Linkage ngarep, PTO ngarep karo kualitas dhuwurChina Top!! link ngarep lan ngarep pto kanggo traktor, Linkage ngarep, PTO ngarep karo kualitas dhuwur
editor dening czh

Tag:

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan