China Standard CTU Planetary Gearbox Track Drive Penggantian CZPT Riduttori CTU3150 CTU3200 CTU3300 CTU3500 CTU3700 kanthi kualitas dhuwur

Aug 5, 2022 | Katalog Produk

Informasi Produk CTU Planetary Gearbox Track Drive

Brevini Riduttori transmisi daya kompak planet track drive dirancang kanggo Kendaraan Dilacak: excavator lan mesin bumi-obah.
Padha duwe omah abot, dawa sakabèhé cendhak, lan kapasitas mbukak radial lan aksial gedhe.
Padha duwe brake multi-disc gagal-aman terpadu sing bisa dipasang langsung ing motor hydraulic lan siap kanggo nampa plug-in motor hydraulic.
Desain kompak piranti kasebut ngidini daya dikirim langsung saka motor hidrolik piston aksial CZPT menyang mesin operasi, saéngga nyuda ukuran transmisi hidrostatik sakabèhé.
Kapasitas bantalan radial sing dhuwur, sistem sealing tartamtu, lan pemisahan manual ngidini drive final bisa digunakake ing kahanan beban sing abot lan abot.
Rem parkir multi-disk internal, katup kontrol gerakan, lan variasi pamindahan lancar sing diwenehake dening motor hidrolik CZPT minangka kaluwihan tambahan sing ndadekake Dana minangka mitra siji nyedhiyakake paket transmisi sing lengkap, dipercaya, lan terpadu.

Fitur Teknis CTU Track Drive

model T2 maks (Nm) Bobot Mesin Indikatif (Ton) Rasio (saka…kanggo) Tekanan rem (bar) Brake Parking Maks. torsi rem (Nm) Cathetan / Pilihan Bobot (kg)
CTD2051 5.500 5 16 ... 53 16 M 355 55
CTD2100.1 10.000 10 15 ... 50 18 M 320 65
CTU3150.1 18.000 18 66 ... 141 14 M 230 Kasedhiya rong tahap 135
CTU3200.1 25.000 20 67 ... 130 10 ... 18 M 140
CTU3300.1 35.000 25 67 ... 130 10 ... 18 M 485 Kasedhiya rong tahap 162
CTU3500.1 45.000 30 87 ... 169 10 M 495 Kasedhiya rong tahap 205
CTU3700.1 70.000 40 98 ... 191 14 M 500 Kasedhiya rong tahap 300
CTU3850 85.000 50 83,5 ... 198 15 M 1160 380
CTU31100 110.000 70 83,5 ... 198 15 M 1345 400
CTU31400 140.000 80 109 ... 198 15 M 1545 585
CTU31700 170.000 90 109 ... 198 15 M 1545 585

fitur:

  • Kapasitas beban radial lan aksial sing gedhe amarga bantalan roller tapered banget.
  • Kapasitas torsi dhuwur
  • Perlindhungan segel minyak sing dipercaya, dirancang miturut pengalaman lapangan kita.
  • Flensa pemasangan langsung universal lan SAE
  • Unit kasebut dirancang kanggo dipasang langsung menyang pelek rodha.

Gearbox planet sing gegandhengan

Gearbox Planet ing Track Drive

Trek terus-terusan, uga dikenal minangka trek tank utawa trek, minangka sistem propulsi kendaraan ing ngendi roda loro utawa luwih nyopir pedal terus utawa sepatu trek. Kanggo kendaraan militer lan peralatan abot, strip baja biasane digawe saka piring baja modular. Kanggo kendaraan pertanian utawa konstruksi sing luwih entheng, digawe saka karet sintetis sing dikuatake nganggo kabel baja.
Dibandhingake karo ban baja utawa karet ing kendharaan sing tepat, area lumahing trek sing gedhe banget nyebarake bobot kendharaan supaya kendaraan sing terus dilacak bisa ngliwati pondasi lemah sing alus lan ora mungkin macet amarga tenggelam. Tapak sing misuwur ing piring logam tahan nyandhang, utamane dibandhingake karo ban karet. Tapak trek sing agresif nyedhiyakake traksi sing apik ing permukaan dalan sing alus nanging bisa ngrusak permukaan sing diaspal supaya sawetara trek logam bisa dipasang nganggo bantalan karet kanggo digunakake ing permukaan sing diaspal.

Trek sing terus-terusan bisa ditelusuri nganti 1770 lan saiki umume digunakake ing macem-macem kendaraan, kalebu buldoser, ekskavator, tank, lan traktor. Nanging, traksi tambahan sing ana, tekanan lemah, lan daya tahan sistem propulsi trek sing terus-terusan bisa ditemokake ing kendaraan sing digunakake ing aplikasi apa wae.

Produsen Track Drive

 

Perusahaan kita dumunung ing Hangzhou, Provinsi Zhejiang, ibukutha mesin konstruksi sing misuwur. Iki minangka basis produksi buldoser Shantui lan excavator PC. We spesialis ing ngekspor mesin construction lan bagean.
Kita bisa nyedhiyakake bagean asli utawa OEM sing kompatibel karo akeh merek. Produk kasebut kalebu reducer utama, pompa hidrolik, motor slewing, bagean sistem sasis, bagean mesin, taksi excavator, Boom Bucket, lan liya-liyane.
Pelanggan ing omah lan ing luar negeri bisa hubungi kita lan nggawe hubungan bisnis sing saling migunani.

informasi tambahan

Diowahi

Miya

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan