China Nmrv050 Worm Gearbox karo 24V 750W DC Motor sequential gearbox

Nov 26, 2022 | Uncategorized

item Description

Nmrv050 Worm Gearbox karo 24V 750W DC Motor

siji. Spesifikasi teknis rumit:

Kita bisa nyedhiyakake pirang-pirang versi motor peralatan cacing. Saka 20w-1000w. Lan motor bisa digunakake ing lawang kendaraan, program elevate lan mesin liyane. Kita bisa ngrancang miturut prasyarat speical Panjenengan.
 

model Voting Pace aspek Tenogo
114zyt-nmrv050 24V 3000RPM patang puluh:1 750W

loro.Creation Stream

3. Data Perusahaan

 Ing paling anyar 10 akeh taun, CZPT wis pengabdian kanggo Pabrik produk motor lan barang dagangan utama bisa digolongake menyang koleksi ing ngisor iki, yaiku motor DC, motor peralatan DC, motor AC, motor peralatan AC, motor Stepper, Motor gear Stepper. , Servo motor lan urutan actuator Linear. 

Barang dagangan motor kita akeh digunakake ing bidang industri aerospace, bisnis otomotif, produk fiskal, peralatan omah, otomatisasi industri lan robotika, peralatan kesehatan, produk kantor, mesin pengepakan lan bisnis transmisi, nyediakake para panuku obat sing cocog kanggo nyopir lan ngontrol.

papat. Panyedhiya

siji). Layanan Dasar:

Balesan Cepet

Kabeh pitakonan utawa e-mail bakal dijawab ing rolas jam, ora ditahan kanggo organisasi sampeyan.

Kru sing trampil

Pitakonan babagan produk bakal dijawab kanthi profesional, mung, saran sing paling apik kanggo sampeyan.

Ringkesan Langsung wektu

Sample utawa tuku cilik dikirim ing 7-limalas kaping, akeh utawa adat-digawe tuku bab 30 kaping.

Pilihan Pembayaran

T / T, Western Union,, L / C, etc, gampang kanggo perusahaan sampeyan.

Sadurunge momotan

Mung njupuk gambar, ngirim menyang para panuku kanggo konfirmasi. Mung dikonfirmasi, bisa dikirim metu.

Pilihan Basa

Saliyane basa Inggris, sampeyan bisa nggunakake basa pribadi liwat e-mail, banjur kita bisa nerjemahake.

 

2). Dhukungan Kustomisasi:

Spesifikasi motor (kacepetan tanpa beban, voltase, torsi, diameter, swara, urip saben dina, tes) lan ukuran poros bisa diprodhuksi miturut kabutuhan pelanggan.

limang. Deal & Pengiriman

 

US $80-95
/ Piece
|
1 Piece

(Pesenan cilik)

###

aplikasi: Universal, Industri, Perkakas Rumah Tangga, Mobil, Alat Listrik
Kacepetan Operasi: Kacepetan Cilik
Mode Eksitasi: Bungah
fungsi: Driving
Perlindungan Casing: Jinis Perlindhungan
Jumlah kutub: 4

###

Sampel:
US $ 95 / Piece
1 Piece (Min.Pesanan)

|
Nyuwun Contoh

###

pangaturan:

###

model Voting kacepetan aspek Power
114zyt-nmrv050 24V 3000RPM 40: 1 750W

###

Wangsulane Cepet

Kabeh pitakon utawa email bakal dijawab sajrone 12 jam, ora tundha kanggo bisnis sampeyan.

Tim Profesional

Pitakon babagan produk bakal dijawab kanthi profesional, uga, saran paling apik kanggo sampeyan.

Wektu singkat

Sampel utawa pesanan cilik dikirim ing 7-15 dina, pesanan akeh utawa khusus udakara 30 dina.

Pilihan Pembayaran

T / T, Western Union ,, L / C, lsp, gampang kanggo bisnis sampeyan.

Sadurunge dikirim

Motret, kirim menyang pelanggan kanggo konfirmasi. Mung dikonfirmasi, bisa dikirim metu.

Pilihan Basa

Kejabi Inggris, sampeyan bisa nggunakake basa dhewe liwat email, banjur bisa diterjemahake.

US $80-95
/ Piece
|
1 Piece

(Pesenan cilik)

###

aplikasi: Universal, Industri, Perkakas Rumah Tangga, Mobil, Alat Listrik
Kacepetan Operasi: Kacepetan Cilik
Mode Eksitasi: Bungah
fungsi: Driving
Perlindungan Casing: Jinis Perlindhungan
Jumlah kutub: 4

###

Sampel:
US $ 95 / Piece
1 Piece (Min.Pesanan)

|
Nyuwun Contoh

###

pangaturan:

###

model Voting kacepetan aspek Power
114zyt-nmrv050 24V 3000RPM 40: 1 750W

###

Wangsulane Cepet

Kabeh pitakon utawa email bakal dijawab sajrone 12 jam, ora tundha kanggo bisnis sampeyan.

Tim Profesional

Pitakon babagan produk bakal dijawab kanthi profesional, uga, saran paling apik kanggo sampeyan.

Wektu singkat

Sampel utawa pesanan cilik dikirim ing 7-15 dina, pesanan akeh utawa khusus udakara 30 dina.

Pilihan Pembayaran

T / T, Western Union ,, L / C, lsp, gampang kanggo bisnis sampeyan.

Sadurunge dikirim

Motret, kirim menyang pelanggan kanggo konfirmasi. Mung dikonfirmasi, bisa dikirim metu.

Pilihan Basa

Kejabi Inggris, sampeyan bisa nggunakake basa dhewe liwat email, banjur bisa diterjemahake.

Jinis Gearbox sing Digunakake ing Turbin Angin

Akeh manufaktur turbin angin wis milih solusi sing beda-beda kanggo sepur drive turbin. Paling seneng gearbox amarga daya tahan. Iki duwe sawetara fitur desain sing cocog kanggo guncangan, stres lan nyandhang. Preduli saka jinis gearbox sing digunakake, pangopènan lan pemantauan terus-terusan bisa nambah umur mesin kasebut. Nindakake tugas kasebut kanthi rutin bisa mbantu ndeteksi lan ngrampungake masalah sadurunge dadi serius. Mangkene sawetara masalah sing ana gandhengane karo gearbox.
kothak gir

Gearbox heliks koaksial

Kothak gear inline heliks seri R minangka pengurangan kacepetan kanthi kualitas dhuwur kanggo aplikasi industri tugas abot. Unit kasebut dirancang kanthi nambah Kapadhetan daya lan dilengkapi macem-macem pilihan pendinginan. Segel lan pelumas kelas dhuwur mbantu nambah efisiensi lan nyuda beban termal. Padha ATEX-cecek. Modul sing bisa dibalikake minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi kanthi kacepetan dhuwur, kayata kompresor, blower kompresor, lan pompa.
Set modul normal kotak gear heliks diprodhuksi nggunakake teknik nglereni untu sing padha karo gear spur. Iki ngidini produksi gear heliks sing luwih dhuwur, luwih ekonomis, lan luwih kompak. Sanajan kinerja gear helical luwih murah tinimbang gear spur, nanging awet lan bisa mindhah gerakan lan daya ing antarane rong poros. Lan amarga bisa nangani beban sing luwih gedhe, luwih disenengi kanggo aplikasi tugas abot.
Bentuk waos utama saka gearbox heliks nyedhiyakake rasio kecepatan tetep, sanajan jurang tengah ora disetel kanthi lengkap. Persyaratan iki kadhangkala diarani minangka aturan dhasar gearing. Kothak gear heliks padha karo seperangkat gear spur kertas, kajaba bagean kasebut kudu stagger ing arah sing ngelawan. Ana rong jinis gear heliks kanggo poros paralel: tangan kiwa lan tangan tengen.
Pasar Gearbox Industri dipérang adhedhasar jinis produk, aplikasi, lan geografi. Laporan kasebut nganalisa skenario kompetitif kanthi nggawe segmen pasar miturut wilayah, perusahaan, lan jinis. Nggunakake informasi iki, ngira ukuran pasar, revenue, lan konsumsi. Laporan kasebut uga nampilake informasi penting babagan COVID-19 lan pengaruhe ing industri sakabehe. Lan uga menehi lanskap kompetitif karo pemain industri sing unggul.
Kothak gear industri digabungake karo piranti lan nggawe proses otomatisasi luwih efisien lan dipercaya. Nambah biaya tenaga kerja, kekurangan tenaga kerja trampil, lan tenaga kerja sing tuwa nyebabake panjaluk teknologi otomatisasi. Industri kasebut mbutuhake model lan teknologi sing luwih anyar lan luwih maju kanggo saingan ing pasar global. Sampeyan bisa nggunakake kothak gear heliks Coaxial ing macem-macem aplikasi. Manfaate ora ana enteke. Yen sampeyan nggoleki kotak gear industri sing dipercaya lan berkinerja tinggi, CZPT bisa mbantu sampeyan nemokake.
kothak gir

Gearbox pengurangan cacing

Minangka aturan umum, kotak gear pengurangan cacing jarak tengah luwih efisien tinimbang sing luwih cilik. Kothak gear cacing kanthi 2.6-in. jarak tengah wiwit ilang efficiency minangka rasio nambah. Jarak tengah sing luwih gedhe cenderung duwe efisiensi sing luwih dhuwur tinimbang sing luwih cilik. Nanging, prabédan iki bisa uga ora cukup kanggo mbenerake investasi sing luwih dhuwur. Reducer gear cacing biasane luwih murah tinimbang unit heliks sing padha.
Panggunaan aluminium kanggo kotak gear pengurangan cacing minangka pilihan sing populer kanggo sing melu manufaktur Peralatan Pembungkus. Saliyane entheng, kothak gear pengurangan cacing aluminium duwe kekuwatan lan kaku sing dhuwur. Produsen nyaranake pilihan iki amarga kaku lan daya tahan sing dhuwur. Nalika tuku kothak gear pengurangan cacing aluminium, elinga manawa luwih larang tinimbang versi baja. Nanging, dheweke duwe umur sing luwih dawa lan tahan banget kanggo nyandhang.
Sudut heliks cacing luwih gedhe tinimbang gear heliks, sing ngidini rasio gear luwih dhuwur. Kajaba iku, awak cacing biasane luwih dawa ing arah aksial tinimbang gear heliks. Gir pengurangan cacing asring kiwa, lan standar Inggris utawa India biasane dituruti. Roda cacing digawe saka baja paduan hardened PB2-C, dene kotak gearbox digawe saka baja paduan hardened FG 220 utawa FG 250res.
Cacing ing sistem kurban relatif aman saka nyandhang. Nanging, rodha sing luwih alus minangka panyebab paling akeh lan rusak. Laporan analisis minyak kanggo sistem kurban nuduhake tingkat wesi sing kurang lan konsentrasi tembaga sing dhuwur. Nanging, yen kothak gear pengurangan cacing duwe reputasi ala, sampeyan kudu nimbang tuku sing anyar. Yen gear cacing ing kondisi apik, gearbox isih pilihan sregep kanggo kendaraan anyar utawa panggantos.
Kauntungan saka gearbox pengurangan cacing akeh. Kothak gear cacing digunakake akeh ing setelan industri, ing ngendi menehi torsi lan nyuda kacepetan kanggo mindhah produk. Kothak gear cacing uga umum digunakake ing gerbang keamanan otomatis, sing ora bakal mundur. Umume gerbang keamanan nggunakake rong drive cacing sing kapisah kanggo njaga gapura ing posisi sing ditutup. Ana uga akeh kegunaan liyane kanggo nyuda cacing. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan keuntungan saka gearbox cacing kanthi maca ing ngisor iki.

Gearbox baja tahan karat

Kothak gear baja tahan karat nawakake sawetara kaluwihan tinimbang kotak gear standar. Padha cocog karo desain motor stainless ana lan biaya 50 persen luwih rata-rata. Padha duwe shafts output stainless lan housing uga hardware tahan karat lan pelumas bahan pangan. Kothak gear baja tahan karat duwe segel IP 65, segel poros Viton ing poros input lan output, lan cincin Buna ing antarane omah. Kothak gear baja tahan karat uga ngilangi permukaan sing rata lan ngidini desain silinder.
Kothak gear baja tahan karat luwih awet tinimbang kotak gear wesi tradisional utawa kothak sing dicet epoksi. Kothak gear kasebut bisa tahan operasi cuci bola-bali tanpa karusakan. Dheweke uga ora ngumpulake partikel utawa bakteri. Lan amarga baja tahan karat ora korosi, gearbox baja tahan karat bisa tahan ing lingkungan sing atos, kayata lingkungan berminyak utawa berminyak. Amarga gearbox baja tahan karat tahan karat, mula mbutuhake perawatan sithik. Dheweke uga luwih gampang kanggo ngresiki lan njaga, nyebabake panggantos luwih sithik lan umure luwih dawa kanggo gearbox sampeyan.
Kothak gear baja tahan karat minangka pilihan sing apik kanggo panganan lan industri liyane sing mbutuhake standar kebersihan sing dhuwur. Saliyane daya tahan, kothak gear stainless steel cocog kanggo aplikasi ing lingkungan sing mbutuhake kelembapan lan banyu sing dhuwur. Padha uga urip-lubricated, lan padha bisa diwenehake karo lenga pangan-bahan utawa banyu. Kothak gear stainless CZPT Gears minangka pilihan serbaguna kanggo macem-macem aplikasi.
Kothak gear baja tahan karat nawakake proteksi karat sing unggul lan bisa tahan lingkungan sing atos. Tutup stainless steel, omah, lan hardware njaba njamin pangayoman karat unggul. Yen sampeyan duwe pitakon babagan macem-macem keuntungan saka gearbox stainless steel, hubungi wakil sales CZPT Gear kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan pilihan sampeyan. Lan yen sampeyan ora yakin jinis apa sing cocog karo kabutuhan sampeyan, hubungi wakil sales CZPT Gear kanggo nemokake solusi sing cocog kanggo bisnis sampeyan.
kothak gir

1 kothak gir kacepetan

Komponen Volkswagen Group mrodhuksi gearbox siji kacepetan. Kothak gear nduweni motor penggerak listrik kanthi kinerja dhuwur sing ngasilake torsi 310 Nm sajrone sawetara kacepetan. Dirancang kanggo jarak maksimal, gearbox iki nggunakake gear siji kanggo kabeh kahanan nyopir. Iku banget sepi, banget, lan mbutuhake manufaktur tliti. Volkswagen uga kasedhiya ing konfigurasi gear reverse karo elektronika daya. Motor e-drive Volkswagen ID.3 EV minangka conto sing sampurna.
Pérangan pisanan saka transmisi cocog karo gear genap lan ganjil, dene bagean kapindho nduweni gear sing luwih lurus. Set gear siji bisa ngganti antarane loro mode. Set gear penengah uga bisa. A pindah lastshelf bisa kawangun dening hydraulically betigte Lamellenkupplungen. Loro-lorone jinis gear bisa diijolke antarane transmisi sebagean. Penemuan kasebut uga kalebu transmisi kanthi rasio gear sing padha karo bagean pertama transmisi.
Variasi liyane saka gearbox siji kacepetan yaiku CVT. Gearbox jinis iki mung duwe siji unit drive, tegese ora mbutuhake kopling utawa rem. Daya kasebut asale saka torsi sing digawe dening Mesin Pembakaran Internal kanthi kecepatan tartamtu. Mesin ora bisa nahan tingkat torsi dhuwur ing ndhuwur 5500 RPM, sing bakal nyuda MPG. Kajaba iku, ngunggahake RPM bakal nyuda akselerasi, lan ing kasus sing abot bisa nyebabake kacilakan mesin.
Nalika jumlah aplikasi kanggo gearbox 1 kacepetan mundhak, desain lan fungsine bakal terus berkembang. Bosch Rexroth wis ngembangake kothak gear eGFZ adhedhasar umpan balik pelanggan. Dheweke saiki lagi nggarap macem-macem proyek percontohan lan ngarep-arep bisa diproduksi ing sawetara taun sabanjure. Nanging, yen sampeyan pengin tuku gearbox 1 kacepetan saiki, nimbang keuntungan saka desain tingkat pisanan.

China Nmrv050 Worm Gearbox karo 24V 750W DC Motor sequential gearboxChina Nmrv050 Worm Gearbox karo 24V 750W DC Motor sequential gearbox
editor dening czh 2022-11-27

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan