Reducer Supplier China WPWDK FCWDK Worm Speed ​​ReducerS Gearbox Gear Motors Planetary Hypoid Helical Gear Kanggo Industri gearbox lan motor

Nov 23, 2022 | Uncategorized

Garansi: 1 taun tanggalan
Industri sing ditrapake: Resor, Pengecer Garmen, Konstruksi Pengecer Konten, Pabrik Produksi, Toko Mesin, Unit Pabrik Pangan & Minuman, Peternakan, Restoran, Panggunaan Omah, Eceran, Toko Bahan Pangan, Toko Percetakan, Karya Desain, Vitalitas & Pertambangan, Pangan & Minuman Pengecer, Organisasi Promosi, Liyane
Bobot awak (KG): 50 KG
Bantuan khusus: OEM, ODM, OBM
Pengaturan Gearing: Cacing
Torsi Output: 1.8-2430N.M
Ketik Kacepetan: 750-1500rpm
Kacepetan Output: patbelas-280rpm
clolor: biru / abu-abu / kuning
Spesifikasi Packaging: Karton lan kahanan kayu sing kuat kanggo transportasi laut
Pelabuhan: Hangzhou, ZheJiang

Reducer cacing WP: Gear cacing WP lan reducer cacing dikembangake kanthi dhasar peredam wd, cacing kasebut digawe saka 45 # logam kualitas sing luwih dhuwur sawise pangolahan lan manufaktur heattreatment, gear cacing kanthi padhet tembaga timah, kinerja sing nolak busana apik. , khusus ing kemampuan bantalan luwih jelas, utamane digunakake ing plastik, metalurgi, minuman, pertambangan, transportasi ngangkat, konstruksi penggerak reduksi kimia lan peralatan mekanik liyane. Karakteristik peredam cacing WP: 1, transmisi ramping, geter, supaya efek lan swara. sithik, rasio deceleration, keluwesan sing wiyar, bisa digunakake karo kabeh jinis alat mekanik.2, bisa entuk rasio transmisi ageng kanthi transmisi fase tunggal, struktur kompak, umume jinis peredam duwe kunci sing luwih apik, panjaluk rem gear mekanik bisa ngirit. piranti rem.3. Penurunan gesekan meshing saka waos meneng cacing lan area permukaan waos peralatan cacing gedhe, saengga efektifitas transmisi luwih murah tinimbang gear, sing gampang kena panas lan suhu sing luwih dhuwur.4. Panjaluk tambah kanggo pelumasan lan pendinginan.5, kompatibilitas sing apik, gear cacing lan cacing digawe miturut spesifikasi nasional, bantalan, segel minyak lan komponen standar liyane.6. Jinis awak kothak: macem-macem dhasar (fisik kothak yaiku kerangka vertikal utawa horisontal kanthi papan alas tunggal) lan jinis umum (kotak kothak persegi dowo, kanthi bolongan sekrup sing dipasang ing pirang-pirang sisi, tanpa papan papan tunggal utawa kanthi papan papan tunggal dipasang kanthi mandiri) 7, mlebu cara hubungan batang wis Urut standar (ketik tunggal poros lan pindho input poros), karo 2 jinis motor flange.8. Rute seko saka output lan ketik sumbu suda lan ndhuwur Output poros munggah lan mudhun Ketik sumbu munggah lan mudhun.9. Loro utawa 3 set reducer bisa digunakake kanggo mbentuk multi-stage reducer kanggo entuk rasio transmisi sing paling optimal. Packing & Delivery Packaging: Ing tuku kanggo mesthekake integritas tampilan item, kita bakal milih karton, pallets kayu lan pallets kayu miturut customer kepengin. ● Wektu pangiriman: Saben reducer digawe lan dites miturut cara sing ketat lan diikat kanggo njamin kualitas sing apik sadurunge ninggalake unit manufaktur lan dikirim kanthi tepat. ●Cara transportasi: Kita bakal mutusake cara transportasi sing paling cocog kanggo para pelanggan miturut bobot keluwihan lan pangukuran produk. Kita uga bisa milih mode transportasi miturut kabutuhan para panuku. ● Nampa lan layanan sawise-income: Sakcepete sawise nampa item, priksa manawa sampeyan nliti apa lagi ing kahanan apik. Kita bakal nyedhiyakake dhukungan penjualan produk sing paling apik kanggo pelanggan. Profil Perusahaan HangZhou Suyishi Transmission Co., Ltd. minangka perusahaan ahli lan distributor peredam kecepatan, gearbox, motor listrik, motor gear, jack sekrup, kopling lan barang transmisi liyane. Kita bakal nyedhiyakake pelanggan ing omah lan luar negeri kanthi biaya sing efektif lan kualitas aman. Welcome klien domestik lan manca kanggo takon lan cooperate.With sumber cepet, support sawise-income banget, fasilitas nggawe unggul, pasar reducer kecepatan kita apik saben ing panggonan lan luar negeri. Kita wis ngekspor reducer menyang Asia Tenggara, Jap Eropa lan Timur Tengah lan liya-liyane. Niat kita yaiku ngembangake lan nggawe inovasi kanthi dhasar kualitas dhuwur, lan ngasilake rekaman trek sing apik kanggo pengurangan. Pitakonan 1. Sapa kita? Kita adhedhasar ing ZHangZhoug, China, wiwit saka 2571, pasar menyang Asia Jepang (sèket lima.00%), Amerika Serikat Lor (5.00%), Eropa Wétan (5.00%), Asia Kidul (5.00%) . Ana total sekitar sewelas-50 individu ing kantor bisnis kita.2. Kepiye carane bisa njamin kualitas? Terus-terusan sampel pra-manufaktur sadurunge produksi massal. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?Kita duwe sawetara salesman pinunjul (karo akèh luwih saka sepuluh lan dawa kawruh epxort)5. solusi apa sing bisa kita tawarkan? Katentuan Pangiriman sing Disetujui: FOB, CFR, CIF, EXW, Pangiriman Tertentu; Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR, CNYA, Jenis Pembayaran sing Ditrima: L/C, D/PD/A, MoneyGram, PayPal, Western Union, CashLanguage Spoken:Inggris,Cina,Spanyol,Arab,Russian Semi-Otomatis Botol PET Blowing Equipment Botol Nggawe Piranti Mesin Molding BotolPET Bottle Generating Equipment cocog kanggo ngasilake wadhah plastik lan botol PET ing kabeh gaya.

Wawasan Pasar Utama Gegandhengan karo Gearbox Pengurangan Cacing

Gearbox minangka piranti mekanik sing ngidini sampeyan ngalih ing antarane kacepetan utawa gear sing beda-beda. Iki ditindakake kanthi nggunakake siji utawa luwih kopling. Sawetara gearbox siji-genggaman, nalika liyane nggunakake loro clutches. Sampeyan malah bisa nemokake gearbox karo nguyuh ditutup. Iki uga dikenal minangka dual clutches lan bisa ngalih pindah luwih cepet saka jinis liyane. Mobil kinerja dirancang kanthi jinis gearbox kasebut.
kothak gir

Pengukuran backlash

Gearbox backlash minangka komponen umum sing bisa nyebabake gangguan utawa masalah liyane ing mobil. Ing kasunyatan, ngalahaken lan set saka Gir ing gearbox asring bungah dening oscillations saka torsi engine. Swara saka gearbox bisa dadi penting, utamane ing poros sekunder sing melu gear output kanthi dering diferensial. Kanggo ngukur backlash lan variasi dimensi liyane, operator bisa periodik njupuk gerakan poros output lan mbandhingaké karo nilai dikenal.
A comparator ngukur pamindahan sudut antarane rong gir lan nampilake asil. Ing siji cara, poros sekunder dipisahake saka gearbox lan tolok kontrol dipasang ing mburi. Pin Utas digunakake kanggo ngamanake mahkota diferensial menyang poros sekunder. Pinion output disambungake karo ring diferensial kanthi bantuan gauge kontrol. Pamindahan sudut saka poros sekunder banjur diukur kanthi nggunakake dimensi pinion output.
Pangukuran backlash penting kanggo mesthekake rotasi lancar gear bolong. Ana macem-macem jinis backlash, sing diklasifikasikake miturut jinis gear sing digunakake. Jinis pisanan diarani circumferential backlash, yaiku dawa bunder pitch ing ngendi gear muter kanggo nggawe kontak. Jinis kapindho, backlash sudut, ditetepake minangka amba maksimum gerakan antarane rong pindah bolong, sing ngidini pindah liyane kanggo pindhah nalika pindah liyane stasioner.
Pangukuran backlash kanggo gearbox minangka salah sawijining tes sing paling penting ing proses manufaktur. Iki minangka kritéria nyenyet utawa longgar ing set gear, lan backlash sing akeh banget bisa macet set gear, nyebabake antarmuka ing bagean sing luwih lemah saka untu gear. Nalika backlash banget nyenyet, bisa nyebabake gear macet ing ekspansi termal. Ing tangan liyane, kakehan backlash ala kanggo kinerja.

Gearbox pengurangan cacing

Kothak gear pengurangan cacing digunakake ing produksi macem-macem jinis mesin, kalebu baja lan pembangkit listrik. Padha uga digunakake sacara ekstensif ing industri gula lan kertas. Perusahaan terus-terusan ngarahake nambah produk lan layanan supaya tetep kompetitif ing pasar global. Ing ngisor iki ringkesan wawasan pasar utama sing ana gandhengane karo jinis gearbox iki. Laporan iki bakal mbantu sampeyan nggawe keputusan bisnis sing tepat. Waca kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kaluwihan saka gearbox jinis iki.
Dibandhingake karo set gear konvensional, kotak gear pengurangan cacing duwe sawetara kekurangan. Reducer gear cacing umume kasedhiya lan pabrikan wis nggawe standar ukuran sing dipasang. Ora ana syarat unik kanggo dawa batang, dhuwur, lan diameter. Iki ndadekake dheweke dadi piranti sing serbaguna. Sampeyan bisa milih nggunakake siji utawa gabungke sawetara reducer gear cacing supaya cocog karo aplikasi tartamtu. Lan amarga padha duwe rasio standar, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab cocog munggah macem-macem pindah lan nentokake kang cocog.
Salah sawijining kekurangan utama kotak gear pengurangan cacing yaiku efisiensi suda. Kothak gear pengurangan cacing biasane duwe rasio pangurangan maksimal limang nganti sewidak. Gir hypoid kanthi kinerja sing luwih dhuwur duwe kecepatan output sekitar sepuluh nganti rolas revolusi. Ing kasus iki, rasio suda luwih murah tinimbang karo gearing konvensional. Kothak gear pengurangan cacing umume luwih efisien tinimbang set gear hypoid, nanging isih duwe efisiensi sing sithik.
Kotak gear pengurangan cacing duwe akeh kaluwihan tinimbang kotak gear tradisional. Dheweke gampang dijaga lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Amarga saka kacepetan suda, padha sampurna kanggo sistem conveyor belt.
kothak gir

Kothak gear pengurangan cacing kanthi kandung kemih sing ditutup

Cacing lan gear bolong karo siji liyane ing kombinasi gerakan ngusapake lan muter. Tumindak geser iki dominan ing rasio reduksi sing dhuwur, lan cacing lan gear digawe saka logam sing ora padha, sing nyebabake gesekan lan panas. Iki mbatesi efisiensi gear cacing nganti watara telung puluh nganti seket persen. Bahan sing luwih alus kanggo gear bisa digunakake kanggo nyerep beban kejut sajrone operasi.
Gear normal ngganti output kanthi mandiri sawise beban sing cukup ditrapake. Nanging, backstop rumit konfigurasi gear. Gear cacing mbutuhake pelumasan amarga nyandhang geser lan gesekan nalika gerakan. Pengaturan gear umum mindhah daya ing bagean beban puncak ing untu. Sliding dumadi ing kacepetan kurang ing salah siji sisih puncak lan dumadi ing kecepatan kurang.
Kothak gear pengurangan tunggal kanthi kandung kemih sing ditutup bisa uga ora mbutuhake plug saluran. Reservoir kanggo reducer gear cacing dirancang supaya gear tetep kontak karo pelumas. Nanging, kandung kemih sing ditutup bakal nyebabake gear cacing dadi luwih cepet, sing bisa nyebabake nyandhang durung wayahe lan nambah konsumsi energi. Ing kasus iki, gears bisa diganti.
Gir cacing umume digunakake kanggo aplikasi nyuda kacepetan. Ora kaya set gear konvensional, gear cacing duwe rasio pengurangan sing luwih dhuwur. Jumlah untu gear ing cacing nyuda kacepetan motor tartamtu kanthi jumlah sing akeh. Iki nggawe gear cacing dadi pilihan sing menarik kanggo aplikasi angkat. Saliyane efisiensi sing tambah, gear cacing kompak lan kurang rawan kegagalan mekanik.

Susunan poros saka gearbox

Diagram sinar kotak gear nuduhake susunan gear ing macem-macem poros transmisi. Iku uga nuduhake carane transmisi mrodhuksi kacepetan output beda saka kacepetan siji. Rasio sing makili kacepetan spindle diarani rasio langkah lan kemajuan. Insinyur Prancis sing jenenge Charles Renard ngenalake limang seri dhasar kacepetan gearbox. Seri pisanan yaiku rasio gear lan seri kapindho yaiku rasio gear mbalikke.
Tata letak sistem poros gear ing kothak gear ana hubungane karo rasio kacepetan. Umumé, rasio kacepetan lan jarak tengah digandhengake karo poros gear kanggo mbentuk transmisi sing efisien. Faktor liyane sing bisa mengaruhi tata letak poros gear kalebu watesan ruang, dimensi aksial, lan keseimbangan sing ditekan. Ing Oktober 2009, para penemu transmisi manual ngumumake penemuan kasebut minangka No.
Poros input 4 ing omah gear 16 disusun kanthi radial karo poros output gearbox. Iku drive pump lenga lubricating 2. Pompa ndudohke lenga saka Filter lan wadhah 21. Banjur ngirim lenga lubricating menyang kamar rotasi 3. Kamar ngluwihi sadawane arah longitudinal saka poros input gearbox 4, lan ngembangaken sawijining diameteripun maksimum. Kamar kasebut relatif gedhe, amarga ana detent 43.
Konfigurasi gearbox sing beda-beda adhedhasar pemasangane. Pemasangan gearbox menyang peralatan sing didorong ndhikte susunan poros ing gearbox. Ing kasus tartamtu, watesan spasi uga mengaruhi susunan poros. Iki minangka alesan kenapa poros input ing gearbox bisa diimbangi kanthi horisontal utawa vertikal. Nanging, batang input kothong, supaya bisa disambungake kanggo timbal liwat garis utawa clamping set.
kothak gir

Pemasangan gearbox

Ing model matématika saka gearbox, soyo tambah ditetepake minangka hubungan antarane input lan output shafts. Iki uga dikenal minangka Gunung Rotational. Iki minangka salah sawijining jinis model sing paling populer sing digunakake kanggo simulasi drivetrain. Model iki minangka wangun sing disederhanakake saka gunung rotasi, sing bisa digunakake ing model drivetrain suda kanthi paramèter fisik. Paramèter sing nemtokake rotasi gunung yaiku TaiOut lan TaiIn saka poros input lan output. Rotational Mount digunakake kanggo model torsi antarane loro shafts iki.
Pemasangan gearbox sing tepat penting kanggo kinerja mesin kasebut. Yen gearbox ora didadekake siji kanthi bener, bisa nyebabake stres lan nyandhang sing gedhe banget. Bisa uga nyebabake piranti sing gegandhengan ora bisa digunakake. Pemasangan sing ora bener uga nambah kemungkinan gearbox overheating utawa gagal nransfer torsi. Penting kanggo mesthekake yen sampeyan mriksa toleransi pemasangan gearbox sadurunge dipasang ing kendharaan.

Reducer Supplier China WPWDK FCWDK Worm Speed ​​ReducerS Gearbox Gear Motors Planetary Hypoid Helical Gear Kanggo Industri gearbox lan motorReducer Supplier China WPWDK FCWDK Worm Speed ​​ReducerS Gearbox Gear Motors Planetary Hypoid Helical Gear Kanggo Industri gearbox lan motor
editor dening czh

Tag: gearbox china | kothak gear china | motor china | pindah | gear kanggo motor | kothak gir gir | gearboxes | motor pasang | gearbox gear motor | gearbox gear motor | gear motor reducer | gear motors kacepetan reducer | gear reducer | gir gir reducer gir | gearbox reducer | motor peredam gir | kacepetan reducer gir | peredam gir | reducer kacepetan gear | pemasok gir | cacing gir | gear cacing motor | kothak gir | kothak gir china | gir gir | motor gearbox | gearbox motors kacepetan reducer | planet gir | pengurangan kothak gir | pengurangan kothak gir | kacepetan kothak gir | peredam kacepetan kothak gir | kacepetan gir cacing kothak gir | gearboxes | kothak gir china | gearbox gear | gearbox motor | gearboxes motors kacepetan reducer | gearbox planet | gearbox reducer | reducer kothak gear | kacepetan gearboxes | gearboxes kacepetan reducer | kacepetan gear worm gearboxes | gir heliks | motor gear helik | Reducer gear helik | gearbox helical | kotak-kotak gear helical | motor heliks | gearbox motor heliks | gearbox motor heliks | reducer helical | reducer kacepetan helical | cacing helical | alat cacing helical | helical worm gear motor | peredhot cacing helical | kothak cacing helical | gearbox cacing heliks | hypoid | gir hypoid | kothak gir hypoid | kotakboks hypoid | motor | motor lan gear | motor lan gearbox | motor lan gearbox | motor lan reducer | gearbox motor | gearbox motor china | gearbox motor | gearbox motor china | motor-motor | gearbox planet motor | gearbox planet motor | motor reducer | gearbox reducer motor | gearbox reducer motor | cacing motor | gearbox cacing motor | gearbox cacing motor | pindah pesawat | motor gir planet | pangurang gir planet | kothak gir planet | gearbox planet kanggo motor | kothak gir planet | gearbox planet kanggo motor | motor planet | pangurang planet | kothak gir reduker planet | kothak gear reducer planet | motor reducer planet | pangurang kacepetan planet | reducer | motor gear reducer | kothak gir reducer | kothak gir reducer | motor pengurangan | kacepetan reducer | gir cacing reducer | gir kacepetan | motor kacepetan | peredam gir kacepetan | kothak gir kacepetan | pereda kothak gir kacepetan | gearbox kacepetan | kacepetan gearboxes reducer | kacepetan gir planet | gearbox planet kacepetan | kacepetan reducer | gir kacepetan reducer | kacepetan reducer gearbox | motor gearbox reducer kacepetan | kothak gear reducer kacepetan | kacepetan reducer gearboxes motor | motor nyuda kacepetan | nyepetake cacing | nyuda kacepetan | kothak gir pemasok | kothak gear supplier | cacing lan gir | alat cacing lan cacing | pindah cacing | kothak gir gir cacing | gearbox cacing | motor gir cacing | alat cacing reducer | kacepetan gir cacing | Reducer kacepetan gear cacing | cacing gir cacing | gearbox cacing | reducer kacepetan kothak gir Cacing | kothak gir cacing | worm gearboxes kacepetan reducer | motor cacing | gear motor cacing | pangurang cacing | kothak gir reducer cacing | kothak gir pangurangan cacing | pengurangan cacing | nyuda kacepetan cacing | gir cacing cacing

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan