China Power Steering Gear Box untuk Hilux Land Cruiser 44110-60211 Planetary Gearbox

Nov 27, 2022 | Uncategorized

item Description

Tanya Jawab
Q1. Apa frasa pengepakan sampeyan?
A: Biasane, kita ngemas barang sampeyan nggunakake tong kosong netral coklat utawa putih. Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas produk ing wadhah kemasan merek sampeyan sawise entuk surat wewenang.

Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T 30% minangka simpenan, lan 70% ahead saka kapal lan pangiriman. Kita bakal nampilake gambar barang dagangan lan tawaran sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

Q3: Apa aku bisa nyuda rega? 
A: Ya, ana 3 cara: 
1: Tuku luwih saka sewu unit 
loro: Panggonan njaluk karo trailer kita lan barang liyane 
telung: satus% TT pembayaran inovatif. 

Q4: Apa pengawasan kudu pas sawise nutup produksi? 
A: Ora, CHALLENWAY duwe klompok QC utama profesional kanggo ngatur kualitas apik ing njero lan sawise generasi pungkasan. Pemriksaan panuku uga sah. 

Q5: Sepira suwene aku bisa entuk barang dagangan ing ngisor iki? 
A: We need 7-30days kanggo generasi Yen sampeyan bisa nyiyapake satus% TT, kita bakal reservasi kapal canggih, sampeyan ora mbutuhake mbuwang wektu kanggo nunggu pengiriman lan pangiriman. 
 

Q6. Sampeyan bisa gawé miturut conto?
A: Pancen, kita bisa nggawe kanthi conto utawa gambar teknologi. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.

Q7: Apa jaminan sampeyan? 
A: 1 taun utawa 12000km 

Q8: Apa sing kudu dak lakoni yen ana klaim? 
A: Nalika statements katon, sing kita butuhake yaiku gambar produk, gunakake masalah kanthi cepet, data pesenan. CHALLENWAY bakal nganalisa kangelan, malah investigasi lapangan, lan operate metu alternatif final karo pelanggan. 

Q9: Kepiye carane nggawe perusahaan kita jangka panjang lan sambungan sing apik?
A: 1. Kita njaga kualitas sing apik banget lan rega sing kompetitif kanggo nggawe keuntungan konsumen tartamtu

2. Kita nganggep saben klien minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca cedhak, ora ana subyek saka ngendi kedadeyan kasebut.

 

US $ 200
/ Piece
|
100 Potongan

(Pesenan cilik)

###

Sawise-sales Service: 1 Year
Warranty: 1 Year
Koleksi: Roda Kemudi / Poros
Material: steel
Certification: ISO
Otomatis: otomatis

###

pangaturan:
US $ 200
/ Piece
|
100 Potongan

(Pesenan cilik)

###

Sawise-sales Service: 1 Year
Warranty: 1 Year
Koleksi: Roda Kemudi / Poros
Material: steel
Certification: ISO
Otomatis: otomatis

###

pangaturan:

Bagéan saka Gearbox

Ana akeh bagean Gearbox, lan artikel iki bakal mbantu sampeyan ngerti fungsi lan komponen. Sinau babagan perawatan lan perawatan sing tepat, lan sampeyan bakal bisa ndandani mobil sampeyan. Kerumitan Gearbox uga gampang nggawe kesalahan. Sinau babagan fungsi lan komponen supaya sampeyan bisa nggawe pilihan sing paling apik. Maca kanggo mangerteni sing luwih lengkap. Banjur, nyiapake mobil kanggo mangsa!
kothak gir

komponen

Gearboxes minangka komponen mekanik sing terintegrasi kanthi lengkap sing kalebu seri gear. Padha uga ngemot shafts, bantalan, lan flange kanggo masang motor. Istilah gearhead lan gearbox ora asring digunakake ing industri gerakan, nanging asring sinonim. Gearheads minangka rakitan gearing mbukak sing dipasang ing pigura mesin. Sawetara desain sing luwih anyar, kayata unit seluler sing nganggo baterei, mbutuhake integrasi sing luwih kenceng.
Losses daya ing gearbox bisa dipérang dadi losses ora-munggah lan mbukak-gumantung. Kerugian tanpa beban kasebut asale saka pasangan gear lan bantalan lan sebanding karo rasio kecepatan poros lan torsi. Sing terakhir minangka fungsi saka koefisien gesekan lan kacepetan. Kerugian tanpa beban sing paling serius, amarga nuduhake proporsi paling gedhe saka total kerugian. Iki amarga padha nambah karo kacepetan.
Pangukuran suhu minangka praktik pangopènan pencegahan penting liyane. Panas sing digawe dening gearbox bisa ngrusak komponen. Lenga suhu dhuwur degradasi kanthi cepet ing suhu dhuwur, mulane suhu lenga sump kudu dipantau sacara periodik. Suhu maksimum kanggo lenga mineral R&O yaiku 93degC. Nanging, yen suhu lenga sump luwih saka 200degF, bisa nyebabake karusakan segel, gear lan nyandhang bantalan, lan gagal durung wayahe gearbox.
Preduli saka ukurane, gearbox minangka bagean penting saka drivetrain mobil. Apa mobil kasebut minangka mobil olahraga, mobil mewah, utawa traktor pertanian, gearbox minangka komponen penting ing kendaraan kasebut. Ana rong jinis gearbox utama: standar lan presisi. Saben duwe kaluwihan lan cacat dhewe. Wawasan sing paling penting nalika milih gearbox yaiku output torsi.
Poros utama lan poros kopling minangka rong komponen utama gearbox. Poros utama mlaku ing kacepetan mesin lan countershaft bisa uga ana ing kacepetan sing luwih murah. Saliyane poros utama, poros kopling duwe bantalan. Rasio gear nemtokake jumlah torsi sing bisa ditransfer antarane countershaft lan poros utama. Poros penggerak uga nduweni jeneng liya: poros baling-baling.
Gir, poros, lan sambungan hub / poros dirancang miturut standar desain ketahanan. Gumantung saka aplikasi kasebut, saben komponen kudu bisa nahan tekanan normal sing bakal dialami sistem. Kadhangkala, sawetara kacepetan minimal sepuluh nganti rong puluh m / s. Nanging, sawetara iki bisa beda-beda antarane transmisi beda. Umumé, gear lan shaft ing gearbox kudu duwe watesan daya tahan sing kurang saka watesan kasebut.
Bantalan ing gearbox dianggep bagean nyandhang. Nalika padha kudu diganti nalika padha nyandhang mudhun, padha bisa katahan ing layanan luwih saka urip L10 dimaksudaké. Nggunakake pangopènan prediktif, manufaktur bisa nemtokake kapan kudu ngganti bantalan sadurunge ngrusak gear lan komponen liyane. Supaya gearbox bisa mlaku kanthi bener, kudu duwe kabeh komponen ing ndhuwur. Lan kopling, sing ngidini transmisi torsi, dianggep minangka komponen sing paling penting.
kothak gir

fungsi

Kothak gear minangka komponèn mekanik terintegrasi sing kasusun saka gear kawin. Iki dipasang ing omah sing ngemot poros, bantalan, lan flange kanggo dipasang ing motor. Tujuan saka gearbox kanggo nambah torsi lan ngganti kacepetan engine kanthi nyambungake loro shafts puteran bebarengan. Kotak gear umume digawe saka macem-macem gear sing disambungake kanthi nggunakake kopling, sabuk, ranté, utawa sambungan poros berongga. Nalika daya lan torsi tetep konstan, kacepetan lan torsi kuwalik. Kacepetan gearbox ditemtokake dening rasio gir sing digunakake kanggo ngirim daya.
Rasio gear ing kothak gear yaiku jumlah langkah sing bisa ditindakake motor kanggo ngowahi torsi dadi tenaga kuda. Jumlah torsi dibutuhake ing gembong gumantung ing kondisi operasi. Kendaraan mbutuhake torsi luwih akeh tinimbang torsi puncak nalika obah saka mandheg. Mulane, rasio pindah pisanan digunakake kanggo nambah torsi lan mindhah kendaraan maju. Kanggo mindhah munggah gradien, luwih torsi dibutuhake. Kanggo njaga momentum, rasio gear penengah digunakake.
Amarga kontak logam-kanggo-logam minangka panyebab umum kegagalan gearbox, penting kanggo ngawasi kahanan komponen kasebut kanthi rapet. Fokus utama seri tes proaktif yaiku nyandhang lan kontaminasi sing ora normal, dene tes pencegahan fokus ing kahanan minyak lan penipisan aditif. Tes AN lan ferrous density minangka pangecualian kanggo aturan iki, nanging luwih akeh digunakake kanggo ndeteksi penipisan aditif sing ora normal. Kajaba iku, lubrication penting kanggo efisiensi gearbox.
kothak gir

maintenance

Pangopènan saben dina minangka aspek kritis saka siklus urip gearbox. Sajrone pangopènan, sampeyan kudu mriksa kabeh bagean sambungan gearbox. Sembarang bagean sambungan ngeculke utawa rusak kudu tightened langsung. Minyak bisa diuji nggunakake termometer inframerah lan penghitung partikel, analisis spektrometri, utawa ferrografi. Sampeyan kudu mriksa kanggo nyandhang lan luh, retak, lan bocor lenga. Yen salah siji saka komponen iki gagal, sampeyan kudu ngganti sanalika bisa.
Analisis pola kegagalan sing tepat minangka bagean penting saka program pangopènan pencegahan. Analisis iki bakal mbantu ngenali panyebab kegagalan gearbox, uga rencana kanggo pangopènan pencegahan ing mangsa ngarep. Kanthi ngrancang pangopènan pencegahan kanthi bener, sampeyan bisa ngindhari biaya lan ora nyaman kanggo ndandani utawa ngganti gearbox kanthi prematur. Sampeyan bisa uga outsourcing pangopènan gearbox menyang perusahaan sing ahli ahli ing lapangan iki. Asil analisis bakal mbantu sampeyan nggawe program pangopènan pencegahan sing luwih efektif.
Penting kanggo mriksa kondisi lenga gearbox kanthi periodik. Minyak kudu diganti miturut suhu lan jam operasi. Suhu minangka penentu penting saka frekuensi owah-owahan lenga. Suhu sing luwih dhuwur mbutuhake owah-owahan sing luwih kerep, lan tingkat perlindungan saka kelembapan lan banyu suda nganti 75%. Ing suhu dhuwur, struktur molekul lenga rusak luwih cepet, nyandhet tatanan saka film protèktif.
Untunge, industri gear wis ngembangake teknologi lan layanan inovatif sing bisa mbantu operator pabrik nyuda downtime lan njamin kinerja optimal saka peralatan industri. Ing ngisor iki 10 langkah kanggo mesthekake yen gearbox sampeyan terus digunakake. Nalika sampeyan lagi nyiapake kanggo pangopènan, tansah elinga tips ing ngisor iki:
Analisis getaran reguler minangka bagean penting saka pangopènan gearbox. Sinyal geter tambah akeh masalah sing bakal teka. Priksa gear internal kanthi visual kanggo tandha-tandha spiral lan pitting. Sampeyan bisa nggunakake biru engineers kanggo mriksa pola kontak untu gear. Yen ana misalignment, bantalan utawa omah wis rusak lan kudu diganti. Uga priksa manawa ambegan tetep resik. Ing aplikasi sing reged, iki luwih angel ditindakake.
Pelumasan sing tepat minangka faktor kunci liyane ing urip gearbox. Pelumasan sing tepat nyegah kegagalan. Lenga kudu bebas saka bahan manca lan duwe jumlah aliran sing tepat. Pilihan pelumas sing tepat gumantung saka jinis gear, rasio reduksi, lan daya input. Saliyane tingkat lenga, pelumas kudu diatur kanggo ukuran lan wujud gear. Yen ora, pelumas kudu diganti.
Lack of lubrication tepat nyuda kekuatan pindah liyane. Pangopènan sing ora bener nyuda umur transmisi. Apa transmisi kakehan utawa ukurane kurang, getaran sing gedhe banget bisa ngrusak gear kasebut. Yen ora dilumasi kanthi bener, bisa rusak lan ora bisa didandani. Banjur, perlu kanggo ngganti gear bisa uga muncul. Nanging, iki dudu wektu kanggo mbuwang akeh dhuwit lan wektu kanggo ndandani.

China Power Steering Gear Box untuk Hilux Land Cruiser 44110-60211 Planetary GearboxChina Power Steering Gear Box untuk Hilux Land Cruiser 44110-60211 Planetary Gearbox
editor dening czh 2022-11-28

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan