China Gearbox karo Pushing Force kanggo desain kothak gear Mesin Blow Molding

Nov 25, 2022 | Uncategorized

Katrangan Barang

 

Foto rinci

 

 

 

Katrangan Barang

Gaya modular gedhe, metode pemasangan serbaguna.
Perumahan casting terpadu, dimensi kompak, transmisi stabil lan tingkat swara minimal.
Nyegah kebocoran minyak paling apik mbantu nggawe segel sing apik lan bisa digunakake ing macem-macem industri.
Gilingan gear inovatif lan profil sing diowahi, bantuan loading gedhe lan operasi sing luwih dilindhungi.
Efisiensi gedhe lan njaga daya listrik.
Ngirit biaya lan nyuda layanan.

Dhaptar utama kanggo
Pelabuhan lan pangiriman
Kerekan lan transportasi
Tenaga listrik
Penambangan batu bara
Semen lan bangunan
Sektor kertas lan ringan

 

Paramèter Solusi

 

Bahan perumahan

Wesi padhet / Wesi saluran

Omah omah

HBS190-240

Bahan bahan

Logam campuran 20CrMnTi

Hardness area gir

HRC58 ° ~ 62 °

Atose utama gir

HRC33 ~ patang puluh

Zat batang input / Output

Logam campuran 42CrMo

Ketik / Output poros atose

HRC25 ~ 30

Mesin machining tliti

grinding pas, 6~5 Quality

Minyak pelumas

GB L-CKC220-460, Shell Omala220-460

Terapi anget

tempering, cementiting, quenching, lsp.

Performance

sangang puluh papat% ~ 96% (gumantung karo tahap transmisi)

Swara (MAX)

sewidak ~ 68dB

Temp. munggah (MAX)

40 ° C

Temp nambah (Minyak) (MAX)

50 ° C

geter

≤20µm

backlash

20Arcmin

Jeneng bantalan

Bantalan jeneng merek utama China, HRB / LYC / ZWZ / C&U. Utawa merek liyane sing dijaluk, SKF, FAG, INA, NSK.

Model segel minyak

NAK - ZheJiang utawa jeneng merek liyane dijaluk

Keuntungan Kita

 

Kemasan & Pengiriman lan pangiriman

 

sertifikasi

Profil Bisnis

Xihu (West Lake) Dis.ng Transmission Gear Co., Ltd. posisi kutha HangZhou, ZHangZhoug, minangka 1 ahli
produser lan eksportir cycloidal pin wheel reducer, worm reducer, peralatan reducer, gearbox,
AC motor lan wilayah nyisakke relatif, ndarbeni expertise KALUBÈRAN ing baris iki kanggo akeh dangu.

We are 1 unit manufaktur langsung, karo produk nggawe canggih, Staff dandan sehat lan kuat lan
mrodhuksi kemampuan kanggo nyedhiyakake barang-barang berkualitas tinggi kanggo konsumen.

Barang dagangan kita umume disedhiyakake ing macem-macem industri Metalurgi, Bahan, tekstil, obat-obatan, kayu.
lan liya-liyane. Pasar utama: China, Afrika, Australia, Vietnam, Turki, Jepang, Korea, Filipina…

Sugeng rawuh kanggo njaluk uneg-uneg, tawaran apik kanggo sampeyan kanggo bisnis sing dawa.

FAQ

Q: Apa sampeyan tuku lan adol perusahaan utawa pabrikan?
A: Kita nggawe pabrik.
 

Q: Suwene wektu pengiriman sampeyan?
A: Biasane 5-sepuluh kaping yen barang dagangan ana ing persediaan. utawa iku kaping limalas-20 yen dagangan ora ing Simpenan.
 

Q: Apa kita bisa njaluk 1 pc saben item kanggo testing kualitas dhuwur?
A: Mesthi, kita seneng ngakoni uji coba kanggo screening kualitas apik.

Q: Kepiye carane milih gearbox sing cocog karo kabutuhan sampeyan?
A:Sampeyan bisa ngrujuk menyang katalog kita kanggo milih gearbox utawa kita bisa mbantu kanggo mutusake kapan sampeyan nawakake
informasi Komplek saka torsi output needed, jangkah output lan parameter motor lan akeh liyane.

Q: Informasi apa sing kudu diwenehake sadurunge nggawe posisi tuku tuku?
A:a) Macem-macem gearbox, rasio, jinis input lan output, flange input, kahanan pemasangan, lan informasi motor lsp.
b) Werna omah.
c) Entuk jumlah.
d) Kabutuhan khusus liyane.

US $70-7,000
/ Unit
|
1 Unit

(Pesenan cilik)

###

aplikasi: Motor, Mesin, Marine, Mesin Pertanian
Atine: Lumahing waos atos
instalasi: 90 Degree
tata: Coaxial
Bentuk Gear: Gear Bevel
Langkah: Langkah Tunggal

###

Sampel:
US $ 200 / Piece
1 Piece (Min.Pesanan)

|
Nyuwun Contoh

###

Bahan omah
Wesi wesi / Wesi mulus
Omah omah
HBS190-240
Gear materi
Baja wesi 20CrMnTi
Lumahing atos garan
HRC58 ° ~ 62 °
Gear inti atose
HRC33 ~ 40
Bahan poros Input / Output
Baja wesi 42CrMo
Input / Output batang atos
HRC25 ~ 30
Mesin machining tliti
mecah akurat, 6 ~ 5 Bahan
Minyak pelumas
GB L-CKC220-460, Shell Omala220-460
perawatan panas
tempering, cementiting, quenching, lsp.
efficiency
94% ~ 96% (gumantung ing tahapan transmisi)
Bising (MAX)
60 ~ 68dB
Temp. munggah (MAX)
40 ° C
Temp. munggah (Minyak) (MAX)
50 ° C
geter
≤20µm
backlash
20Arcmin
Brand saka bantalan
Bantalan merek top China, HRB / LYC / ZWZ / C & U Utawa merek liyane sing dijaluk, SKF, FAG, INA, NSK.
Merek segel minyak
NAK - Taiwan utawa merek liyane sing dijaluk
US $70-7,000
/ Unit
|
1 Unit

(Pesenan cilik)

###

aplikasi: Motor, Mesin, Marine, Mesin Pertanian
Atine: Lumahing waos atos
instalasi: 90 Degree
tata: Coaxial
Bentuk Gear: Gear Bevel
Langkah: Langkah Tunggal

###

Sampel:
US $ 200 / Piece
1 Piece (Min.Pesanan)

|
Nyuwun Contoh

###

Bahan omah
Wesi wesi / Wesi mulus
Omah omah
HBS190-240
Gear materi
Baja wesi 20CrMnTi
Lumahing atos garan
HRC58 ° ~ 62 °
Gear inti atose
HRC33 ~ 40
Bahan poros Input / Output
Baja wesi 42CrMo
Input / Output batang atos
HRC25 ~ 30
Mesin machining tliti
mecah akurat, 6 ~ 5 Bahan
Minyak pelumas
GB L-CKC220-460, Shell Omala220-460
perawatan panas
tempering, cementiting, quenching, lsp.
efficiency
94% ~ 96% (gumantung ing tahapan transmisi)
Bising (MAX)
60 ~ 68dB
Temp. munggah (MAX)
40 ° C
Temp. munggah (Minyak) (MAX)
50 ° C
geter
≤20µm
backlash
20Arcmin
Brand saka bantalan
Bantalan merek top China, HRB / LYC / ZWZ / C & U Utawa merek liyane sing dijaluk, SKF, FAG, INA, NSK.
Merek segel minyak
NAK - Taiwan utawa merek liyane sing dijaluk

Apa Gearbox?

Ana sawetara faktor sing kudu ditimbang nalika milih gearbox. Backlash, contone, minangka pertimbangan, amarga iku sudut ing ngendi poros output bisa muter tanpa obah poros input. Sanajan iki ora perlu ing aplikasi tanpa pambalikan beban, penting kanggo aplikasi presisi sing nglibatake pembalikan beban. Conto aplikasi kasebut kalebu otomatisasi lan robotika. Yen backlash dadi masalah, sampeyan bisa uga pengin ndeleng faktor liyane, kayata jumlah untu ing saben gear.
kothak gir

Fungsi saka gearbox

Gearbox minangka unit mekanik sing kasusun saka ranté utawa set gear. Gir dipasang ing poros lan didhukung dening bantalan unsur rolling. Piranti kasebut ngowahi kacepetan utawa torsi mesin sing digunakake. Gearbox bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Ing ngisor iki sawetara conto babagan fungsi gearbox. Waca liyane kanggo nemokake luwih akeh babagan gear sing nggawe gearbox.
Preduli saka jinis transmisi, umume gearbox dilengkapi gear sekunder lan sing utami. Nalika rasio gear padha kanggo transmisi utami lan sekunder, kotak gear bisa uga beda-beda ukuran lan efisiensi. Mobil balap performa dhuwur biasane nggunakake gearbox kanthi rong gear ijo lan siji biru. Gearboxes asring dipasang ing ngarep utawa mburi mesin.
Fungsi utama gearbox yaiku nransfer torsi saka poros siji menyang poros liyane. Rasio untu gear nyopir menyang anggota panampa nemtokake jumlah torsi sing ditularake. Rasio gear sing gedhe bakal nyebabake poros utama muter kanthi kecepatan sing luwih alon lan duwe torsi sing dhuwur dibandhingake karo poros counter. Kosok baline, rasio pindah kurang bakal ngidini kendaraan kanggo nguripake ing kacepetan kurang lan gawé torsi ngisor.
Kotak gear konvensional duwe gear input lan output. Countershaft disambungake menyang poros universal. Gir input lan output diatur supaya cocog karo kacepetan lan torsi saben liyane. Rasio gear nemtokake sepira cepet mobil bisa mlaku lan sepira torsi sing bisa diasilake. Umume transmisi konvensional nggunakake papat rasio gear, kanthi siji gear mundur. Sawetara duwe loro shafts lan telung input. Nanging, yen rasio gear dhuwur, mesin bakal ngalami mundhut torsi.
Ing panaliten babagan kinerja gearbox, akeh data sing diklumpukake. Proses segmentasi sing ambisi banget wis ngasilake meh 20,000 vektor fitur. Asil kasebut minangka sing paling rinci lan lengkap saka kabeh data sing kasedhiya. Panaliten iki nduweni kutukan ganda - sing pisanan yaiku volume data sing akeh sing diklumpukake kanggo tujuan karakterisasi, dene sing nomer loro yaiku dimensi dhuwur. Sing terakhir minangka komplikasi sing muncul nalika gearbox eksperimen ora dirancang kanthi apik.
kothak gir

Bzvacklash

Fungsi utama saka gearhead kanggo Multiply wayahe pasukan lan nggawe kauntungan mechanical. Nanging, backlash bisa nyebabake macem-macem masalah kanggo sistem, kalebu cacat akurasi posisi lan nyuda kinerja sakabèhé. Kotak gear backlash nol bisa ngilangi kerugian gerakan sing disebabake dening backlash lan nambah kinerja sistem sakabèhé. Mangkene sawetara masalah umum sing ana gandhengane karo backlash ing gearheads lan cara ndandani. Sawise sampeyan ngerti cara ndandani backlash gearbox, sampeyan bakal bisa ngrancang mesin sing cocog karo kabutuhan sampeyan.
Kanggo nyuda backlash gearbox, akeh desainer nyoba nyuda jarak tengah gear. Iki ngilangi papan kanggo pelumasan lan ningkatake bolong untu sing gedhe banget, sing ndadékaké kegagalan bolong durung wayahe. Kanggo nyilikake backlash gearbox, pabrikan gear bisa misahake rong bagean gear kasebut lan nyetel jarak tengah bolong ing antarane. Kanggo nindakake iki, puterake siji pindah menyang gear tetep, nalika nyetel kekandelan waos efektif pindah liyane.
Sawetara proses manufaktur bisa nyebabake kesalahan, lan nyuda kekandelan untu bakal nyuda kesalahan iki. Gir karo untu bevel minangka conto utama iki. Gir jinis iki nduweni untu sing sithik dibandhingake karo piranti kawin. Saliyane nyuda kekandelan waos, gear bevel uga nyuda serangan balik. Nalika gear bevel duwe untu luwih sithik tinimbang gear kawin, kabeh tunjangan backlash ditrapake ing gear sing luwih gedhe.
Backlash gear bisa mengaruhi efisiensi kotak gear. Ing gear becik, backlash iku nol. Nanging yen ana akeh banget, backlash bisa nyebabake karusakan ing gears lan nyebabake malfunction. Mulane, tujuan backlash gearbox yaiku kanggo nyilikake masalah iki. Nanging, iki mbutuhake panggunaan mikrometer. Kanggo nemtokake jumlah backlash gearbox sing dibutuhake, sampeyan bisa nggunakake dial gauge utawa feeler gauge.
Yen sampeyan wis nggoleki cara kanggo nyuda backlash, backlash gearbox bisa dadi jawaban. Nanging, backlash dudu pambrontakan marang pabrikan. Iki minangka kesalahan ing gerakan sing kedadeyan kanthi alami ing sistem gear sing ngganti arah. Yen ditinggalake, bisa nyebabake degradasi gear utama lan malah kompromi kabeh sistem. Ing artikel iki, kita bakal nerangake carane backlash mengaruhi gir lan carane mengaruhi kinerja gearbox.

desain

Desain kotak gear kalebu macem-macem faktor, kalebu jinis materi sing digunakake, syarat daya, rasio kacepetan lan pangurangan, lan aplikasi sing dimaksudake kanggo unit kasebut. Proses ngrancang gearbox biasane diwiwiti kanthi katrangan babagan mesin utawa gearbox lan panggunaan sing dikarepake. Parameter utama liyane sing kudu ditimbang sajrone desain gearbox kalebu ukuran lan bobot gear, rasio gear sakabèhé lan jumlah pangurangan, uga cara pelumasan sing digunakake.
Sajrone proses desain, customer lan supplier bakal melu ing macem-macem review desain. Iki kalebu review konsep utawa desain awal, validasi desain manufaktur, review desain kritis, lan review desain pungkasan. Pelanggan uga bisa miwiti proses kasebut kanthi miwiti DFMEA. Sawise nampa persetujuan desain awal, desain bakal ngliwati sawetara iterasi sadurunge desain sing wis rampung dibekukan. Ing sawetara kasus, pelanggan mbutuhake DFMEA saka gearbox.
Kotak gear nambah kacepetan uga mbutuhake pertimbangan desain khusus. Kothak gear iki biasane digunakake kanthi kecepatan dhuwur, nyebabake masalah karo dinamika gear. Salajengipun, kacepetan dhuwur saka unit nambah pasukan gesekan lan seret. Desain sing tepat saka komponen iki kudu nyilikake efek saka pasukan kasebut. Kanggo ngatasi masalah kasebut, gearbox kudu nggabungake sistem rem. Ing sawetara kasus, gaya eksternal uga bisa nambah gaya gesekan.
Macem-macem jinis pengaturan gear digunakake ing kotak gear. Desain untu gear nduweni peran penting kanggo nemtokake jinis pengaturan gear ing gearbox. Spur gear minangka conto saka susunan gear, sing nduweni untu sing sejajar karo sumbu rotasi. Gir iki nawakake rasio gear sing dhuwur lan asring digunakake ing pirang-pirang tahapan. Dadi, sampeyan bisa nggawe gearbox sing cocog karo kabutuhan aplikasi sampeyan.
Desain kotak gear minangka proses paling rumit ing proses rekayasa. Piranti rumit iki digawe saka macem-macem jinis gear lan dipasang ing poros. Padha didhukung dening bantalan unsur rolling lan digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Umumé, gearbox digunakake kanggo nyuda kacepetan lan torsi lan ngganti arah. Gearbox umume digunakake ing kendaraan bermotor, nanging uga bisa ditemokake ing sepeda pedal lan mesin tetep.
kothak gir

Pabrik

Ana sawetara bagean utama ing pasar gearbox, kalebu industri, pertambangan, lan otomotif. Produsen gearbox kudu ngerti aplikasi lan industri pangguna kanggo ngrancang kotak gear sing cocog karo syarat khusus. Kawruh dhasar babagan metalurgi perlu. Perusahaan multinasional uga nyedhiyakake solusi gearbox kanggo industri pembangkit listrik, industri pengiriman, lan industri otomotif. Kanggo nggawe produk luwih kompetitif, dheweke kudu fokus ing inovasi produk, ekspansi geografis, lan retensi pelanggan.
Grup CZPT diwiwiti minangka perusahaan cilik ing 1976. Wiwit iku, wis dadi referensi global ing transmisi mekanik. Range produksi kalebu gear, gearbox reduksi, lan motor geared. Perusahaan kasebut minangka sing pertama ing Italia sing entuk sertifikasi ISO, lan terus berkembang dadi salah sawijining pabrikan gearbox produksi terkemuka ing donya. Nalika industri berkembang, CZPT fokus ing riset lan pangembangan kanggo nggawe produk sing luwih apik.
Industri pertanian nggunakake kotak gear kanggo ngetrapake macem-macem proses. Iki digunakake ing traktor, pompa, lan mesin pertanian. Industri otomotif nggunakake gear ing mobil, nanging uga ditemokake ing pertambangan lan mesin pangolahan teh. Kothak gear industri uga duwe peran penting ing feed lan drive kacepetan. Industri gearbox duwe macem-macem portofolio produsen lan pemasok. Ing ngisor iki sawetara conto gearbox:
Gearbox minangka piranti rumit. Padha kudu digunakake kanthi bener kanggo ngoptimalake efisiensi lan ngluwihi umur. Produsen nggunakake teknologi canggih lan proses kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake produke cocog karo standar sing paling dhuwur. Saliyane nggawe presisi lan linuwih, produsen gearbox mesthekake yen produke aman kanggo digunakake ing produksi mesin industri. Padha uga digunakake ing mesin kantor lan peralatan medical. Nanging, pasar gearbox otomotif saya tambah kompetitif.

China Gearbox karo Pushing Force kanggo desain kothak gear Mesin Blow MoldingChina Gearbox karo Pushing Force kanggo desain kothak gear Mesin Blow Molding
editor dening czh 2022-11-26

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan