China High Torque Extruder Gearbox Kanggo Twin Screw Extruder bevel gearbox

Nov 17, 2022 | Uncategorized

Masalah: Anyar
Substansi: Customized
Lemak (KG): limang atus
Jenis Unsur Spare: Barel
Video metu-inspeksi online: Disedhiyakake
Laporan Ujian Peralatan: Disedhiyakake
Pemasaran lan pariwara Jenis: Solusi Normal
Njamin: 1 12 sasi
Poin Sade Penting: Gampang kanggo Fungsi
Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik
Lokasi Showroom: Ora Ana
Warna:: Kustomisasi
Deal:: Kasus kayu
Software :: Twin Screw Exturder
Gaya sekrup:: Co-rotating
Ukuran:: Pangukuran sing disesuaikan
Packing:: Kasus Kayu
Kaluwihan:: Nyetel prasaja
Screw Barrel:: Extrusion Twin Screw
Desain lan gaya:: Pribadi
Paket Kemasan: 1) paket skenario kayu 2) paket film plastik3) cocok kanggo transportasi4) minangka panyuwunan panuku5) 1 potong dadi 1 bundel
Pelabuhan: ZheJiang

Produk Khusus

Material:Custom-digawe
Lemak (KG):limang atus
Tipe Spare Komponen:Barrel
Warranty:siji thn
Rincian Promosi Utama:Gampang Dioperasikake
Industri sing relevan:Ngasilake Tanduran
warna:Ngatur
Penawaran paket:Skenario piket
aplikasi:Twin Screw Exturder
Gaya sekrup:Co-rotating
Ukuran:Ukuran Khusus
packing:Kahanan Kayu
Benefit:Alter tanpa gaweyan
Screw Barrel:Extrusion Twin Screw
tata:selaras
Profil Bisnis HangZhou Syntop Smart Equipment Co., Ltd minangka perusahaan manufaktur lan dagang sing lengkap ing China. organisasi kita minangka pabrikan spesialis extruder pelletizing kualitas gedhe kanggo pewarnaan / pewarnaan lan manufaktur masterbatch, uga modifikasi lan compounding plastik, daur ulang plastik. Mesin modern dibangun kanggo saben konsep umur dawa, efektifitas sing akeh lan panggunaan listrik sing larang. Kita nindakake program administrasi kualitas sing ketat miturut spesifikasi ISO9001. Ana luwih saka 100 desain extruder lan extruder unsur spare lan kita uga bisa ngatur kanggo customer beda requirement kanggo extruder unsur spare. Potensi generasi taunan kita rong atus set extruder plastik ing negara domestik! Lan kita uga duwe kemampuan OEM ing pelletizing sektor extruder plastik ing konsistensi karo kabutuhan tartamtu saka loro negara lan panuku global. Salajengipun, kita seneng ngenalaken organisasi kita minangka 1 saka eksportir paling dhuwur saka extruder sekrup kembar paralel ing China. Kaluwihan Kita Babagan awake dheweProdhusèn kekuatanjalur produksi makmurpangiriman ing wektucustom-made ditawakake Iklan lan marketing Kampanye conto skenario Packaging Logistics FAQ A: Ing endi unit manufaktur kita? We are ing No.ten, Chaxin highway, baima town, Hangzhou district, HangZhou town, ZheJiang porvince, chinaB: Kepiye carane menyang pabrik kita? (1) Sampeyan bisa langsung menyang bandara lukou, banjur nyambungake kita lan bakal dijemput nganggo mobil (2) Sampeyan bisa nyiapake menyang stasiun HangZhou kidul, banjur entuk subway kanggo tekan stasiun xingyulunan, kita bakal njupuk sampeyan kanthi otomatisC: Kenapa milih kita?(1) Kita duwe teknik lengkap ngrancang peralatan ekstrusi (2) Kita bisa menehi obat manajemen ekstrusi lan peralatan ekstrusi sing paling apik (3) Kita bisa nggawe sampeyan dadi posisi sing unggul ing pasarD: Apa strategi pembayaran?L/C, T/T, Western unionE: Apa sampeyan bisa ndeleng piranti sing mlaku ing fasilitas manufaktur kita? Mesthi wae. Sadurunge nggawe pilihan sampeyan njupuk alat utawa ora, sampeyan bisa nggawa sawetara bahan sing didhaptar ing kene kanggo nyoba ngoperasikake produkF: Carane lengkap wektu njamin?Interval garansi kita yaiku 1 taun tanggalan

Jinis Gearboxes

Ana sawetara jinis gearbox. Sawetara dikenal minangka pengurangan gear heliks, dene liyane diarani kotak gear planet. Artikel kasebut uga mbahas Transmisi Variabel Terus-terusan (CVT) lan reducer gear heliks. Yen sampeyan kepengin tuku gearbox anyar, priksa manawa maca artikel babagan macem-macem jinis iki. Yen sampeyan bingung, coba maca artikel kita babagan kotak gear planet lan pengurangan gear heliks.
kothak gir

kothak gir planet

Gearbox planet duwe sawetara kaluwihan. Desain kompak lan bobot entheng ngidini ngirim torsi dhuwur nalika tetep sepi. Gir disambungake menyang siji liyane liwat operator, sing biasane tetep lan mbantu ngirim torsi menyang poros output. Susunan struktur planet uga nyuda reaksi lan menehi kaku sing dhuwur, sing penting kanggo siklus wiwitan lan mandheg kanthi cepet lan owah-owahan arah rotasi. Gumantung saka desain lan kinerja sing dikarepake, gearbox planet dikategorikake dadi telung jinis utama:
Jinis gear planet sing digunakake ing aplikasi tartamtu nemtokake biaya sakabèhé unit kasebut. Produsen nawakake macem-macem rega, lan bisa mbantu sampeyan nemtokake gearbox sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Sampeyan uga kudu takon produsen kanggo biaya gearbox planet. Kanthi takon babagan rega lan spek, sampeyan bisa ngindhari mbuwang dhuwit lan wektu ing gearbox planet sing ora bisa ditindakake.
Kothak gear planet bisa uga dipasang ing transmisi otomatis mobil anyar sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, takon manual pemilik utawa nelpon departemen layanan dealer. Jinis gearbox iki luwih rumit tinimbang jinis gearbox liyane, dadi yen sampeyan ora ngerti babagan iki, goleki internet kanggo "kotak gear planet."
Untu saka gearbox planet dibentuk kanthi gerakan mlaku saka rong gear: gear srengenge lan dering njero. Gear srengenge minangka input, nalika gear planet muter ngubengi gear srengenge. Rasio gumantung saka jumlah untu lan spasi ing antarane planet. Yen sampeyan duwe 24 gigi sun gear, rasio gear planet bakal dadi -3/2. Gear srengenge uga dipasang ing poros.
Kauntungan liyane saka sistem gear planet yaiku bisa ngasilake torsi sing dhuwur. Beban kasebut dienggo bareng ing pirang-pirang gear planet. Iki nggawe gear luwih tahan kanggo karusakan. Kothak gear planet bisa nganti 332,000 Nm, lan bisa digunakake ing kendharaan lan aplikasi industri sing mbutuhake torsi medium nganti dhuwur. Sistem gear planet minangka alternatif sing apik kanggo transmisi tradisional. Dadi, kepiye cara kerjane?

gearbox helical

Bentenane utama antarane gearbox helical lan gear spur yaiku jarak tengah antarane untu. Kotak gear heliks duwe bunder pitch sing luwih gedhe tinimbang gear spur lan mbutuhake modul radial. Kajaba iku, rong jinis gear kasebut mung bisa digawe kanthi alat pemotong untu sing padha karo gear spur. Nanging, kothak gear heliks luwih efisien babagan biaya produksi.
Kothak gear heliks minangka konsumsi daya sing sithik, jinis kotak gear kompak sing digunakake kanggo macem-macem aplikasi industri. Padha banget awet lan tahan beban dhuwur kanthi efisiensi maksimal. Kothak gear heliks bisa digawe saka baja lan wesi kanggo unit cilik lan medium. Jinis gearbox iki uga umum digunakake kanggo crushers, conveyor, coolers, lan aplikasi liyane sing mbutuhake daya kurang.
Gear helical nduweni akeh kaluwihan tinimbang gear spur. Iku mrodhuksi kurang gangguan. Wis kurang gesekan lan kurang kamungkinan kanggo nyandhang metu. Iku uga luwih tenang tinimbang spur gears. Iki amarga akeh untu ing bolong. Amarga untu ana ing bolong, beban kasebut disebarake ing wilayah sing luwih gedhe, sing nyebabake transisi sing luwih lancar ing antarane gear. Pengurangan swara lan geter nyuda risiko ngrusak gear.
Gaya eksitasi aksial gear heliks dipikolehi kanthi nggunakake persamaan gerak linier ing arah rotasi. Koefisien damping saka persamaan yaiku 0.07. Gear helical digawe saka poros baja kanthi diameter 20 mm lan piring aluminium kandel 5 mm. Kekakuan bantalan yaiku 6.84 x 107 N / m. Daya redam piring yaiku 2,040 kg/m2/s.
Kothak gear cacing duwe rasio efisiensi sing luwih apik tinimbang heliks, nanging kurang efisien ing aplikasi rasio rendah. Umume, kothak gear cacing luwih efisien tinimbang kotak gear heliks, sanajan ana sawetara pangecualian kanggo aturan iki. Gearbox helical luwih apik kanggo aplikasi sing mbutuhake torsi dhuwur. Bisa uga luwih ekonomis ing jangka panjang. Yen sampeyan nimbang gearbox helical, nimbang kaluwihan saka gearbox cacing.
kothak gir

Reducer gear helik

Reducer gear heliks kanggo kotak gear mesin minangka komponen integral saka sistem drive. Unit iki nambah torsi lan ngontrol kacepetan lan, mulane, muji mesin kanthi muter luwih alon tinimbang poros input mesin. Reducer gear heliks minangka komponen kotak gear kompak sing digunakake ing aplikasi industri. Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo cocog karo macem-macem konfigurasi mesin. Bagean ing ngisor iki bakal ngrembug sawetara jinis sing kasedhiya.
Dirancang dening para ahli lan insinyur, reducer gear heliks minangka piranti cilik lan entheng sing bisa nyukupi kabutuhan akeh aplikasi mesin. Iki nduweni torsi transmisi gedhe, kacepetan wiwitan lan mlaku sing sithik, lan klasifikasi rasio transmisi sing apik. Reducer gear heliks entheng lan gampang disambungake menyang gear liyane, lan nduweni konten teknis sing dhuwur.
Kanggo ngindhari kesalahan lan kinerja sing ora apik, pangopènan rutin kudu ditindakake. Pelumasan sing tepat saka reducer gear bisa nyuda kegagalan, kesalahan, lan kinerja sing ora apik. Saben produsen reducer gear adol pelumas sing cocog, sing kudu cocog karo sifat mekanisme drive mesin kasebut. Sampeyan uga dianjurake kanggo mriksa pelumasan kanthi rutin supaya ora ngrusak kinerja unit kasebut.
Nalika kothak gear cacing bisa uga luwih apik kanggo aplikasi sing torsi dhuwur, pengurangan gear heliks nawakake efisiensi sing luwih murah kanthi biaya sing luwih murah. Sanajan gearbox cacing bisa uga luwih murah ing wiwitan, nanging kurang efektif ing rasio sing luwih dhuwur. Malah yen pindah cacing luwih larang kanggo tuku, iku isih nawakake 94% efficiency, kang ndadekake iku luwih larang. Ana sawetara kaluwihan sing signifikan kanggo rong jinis gearbox.
Kauntungan utama reducer gear heliks tinimbang gear spur yaiku operasi sing luwih lancar. Beda karo gear spur, sing duwe untu sing lurus, gear heliks duwe untu miring sing mboko sithik. Iki mbantu mesthekake yen pindah ora tlatah utawa nggawe swara gedhe banget nalika dadi. Kajaba iku, kurang umum digunakake ing otomatisasi lan mesin presisi. Padha asring digunakake ing aplikasi industri.
kothak gir

Transmisi variabel terus-terusan

Transmisi Variabel Terus-terusan (CVT) yaiku transmisi otomatis sing bisa mlaku liwat akeh gir. Boten kados transmisi otomatis standar, bisa mbukak ing sembarang kacepetan, malah ing rev kurang. CVT uga bisa mlaku kanthi gear sing ora ana watese. Fungsi dhasar yaiku nyedhiyakake rasio torsi sing beda kanggo mesin. Saliyane kanggo ngirim daya, CVT duwe keuntungan liyane.
Salah sawijining kaluwihan utama CVT yaiku kesederhanaan. Kesederhanaan kasebut diterjemahake dadi bagian sing luwih sithik, sing tegese kurang pangopènan. Kesederhanaan CVT uga tegese bisa nangani macem-macem jinis kahanan dalan lan gaya nyopir. Saliyane dadi alternatif sing apik kanggo transmisi otomatis tradisional, CVT bisa digunakake ing akeh jinis kendaraan liyane, kalebu traktor, mobil salju, skuter motor, lan alat listrik.
CVT luwih lancar tinimbang transmisi otomatis konvensional. Ora tau kudu mburu gear. Uga nanggapi kanthi apik kanggo input throttle lan owah-owahan kacepetan. Loro-lorone teknologi iki kasedhiya ing akeh kendaraan modern, kalebu Nissan Rogue lan Mazda CX-5. Penting kanggo dicathet yen saben transmisi kasebut duwe pro lan kontra. Dadi, yen sampeyan lagi nggoleki mobil kanthi CVT, priksa manawa maca ulasan. Dheweke bakal mbantu sampeyan nemtokake transmisi sing cocog kanggo sampeyan.
Kauntungan liyane saka CVT yaiku efisiensi bahan bakar. Akeh mobil saiki duwe CVT, lan dadi populer karo produsen mobil. Saliyane efisiensi bahan bakar, umume mobil sing nganggo CVT uga luwih lancar. Ora ana owah-owahan dumadakan utawa mburu gear. Iki nggawe nyopir luwih gampang. Lan, mupangat tambahan saka nyopir sing luwih lancar nggawe CVT dadi pilihan sing cocog kanggo akeh pembalap.
Sanajan CVT luwih umum ing antarane pabrikan mobil Jepang, sampeyan uga bakal nemokake CVT ing model mobil Eropa. Mercedes-Benz A-Class, B-Class, lan Megane minangka conto kendaraan sing nggunakake teknologi iki. Sadurunge nggawe keputusan, nimbang linuwih model kasebut. Laporan Konsumen minangka sumber daya sing apik kanggo iki. Uga nawakake riwayat panggunaan lan linuwih kanggo saben jinis mobil, kalebu Honda Accord.

China High Torque Extruder Gearbox Kanggo Twin Screw Extruder bevel gearboxChina High Torque Extruder Gearbox Kanggo Twin Screw Extruder bevel gearbox
editor dening czh

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan