China Made in China Hangzhou 300 Marine Gearbox synchromesh gearbox

Dec 1, 2022 | Uncategorized

Katrangan Solusi

 

Katrangan Barang

 

Judhul produk Diprodhuksi ing China HangZhou 300 gearbox laut 
Rasio Pengirangan siji. patang puluh lima 2.00 2.52 3.05 3.45 3.94
Energi maksimal mlebu 850HP 2300rpm
Macem-macem kacepetan motor 1000-2300rpm
Jarak Pusat 255mm
Bobot Gross 700kg
Size (mm) 680 * 980 * 1026
Futures siji , Adoh luwih nggronjal lan dipercaya 
loro , Output torsi substansial akibate narik daya listrik dhuwur 
telung , Gir sing dhuwur 
papat , Kinerja bahan bakar dhuwur 
limang , Layanan prasyarat banget kurang ambalan

Foto Rinci

Profil tenan

 

US $ 4,250
/ Piece
|
1 Piece

(Pesenan cilik)

###

aplikasi: Motor, Marine
tata: Coaxial
Atine: Lumahing waos atos
instalasi: Jenis vertikal
Langkah: Ora duwe langkah
Koleksi: Worm Gear Box

###

pangaturan:

###

jeneng Product Digawe ing China Hangzhou 300 gearbox laut 
Rasio Pengirangan 1.45 2.00 2.52 3.05 3.45 3.94
Input daya maksimal 850HP 2300rpm
Range kacepetan engine 1000-2300rpm
Jarak Pusat 255mm
Bobot Gross 700kg
Size (mm) 680 * 980 * 1026
Futures 1, Luwih kasar lan dipercaya 
2, Output torsi dhuwur mula daya tarik dhuwur 
3, Gir sing dhuwur 
4, efisiensi bahan bakar dhuwur 
5, Requirement Service kurang kerep
US $ 4,250
/ Piece
|
1 Piece

(Pesenan cilik)

###

aplikasi: Motor, Marine
tata: Coaxial
Atine: Lumahing waos atos
instalasi: Jenis vertikal
Langkah: Ora duwe langkah
Koleksi: Worm Gear Box

###

pangaturan:

###

jeneng Product Digawe ing China Hangzhou 300 gearbox laut 
Rasio Pengirangan 1.45 2.00 2.52 3.05 3.45 3.94
Input daya maksimal 850HP 2300rpm
Range kacepetan engine 1000-2300rpm
Jarak Pusat 255mm
Bobot Gross 700kg
Size (mm) 680 * 980 * 1026
Futures 1, Luwih kasar lan dipercaya 
2, Output torsi dhuwur mula daya tarik dhuwur 
3, Gir sing dhuwur 
4, efisiensi bahan bakar dhuwur 
5, Requirement Service kurang kerep

Apa Gearbox?

Kotak gear minangka sistem mekanik mobil sing ngidini kendharaan ngganti gear kanthi lancar. Susunan gear iki rumit banget, sing mbantu nyedhiyakake owah-owahan gear sing lancar. Ing artikel iki, kita bakal njelajah sawetara jinis gearbox, kalebu gearbox Epicyclic, gearbox helical Coaxial, lan gear helical Extruder. Iki minangka telung jinis gearbox sing paling umum digunakake ing mobil.
kothak gir

Gearboxes

Gearboxes mbantu driver milih gear sing cocog kanggo kahanan kasebut. Gir ngisor ngasilake kacepetan paling sithik, dene gear sing luwih dhuwur menehi torsi maksimal. Jumlah gir digunakake ing gearbox beda-beda kanggo nyukupi panjaluk beda ing dalan lan mbukak. Gearing cendhak nyedhiyakake torsi maksimal, dene gearing dhuwur menehi kecepatan paling dhuwur. Fitur iki digabungake kanggo nambah driveability saka kendaraan. Nanging apa gearbox?
Gearbox wis mateni komponen, kalebu bantalan lan segel. Antarane komponen kasebut yaiku gearbox, sing kena rusak amarga kontak logam-kanggo-logam. Akibaté, gearbox mbutuhake pengawasan sing cedhak. Macem-macem tes digunakake kanggo netepake kahanan gear, kayata korosi lan nyandhang. Tes proaktif nandheske nyandhang, kontaminasi, lan kondisi lenga. Nanging, ana uga tes proaktif, kayata tes kepadatan ferrous lan tes AN, sing ngawasi kekurangan aditif lan nyandhang ora normal.
Pasukan pamisah minangka faktor kunci kanggo desain gearbox. Titik pangukuran radial utami kudu diarahake kanggo ngawasi gaya normal. Titik pangukuran sekunder kudu ana ing arah rotasi saka titik pangukuran radial primer. Gaya pamisah sing diasilake dening set gear heliks diarani gaya tangensial. Titik pangukuran radial primer lan sekunder kudu dipanggonke supaya bisa menehi informasi babagan gaya normal lan tangensial.
Gearbox manual asring manual. Pembalap bisa ngontrol synchromesh kanthi nggunakake rod pamilih. Rod iki mindhah synchromesh kanggo melu pindah. Gir mundur ora synchromesh amarga mung digunakake nalika kendaraan mandheg. Ing mobil lawas, pindah pisanan asring lack synchromesh amarga biaya utawa lack of torsi. Pembalap isih bisa nggunakake gear pisanan kanthi dobel declutch.

Gearbox heliks koaksial

Kothak gear heliks gigi kaku seri R nduweni fleksibilitas sing dhuwur lan kombinasi sing apik. Padha duwe sawetara saka sudhut daya motor lan ngidini kanggo klasifikasi nggoleki rasio transmisi. Kothak gear seri R duwe sawetara kaluwihan, kalebu efisiensi dhuwur, umur layanan dawa, lan getaran sing sithik. Seri kothak gear iki bisa digabung karo macem-macem pengurangan lan variator. Ukuran lan kinerja dhuwur ndadekake pilihan becik kanggo aplikasi sing mbutuhake torsi maksimum lan transfer beban.
Fitur utama saka gearbox helical yaiku menehi rasio kecepatan tetep, sanajan kesenjangan tengah ora disetel kanthi sampurna. Iki kadhangkala diarani minangka aturan dhasar gearing. Kotak gear heliks padha karo gear spur kertas babagan jarak radial, amarga poros ing kotak gear heliks nyabrang kanthi sudut. Longkangan tengah saka gearbox helical padha kanggo loro kiwa lan tengen tangan.
Seri EP minangka model liyane saka kotak gear heliks Coaxial. Seri iki nduweni torsi dhuwur lan rasio pangurangan maksimal 25.6: 1. Iku pilihan becik kanggo industri plastik, lan CZPT nawakake macem-macem model. Jarak tengahé antara 112 mm nganti 450 mm. Seri EP duwe sawetara model kanthi jarak tengah sing beda. Saliyane torsi lan efisiensi sing dhuwur, gearbox iki nduweni gangguan lan geter sing sithik, lan gampang dirakit lan dibongkar.
Jinis kothak gear heliks Coaxial liyane yaiku kotak gear planet. Padha duwe efficiency dhuwur lan Kapadhetan daya. Ora kaya kotak gear heliks koaksial, kotak gear planet duwe sumbu ing arah sing padha karo poros output. Padha gampang kanggo nggabungake menyang drive trains ana. Kajaba iku, padha kompak lan gampang kanggo nggabungake karo drive trains ana. Kanggo aplikasi servo, iku pilihan apik liyane.
kothak gir

Kothak gir Episiklik

Kotak gear epicyclic minangka jinis gearbox otomatis sing digunakake kanggo nyopir mobil. Kauntungan utamane yaiku desain kompak, lan luwih dipercaya lan efisien tinimbang kotak gear manual. Iki kasusun saka gear srengenge lan rong gear planet, dibungkus ing gear cincin sing diarani Annulus. Sistem iki migunani kanggo pembalap sing kudu kerep ngalih, amarga bakal kesel yen ujug-ujug diganti.
Gearbox epicyclic kasusun saka telung jinis gear: gear ring, gear sun, lan gear ring annular. Gear ring minangka gear paling njaba lan duwe untu sing dipotong sudut ing permukaan njero. Iki digunakake bebarengan karo gear planet kanggo nyedhiyakake rasio kacepetan dhuwur kanggo kendaraan. Gear srengenge uga ngowahi arah poros output. Iki mbantu nyuda kesalahan transmisi.
Kotak gear episiklik nggunakake pirang-pirang planet kanggo mindhah daya antarane planet kasebut. Jinis gearbox iki entheng lan nduweni kapadhetan daya dhuwur. Kothak gear iki duwe sawetara mupangat tinimbang kothak gear sumbu paralel siji-tataran standar, kalebu macem-macem jalur muatan, nuduhake beban sing ora padha, lan meshing bertahap. Salajengipun, kothak gear epicyclic mbutuhake optimasi kesalahan transmisi sing luwih rumit tinimbang mitra, kalebu luwih saka siji tahap.
Tujuan riset kotak gear epicyclic yaiku nyedhiyakake kesalahan transmisi paling murah. Proses kasebut kalebu desain awal lan spesifikasi rinci. Sistem kasebut ditemtokake dening spektrum beban lan rasio sing dibutuhake. Defleksi bolong elastis diitung kanggo mangerteni kekuwatane lan jumlah energi sing bisa ditangani sistem. Pungkasan, koreksi mikro-geometris nyilikake kesalahan transmisi. Dandan kasebut penting kanggo efisiensi sakabèhé saka kothak gear epicyclic.

Extruder helical gearing

Helix ing gearing heliks extruder tetep ing sudut, mbisakake interaksi liyane karo poros ing arah sing padha nalika gerakane. Akibaté, poros lan bantalan tetep kontak kanggo wektu sing suwe. Biasane, gearing heliks extruder digunakake ing aplikasi sing ora ana kasenengan, kayata baja, pabrik rolling, conveyor, lan industri minyak. Sepur gear bevel uga duwe peran ing aplikasi kasebut.
Gear drive extruder CZPT AEX dikembangake khusus kanggo aplikasi khusus iki. Gir kasebut kompak lan entheng lan menehi kapadhetan daya sing luar biasa lan umur layanan sing dawa. Gir extruder iki dipercaya banget, lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu pangolahan karet, produksi panganan, lan pabrik daur ulang. CZPT nawakake gearing standar lan khusus kanggo extruder sampeyan.
Kauntungan liyane saka gearing helical yaiku versatility. Wiwit untu gearing helical cenderung ing sudut tartamtu, bisa diatur kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu saka aplikasi tartamtu. Gir iki uga duwe kaluwihan kanggo ngilangi gangguan lan kejut saka untu lurus. Boten kados jinis gearing liyane, padha bisa kanggo entuk sawetara saka sudhut mbukak, saka cilik kanggo gedhe. Gir heliks iki awet banget lan minangka pilihan sing paling apik kanggo aplikasi beban dhuwur.
Kajaba iku, gear heliks asimetris nambah keluwesan, dene gear heliks asimetris duwe kaku lentur sing luwih murah. Rasio untu kanggo poros duweni efek positif marang kekuwatan gear. Kajaba iku, gear heliks asimetris luwih gampang digawe. Nanging sadurunge sampeyan tuku peralatan extruder sabanjure, priksa manawa sampeyan ngerti apa sing bakal ditindakake.
kothak gir

1 kothak gir kacepetan

Komponen Grup CZPT ngasilake kothak gear siji kacepetan. Iki nduweni potensi kanggo nggawe mobil luwih efisien lan ramah lingkungan. Rasio gear saka drivetrain mobil iku penting kanggo nggayuh daya lan kacepetan maksimal. Biasane, gearbox siji-kacepetan ngirim maksimal 200 hp. Nanging kacepetan mobil bisa tekan daya iki kudu dhuwur kanggo entuk manfaat lengkap saka motor listrik. Dadi, carane gearbox siji-kacepetan bisa nambah kacepetan lan torsi mobil?
Gearbox siji-kacepetan minangka piranti mekanik sing digunakake kanggo ngalih ing antarane gear kapindho lan katelu. Bisa kalebu macem-macem set gear, kayata gear tengah sing dienggo bareng kanggo ngalih ing antarane gear kapindho lan katelu. Uga bisa duwe set pindah penengah sing makili pindah switchable ing loro transmisi sebagean. Penemuan uga kalebu mekanisme sing luwih gampang kanggo ngganti gear. Klaim paten kasebut rinci ing ngisor iki. Gearbox siji-kacepetan khas bisa kalebu rong bagean.
Umumé, gearbox siji-kacepetan bakal duwe nganti pitung Gir maju, karo saben iki cocog kanggo kacepetan beda. Kothak gear siji-kacepetan bisa duwe limang set gear beda lan limang level gear beda. Bisa duwe set gear sing disinkronake utawa set gear rak pungkasan. Ing kasus apa wae, roda gigi disusun kanthi cara sing maksimalake efisiensi. Yen gir diselehake ing sisih ngelawan saka mobil, transmisi bisa dadi loro-kacepetan.
Transmisi CZPT khusus ing produksi kotak gear kanthi kacepetan dhuwur. Mesin kothak gear Milltronics HBM110XT perusahaan minangka alat sing cocog kanggo proyek iki. Mesin iki duwe meja kerja sing gedhe lan kapasitas beban tugas abot, dadi pilihan sing serba guna kanggo macem-macem aplikasi. Ana uga macem-macem kotak gear CZPT kanggo industri otomotif.

China Made in China Hangzhou 300 Marine Gearbox synchromesh gearboxChina Made in China Hangzhou 300 Marine Gearbox synchromesh gearbox
editor dening czh 2022-12-02

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan