China KAIOU 40*50 Cm Digital Flatbed Printer Kain Tekstil Industri DTG Langsung ke Garmen Mesin Cetak Kaos Dtg Printer Gearbox Perakitan

Nov 11, 2022 | Uncategorized

Masalah: Anyar
Ukuran (L * W * H): 110 * 118 * 55cm
Macem-macem Plate: Printer Flatbed
Lemak: 120 KG
Kelas Komputerisasi: Otomatis
Shade & Web page: Multicolor
Dianggo: Printer Label, Printer Kain
Tegangan: 110V / 220V
Industri sing ditrapake: Pondok, Toko Garmen, Pabrik Manufaktur, Bengkel Perlengkapan, Panggunaan Properti, Eceran, Toko Percetakan, Karya Pengembangan, Perusahaan Pemasaran
Warranty: telulas sasi
Ukuran Print: 40*50 cm
Macem-macem Tinta: tinta tekstil, Tinta Pigmen Tekstil
Faktor Penawaran Krusial: Multi Warna
Jenis Pemasaran: produk anyar 2571
Mesin Deleng ing Report: Ditawakake
Video online metu-inspeksi: Presented
Garansi komponen inti: telulas sasi
Komponen Utama: Peralatan, Gearbox, Motor, Bearing, Mesin
Identifikasi produk: DTG-003
Software: Tekstil Printing
Printhead: XP600
Resolusi: 720*2160 dpi
Tinta Shade: YMCK + W
Isi Printing: Kain Tekstil
Piranti lunak RIP: RipPrint
Tembung kunci: Piranti Printer Kaos Sandhangan
Ink Provide Program: Teknik Sirkulasi Tinta Putih
Detail Kemasan: Rincian Kemasan: miturut kasus kayuPort: HangZhou
Pelabuhan: Hangzhou

Keterangan

itemNilai
jeneng ProductDTG-003
Judhul MerekKAIOU
Sirah PrintXP600*2
Jenis PlatePrinter Flatbed
Ukuran Print40 * 50cm
Pewarnaan TintaYMCK+W
Metode Penyediaan TintaTeknik Sirkulasi Tinta Putih
Jenis TintaTinta Pigmen Tekstil
Voltase110V / 220V
Unsur IntiGear, Gearbox, Motor, Bearing, Motor, Strain vessel
Ukuran (L * W H *)110 * 118 * 55cm
bobot120KG
resolusi720 * 2160dpi
program piranti lunak RIPRipPrint
Industri sing DitrapakeHotel, Toko Garmen, Pabrik Pabrik, Toko Mesin, Panggunaan Omah, Eceran, Pengecer Percetakan, Pekerjaan Konstruksi, Perusahaan Periklanan lan Pemasaran
Rincian Kemasan Pengemasan & Pasokan: kanthi kasus kayuPort: Profil Organisasi HangZhou HangZhou Kaiou Electronic Technologies Co., LTD didegake ing taun 2009, minangka spesialis promosi perusahaan ing domestik lan luar negeri. printer solvent lawang, printer flatbed UV, printer roll to roll UV, printer UV CMYK + W + CMYK, piranti spanduk, mesin pemotong, mesin ukir lan alat marketing liyane sing bisa dikonsumsi lan perusahaan perbaikan. Tim pemeliharaan teknologi uga bisa diakses, nyedhiyakake panuku kanthi layanan 1-mburi. Tenan kita mbutuhake "kualitas paling dhuwur lan sawise dhukungan minangka dana" minangka filosofi perusahaan, lan wis entuk persetujuan kanthi unanimous saka para panuku kanthi fungsi rega sing luwih dhuwur lan dhukungan sing tepat wektu lan wicaksana. Kita biasane bakal nggawa kualitas sing luwih dhuwur. barang lan manufaktur dhukungan sing luar biasa kanggo para panuku. Kita yakin manawa siji-sijine cara kanggo nggayuh kahanan CZPT yaiku kanthi ngadeg ing posisi klien s lan ndhukung perusahaan lan dandan. Mulane kita bisa nggawe dalan harmonis co-kreasi lan kemajuan nyebar sanajan ngalami dagangan lan layanan kita. FAQ 1. sapa kita? We are utamané adhedhasar ing ZheJiang, China, miwiti saka 2012, promosi menyang South The usa(20.00%),Afrika(20.00%),Industri Domestik(20.00%),Asia Tenggara(15.00%), Amerika Utara (10.00%), Timur Tengah (sepuluh%), Asia Jepang (00%). Ana total babagan sewelas-5.00 wong ing kantor bisnis kita.50. Kepiye carane bisa njamin kualitas? Terus-terusan sampel pra-generasi sadurunge produksi massal Tansah nutup Inspeksi sadurunge kiriman2. apa sing bisa sampeyan tuku saka kita? kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?Staf upkeep khusus ditawakake, menehi konsumen layanan siji-mburi.Organisasi kita bakal njupuk "kualitas dhuwur lan layanan ing ngisor iki minangka pendanaan" minangka filosofi bisnis, lan wis entuk persetujuan unanimous saka panuku dening kinerja beyo dhuwur lan uga wektu.3. solusi apa sing bisa diwenehake? Ketentuan Pasokan sing Diakoni: FOB, CFR, CIF, EXW, Ngirim Pangiriman; Pembayaran Ditampa Forex: USD, CNYA Urut Pembayaran Ditrima: T/T, MoneyGram, Western Union, CashLanguage Spoken: null

Cara Pilih Gearbox

Nalika sampeyan nyopir kendaraan sampeyan, gearbox nyedhiyakake traksi lan kacepetan. Gir ngisor nyedhiyakake traksi paling akeh, dene gear sing luwih dhuwur nduweni kacepetan paling akeh. Milih gear sing pas kanggo kahanan nyopir bakal mbantu sampeyan maksimalake loro-lorone. Gearing sing bener bakal beda-beda adhedhasar kondisi dalan, beban, lan kacepetan. Gearing cendhak bakal nyepetake sampeyan luwih cepet, nalika gearing dhuwur bakal nambah kacepetan paling dhuwur. Nanging, sampeyan kudu ngerti carane nggunakake gearbox sadurunge nyopir.
kothak gir

fungsi

Fungsi gearbox yaiku ngirim energi rotasi menyang sepur drive mesin. Rasio antarane torsi input lan output yaiku rasio torsi kanggo kecepatan rotasi. Gearbox duwe macem-macem fungsi. Kotak gear bisa uga duwe sawetara fungsi utawa siji fungsi sing digunakake kanggo nyopir sawetara mesin liyane. Yen siji pindah ora ngowahi, liyane bakal bisa nguripake gearbox. Iki ngendi gearbox entuk jenenge.
Sistem sing dikontrol pitch nduweni jumlah mode kegagalan sing padha karo sistem listrik, nyathet proporsi gedhe saka downtime mesin paling dawa lan wektu mandheg. Hubungan antarane mekanisme lan kesalahan ora gampang dimodelake kanthi matematis. Mode Gagal saka gearboxes ditampilake ing Fig. 3. A gearbox urip layanan bener enem wolung taun. Nanging, proses deteksi kesalahan gearbox kudu dikembangake amarga teknologi sing diwasa dibutuhake kanggo nyuda downtime lan ngindhari kedadeyan bencana.
Gearbox minangka bagean penting saka mesin. Iki ngolah energi sing diprodhuksi dening mesin kanggo mindhah bagean mesin. Efisiensi gearbox gumantung saka efisiensi transfer energi. Sing luwih dhuwur rasio, torsi liyane ditransfer menyang gembong. Iki minangka komponen umum saka sepedha, mobil, lan macem-macem piranti liyane. Sekawan fungsi utama kalebu:
Saliyane njamin linuwih kotak gear, pangopènan kothak gear kudu dievaluasi ing tahap desain. Pertimbangan pangopènan kudu digabung karo desain kotak gear, kayata jinis suku cadang sing kasedhiya. Regime pangopènan sing cocog uga bakal nemtokake sepira kerepe ngganti utawa ndandani bagean tartamtu. Prosedur pangopènan sing tepat uga bakal mesthekake yen gearbox bisa diakses. Apa gampang diakses utawa angel digayuh, aksesibilitas penting.

maksud

Transmisi mobil nyambungake mesin menyang roda, saéngga crankshaft kanthi kacepetan sing luwih dhuwur bisa nyedhiyakake pengaruh. Mesin torsi dhuwur perlu kanggo wiwitan, akselerasi, lan tahan kendaraan ing dalan. Gearbox nyuda kacepetan engine lan menehi variasi torsi ing gembong. Transmisi uga nyedhiyakake daya mundur, saengga bisa mindhah kendharaan mundur lan maju.
Gir ngirimake daya saka siji poros menyang liyane. Ukuran gear lan nomer untu nemtokake jumlah torsi unit bisa ngirim. Rasio gear sing luwih dhuwur tegese luwih torsi, nanging kacepetan luwih alon. Tuas gearbox ngobahake bagean sing melu ing poros. Tuas uga geser gear lan sinkronisasi menyang panggonan. Yen tuas mlengkung ngiwa utawa nengen, mesin beroperasi ing pindah kapindho.
Gearbox kudu dipantau kanthi rapet kanggo nyuda kemungkinan gagal durung wayahe. Macem-macem tes kasedhiya kanggo ndeteksi untu gear sing rusak lan nambah linuwih mesin. Gambar 1.11(a) lan (b) nuduhake gearbox kanthi 18 untu lan rasio transmisi 1.5: 1. Poros input disambungake menyang sheave lan drive sabuk "V". Rasio transmisi iki ngidini gearbox nyuda kacepetan motor, nalika nambah torsi lan nyuda kecepatan output.
Nalika nerangake pengurangan kacepetan, kothak gear minangka cara sing paling umum kanggo nyuda torsi motor. Output torsi sebanding langsung karo volume motor. A gearbox cilik, contone, bisa gawé minangka akeh torsi minangka motor gedhe karo kacepetan output padha. Padha ngemu bener kanggo mbalikke. Ana drive hibrida lan kotak gear in-line. Preduli saka jinis kasebut, ngerti babagan fungsi gearbox bakal luwih gampang milih sing cocog kanggo aplikasi tartamtu.
kothak gir

aplikasi

Nalika milih gearbox, faktor layanan kudu dianggep. Faktor layanan yaiku prabédan antarane kapasitas gearbox nyata lan nilai sing dibutuhake aplikasi. Syarat tambahan kanggo gearbox bisa nyebabake nyandhang segel durung wayahe utawa panas banget. Faktor layanan kudu paling sithik, amarga bisa dadi bedane antarane umur gearbox lan gagal. Ing sawetara kasus, faktor layanan gearbox bisa nganti 1.4, sing cukup kanggo umume aplikasi industri.
China ndominasi industri energi sing bisa dianyari, kanthi kapasitas terpasang paling gedhe 1000 gigawatt lan luwih saka 2000 terawatt jam listrik sing diasilake saben taun. Wutah ing sektor kasebut bakal nambah panjaluk kotak gear. Contone, ing China, produksi energi angin lan tenaga hidro minangka komponen utama pembangkit listrik tenaga angin lan solar. Kapasitas instalasi sing tambah nuduhake panggunaan kotak gear kanggo industri kasebut. Kothak gear sing ora cocog kanggo aplikasi kasebut ora bakal bisa digunakake, sing bisa ngrusak produksi produk ing negara kasebut.
A gearbox bisa dipasang ing salah siji saka papat posisi beda. Telu posisi pisanan yaiku konsentris, podo karo, utawa sudut tengen, lan posisi kaping papat yaiku gunung poros. Kotak gear gunung poros biasane digunakake ing aplikasi sing motor ora bisa dipasang liwat sikil. Posisi kasebut dibahas kanthi luwih rinci ing ngisor iki. Milih gearbox sing bener penting ing bisnis sampeyan, nanging elinga yen gearbox sing dirancang kanthi apik bakal mbantu sampeyan.
Faktor layanan saka gearbox gumantung saka jinis beban. Beban kejut sing dhuwur, umpamane, bisa nyebabake gagal prematur saka untu gear utawa bantalan poros. Ing kasus kaya mengkono, faktor layanan sing luwih dhuwur dibutuhake. Ing kasus liyane, gearbox sing dirancang kanggo beban kejut dhuwur bisa nahan beban kasebut tanpa ngrusak kinerja. Kajaba iku, uga bakal nyuda biaya njaga gearbox sajrone wektu.

Material

Nalika milih materi kanggo gearbox, sampeyan kudu ngimbangi kekuatan, daya tahan, lan biaya desain. Artikel iki bakal ngrembug macem-macem jinis bahan lan aplikasi lan petungan transmisi daya. Ana macem-macem wesi, saben menehi kaluwihan dhewe, kalebu kekerasan lan resistensi nyandhang. Ing ngisor iki sawetara paduan umum sing digunakake ing gear. Kauntungan saka wesi yaiku rega sing kompetitif. Piranti sing digawe saka salah sawijining bahan kasebut biasane luwih kuwat tinimbang mitra.
Isi karbon SPCC nyegah materi saka hardening kaya SS. Nanging, lembaran tipis sing digawe saka SPCC asring digunakake kanggo gear kanthi kekuatan sing luwih murah. Amarga isi karbon sing kurang, lumahing SPCC ora atos kanthi cepet kaya gear SS, mula nitriding alus dibutuhake kanggo menehi kekerasan. Nanging, yen sampeyan pengin gear sing ora teyeng, sampeyan kudu nimbang SS utawa FCD.
Saliyane mobil, gearbox uga digunakake ing industri aerospace. Iki digunakake ing lelungan ruang angkasa lan digunakake ing mesin pesawat. Ing tetanèn, digunakake ing irigasi, mesin kontrol hama lan serangga, lan mesin plowing. Padha uga digunakake ing peralatan konstruksi kaya crane, buldoser, lan traktor. Gearboxes uga digunakake ing industri pangolahan panganan, kalebu sistem conveyor, kiln, lan mesin kemasan.
Untu gear ing gearbox sampeyan penting nalika nerangake kinerja. Gear meshing sing bener bakal ngidini gear kanggo entuk kinerja puncak lan tahan torsi. Gigi gigi kaya tuas cilik, lan meshing sing efektif nyuda stres lan slippage. Analisis parametrik stasioner bakal mbantu sampeyan nemtokake kualitas meshing sajrone siklus gearing. Cara iki asring minangka cara sing paling akurat kanggo nemtokake manawa gear sampeyan nyambung kanthi apik.
kothak gir

Manufacturing

Pasar gear global dipérang dadi limang wilayah utama, yaiku, Amerika Utara, Eropa, Asia Pasifik, lan Amerika Latin. Ing antarane wilayah kasebut, Asia Pasifik samesthine bakal ngasilake GDP paling gedhe, amarga panjaluk energi lan investasi kanthi cepet ing infrastruktur industri. Wilayah iki uga dadi papan kanggo sawetara basis manufaktur paling gedhe, lan bangunan lan omah anyar sing terus-terusan bakal ndhukung pertumbuhan industri kasebut. Ing babagan aplikasi, kotak gear digunakake ing konstruksi, mesin pertanian, lan transportasi.
Pasar Gearbox Industri diantisipasi bakal nggedhekake sajrone sawetara taun sabanjure, didorong kanthi cepet ing industri konstruksi lan kemajuan bisnis. Nanging, ana sawetara tantangan sing ngalangi tuwuhing industri kasebut. Iki kalebu biaya operasi sing dhuwur lan pangopènan unit gear. Laporan iki nyakup ukuran pasar kotak gear industri kanthi global, uga teknologi manufaktur. Uga kalebu data pabrikan kanggo periode 2020-2024. Laporan kasebut uga nampilake diskusi babagan pembalap pasar lan larangan.
Krisis kesehatan global lan suda perdagangan segara duweni efek sing ala ing industri kasebut. Ambruk perdagangan seaborne wis nggawe alangan kanggo investasi. Nilai minyak mentah internasional samesthine bakal ngluwihi USD 0 ing April 2020, mungkasi pangembangan lan eksploitasi aset anyar. Ing skenario kasebut, pasar gearbox global bakal ngadhepi akeh tantangan. Nanging, kesempatan gedhe banget. Dadi, pasar kanggo kotak gear industri samesthine bakal tuwuh luwih saka 6% ing taun 2020, amarga tambah akeh kendaraan ringan sing didol ing negara kasebut.
Poros utama kotak gear, uga dikenal minangka poros output, muter kanthi kecepatan sing beda-beda lan ngirim torsi menyang mobil. Poros output wis splined supaya coupler lan pindah bisa disambungake menyang. Poros counter lan poros utami didhukung dening bantalan, sing nyuda gesekan ing unsur pemintalan. Bagean penting liyane saka gearbox yaiku gear, sing beda-beda ing jumlah untu. Jumlah untu nemtokake jumlah torsi sing bisa ditransfer. Kajaba iku, pindah bisa ngleyang ing sembarang posisi.

China KAIOU 40*50 Cm Digital Flatbed Printer Kain Tekstil Industri DTG Langsung ke Garmen Mesin Cetak Kaos Dtg Printer Gearbox PerakitanChina KAIOU 40*50 Cm Digital Flatbed Printer Kain Tekstil Industri DTG Langsung ke Garmen Mesin Cetak Kaos Dtg Printer Gearbox Perakitan
editor dening czh

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan