China BALE Kacepetan stabilitas planet gearbox harmonik drive Reducer kacepetan kanthi kualitas apik

Nov 11, 2022 | Uncategorized

Garansi: 1 sawetara taun
Industri sing ditrapake: Resor, Toko Garmen, Nggawe Pengecer Material, Pabrik Produksi, Toko Repair Peralatan, Fasilitas Pabrik Pangan & Minuman, Peternakan, Restoran, Panggunaan Omah, Eceran, Toko Pangan, Toko Percetakan, Karya Konstruksi, Energi & Pertambangan, Pangan & Minuman Toko, Liyane, Organisasi Iklan
Bobot awak (KG): rong puluh KG
Bantuan sing digawe khusus: OEM
Pengaturan Gearing: Planet
Torsi Output: 48.3-22920N.m
Ketik Speed: sewu-1500rpm
Output Pace: pitulas-136rpm
Piranti lunak: Instrumen Mesin
Werna: Ireng
Situasi Pemasangan: Flange Mounted
Rasio: 1: siji
Gunakake: Lokasi Mesin
Kualitas apik: Kualitas sing luwih dhuwur
Gir: Gir atos
Tegangan: 12-24 V
Daya: 50w~100w
Konstruksi: Travel Shaft

Fungsi AT A Glance Solution Kerangka hollow.Tumtable saka platform puteran kothong punika construction kothong, lan motor related kanggo facet, kang Handy kanggo instailation saka pipo bahan bakar lan kabel ing jig. Identik karo divider lan motor DD, obyek bobot bisa langsung fxed ing platform kanggo transmisi. Kajaba iku, bisnis kita kanthi produktif ngembangake koleksi ZOMD saka platform puteran berongga sing bener-ange, sing kanthi efektif ngatasi kesulitan ruang instalasi sing ora cukup sing disebabake dening puncak lan ruangan sing dibatasi sadurunge. Motor saka konfigurasi sembarang, arbitrarily ngangkat ratio.Rotating platform fleibly bisa ngganti ukuran antarmuka dening ngatur flange lan ketik longkangan poros, kang becik kanggo nyambungake motor servo lan mlaku Motors saka merek sembarang. Rasio jangkah umum pasar banget dhewekan. Rasio digawe kanthi rasio gear enter menyang peralatan output. Kanthi tata letak transmisi gear multi-phase, bisnis kita wis entuk macem-macem rasio kacepetan ing tumtable sing padha, lan organisasi kita duwe atribut potensial torsi sing tambah ing ngisor rasio kacepetan sing padha.

Milih Gearbox Kanggo Aplikasi Sampeyan

Gearbox minangka bagean penting saka sepedha. Iki digunakake kanggo sawetara tujuan, kalebu kacepetan lan kekuwatan. Kothak gear digunakake kanggo nggayuh siji utawa loro-lorone tujuan kasebut, nanging mesthi ana trade-off. Nambah kacepetan mundhak kacepetan wheel lan pasukan ing gembong. Kajaba iku, nambah pasukan pedal nambah pasukan ing gembong. Iki nggawe luwih gampang kanggo para pesepeda kanggo nyepetake sepedha. Nanging, kompromi iki ndadekake gearbox kurang efisien tinimbang sing cocog.
kothak gir

dimensi

Gearboxes teka ing macem-macem ukuran, supaya ukuran unit gumantung ing nomer orane tumrap sekolah. Nggunakake grafik kanggo nemtokake pirang-pirang tahapan sing dibutuhake bakal mbantu sampeyan nemtokake dimensi unit sampeyan. Rasio tahapan individu biasane luwih gedhe ing ndhuwur lan dadi luwih cilik nalika sampeyan nyedhaki pengurangan pungkasan. Informasi iki penting nalika milih gearbox sing tepat kanggo aplikasi sampeyan. Nanging, dimensi kothak gear sampeyan ora kudu pas. Sawetara manufaktur duwe pandhuan sing njelasake ukuran sing dibutuhake.
Faktor layanan saka kothak gear minangka kombinasi saka linuwih sing dibutuhake, kahanan layanan nyata, lan beban sing bakal ditindakake dening gearbox. Bisa saka 1.0 nganti 1.4. Yen faktor layanan saka gearbox punika 1.0, iku tegese unit mung cukup kapasitas kanggo nyukupi kabutuhan, nanging sembarang syarat tambahan bisa nimbulaké unit gagal utawa overheat. Nanging, faktor layanan 1.4 umume cukup kanggo umume aplikasi industri, amarga nuduhake manawa gearbox bisa tahan kaping 1.4 saka syarat aplikasi.
Ukuran sing beda-beda uga nduweni wujud sing beda-beda. Sawetara jinis konsentris, dene liyane podo karo utawa ing sudut tengen. Jinis gearbox kaping papat diarani shaft mount lan digunakake nalika masang gearbox kanthi mlaku ora mungkin. Kita bakal ngrembug babagan posisi pemasangan sing beda-beda mengko. Ing sawetoro wektu, elinga dimensi kasebut nalika milih gearbox kanggo aplikasi sampeyan. Yen sampeyan duwe watesan ruang, kotak gear konsentris biasane dadi pilihan sing paling apik.

construction

Desain lan konstruksi kothak gear mbutuhake integrasi macem-macem komponen menyang struktur siji. Komponen kotak gear kudu duwe kaku sing cukup lan sifat redam getaran sing cukup. Pedoman desain nyathet nilai kira-kira kanggo komponen lan nyaranake cara produksi. Rumus empiris digunakake kanggo nemtokake dimensi saka macem-macem komponen. Ditemokake yen cara kasebut bisa nyederhanakake proses desain. Cara kasebut uga digunakake kanggo ngitung pamindahan sudut lan aksial komponen gearbox.
Ing proyek iki, kita nggunakake piranti lunak model 3D sing diarani SOLIDWORKS kanggo nggawe model 3-D saka reducer gear. Kita nggunakake piranti lunak iki kanggo simulasi struktur kotak gear, lan duwe alat otomatisasi desain sing kuat. Sanajan reducer gear lan omah minangka bagean sing kapisah, kita model minangka awak siji. Kanggo ngirit wektu, kita uga mbusak unsur tambahan, kayata inlet lenga lan indikator level lenga, saka model 3D.
Cara kita adhedhasar paramèter-optimized deep neural networks (DBNs). Model iki nduweni kemampuan sinau sing diawasi lan ora diawasi, saengga bisa adaptasi dhewe. Cara iki luwih unggul tinimbang cara tradisional, sing nduweni ekstraksi fitur adaptif mandiri lan generalisasi jaringan sing cethek. Algoritma kita bisa ngerteni kesalahan ing macem-macem negara kotak gear nggunakake sinyal geter. Kita wis nguji model kita ing rong kotak gear.
Kanthi bantuan teknologi ilmu material sing canggih, saiki kita bisa nggawe omah kanggo gearbox nggunakake wesi baja lan aluminium sing berkualitas tinggi. Kajaba iku, sistem telematika canggih wis nambah wektu nanggepi produsen. Teknologi kasebut samesthine bakal nggawe kesempatan sing luar biasa ing taun-taun sing bakal teka lan nambah tuwuhing pasar omah gearbox. Ana macem-macem cara kanggo nggawe gearbox, lan teknik kasebut bisa disesuaikan. Ing panliten iki, kita bakal nimbang desain lan konstruksi macem-macem jinis gearbox, uga komponene.
kothak gir

Pakaryan

Gearbox minangka piranti mekanik sing ngirimake daya saka siji gear menyang liyane. Jinis gear sing beda-beda diarani gear planet lan digunakake ing macem-macem aplikasi. Gumantung ing jinis gearbox, bisa uga concentric, podo karo, utawa ing sudhut tengen. Jinis papat gearbox yaiku gunung poros. Jinis gunung batang digunakake ing aplikasi sing ora bisa dipasang kanthi mlaku. Ing macem-macem posisi soyo tambah bakal rembugan mengko.
Akeh pedoman desain nyaranake faktor layanan 1.0, sing kudu diatur adhedhasar kahanan layanan sing nyata. Faktor iki minangka ukuran gabungan beban eksternal, linuwih sing dibutuhake, lan umur gearbox sakabèhé. Umumé, faktor layanan sing diterbitake minangka syarat minimal kanggo aplikasi tartamtu, nanging nilai sing luwih dhuwur perlu kanggo loading abot. Pitungan iki uga dianjurake kanggo gearbox kacepetan dhuwur. Nanging, faktor layanan ngirim ora dadi siji-sijine faktor penentu ing proses pilihan.
Gir kaloro saka sepasang gear nduweni untu luwih akeh tinimbang gear pisanan. Iku uga dadi luwih alon, nanging karo torsi luwih. Gir kapindho tansah nguripake ing arah ngelawan. Animasi kasebut nuduhake owah-owahan arah kasebut. Kothak gear uga bisa duwe luwih saka sepasang gear, lan gear pertama bisa digunakake kanggo mbalikke. Nalika gear dipindhah saka posisi siji menyang posisi liyane, gear kaloro diuripake lan gear pisanan diuripake maneh.
Istilah liya sing digunakake kanggo njlèntrèhaké gearbox yaiku "kotak gear." Istilah iki minangka istilah sing bisa diganti kanggo unit mekanik sing beda-beda sing ngemot gear. Gearbox umume digunakake kanggo ngowahi kacepetan lan torsi ing macem-macem aplikasi. Mula, ngerti gearbox lan bagean kasebut penting kanggo njaga kinerja mobil sampeyan. Yen sampeyan pengin ngluwihi umur kendaraan, priksa efisiensi gearbox. Sing luwih apik fungsine, luwih sithik kemungkinan gagal.

Kaluwihan

Kothak transmisi otomatis meh padha karo kothak transmisi mekanik, nanging uga duwe komponen elektronik sing nemtokake kenyamanan driver. Kothak transmisi otomatis nggunakake blok khusus kanggo ngatur shift kanthi efektif lan njupuk informasi akun saka sistem liyane, uga input driver. Iki njamin akurasi lan posisi. Ing ngisor iki sawetara kaluwihan gearbox:
A gearbox nggawe jumlah cilik saka seret nalika pedaling, nanging seret iki diimbangi dening tambah gaweyan kanggo menek. Sistem derailleur external luwih efisien nalika diatur kanggo gesekan, nanging ora nggawe seret minangka sethitik ing kahanan garing. Kothak gear internal ngidini para insinyur nyetel sistem obah kanggo nyuda masalah rem, pedal kickback, lan wutah rantai. Akibaté, gearbox internal minangka pilihan sing apik kanggo pit kanthi komponen kinerja dhuwur.
Kothak gear heliks nawakake sawetara kaluwihan, kalebu tingkat gangguan sing sithik lan getaran sing luwih murah. Padha uga Highly awet lan dipercaya. Padha bisa ditambahi ing mode modular, kang ndadekake wong luwih larang. Gearboxes paling apik kanggo aplikasi sing ngemot beban abot. Utawa, sampeyan bisa milih kothak gear kanthi pirang-pirang untu. Kothak gear heliks luwih awet lan kuwat, nanging uga luwih larang. Nanging, keuntungan luwih akeh tinimbang kekurangan.
Gearbox kanthi transmisi manual asring luwih irit energi tinimbang sing nganggo transmisi otomatis. Kajaba iku, mobil iki biasane duwe konsumsi bahan bakar sing luwih murah lan emisi sing luwih dhuwur tinimbang mitra otomatis. Kajaba iku, sopir ora kudu kuwatir yen rem cepet rusak. Kauntungan liyane saka transmisi manual yaiku biaya. Transmisi manual asring kasedhiya kanthi biaya sing luwih murah tinimbang mitra otomatis, lan ndandani lan intervensi luwih gampang lan luwih murah. Lan yen sampeyan duwe masalah mekanik karo gearbox, sampeyan bisa ngontrol konsumsi bahan bakar kendaraan kanthi kabiasaan nyopir sing cocog.
kothak gir

aplikasi

Nalika milih gearbox kanggo aplikasi tartamtu, customer kudu nimbang beban ing poros output. Beban dampak sing dhuwur bakal ngrusak untu lan bantalan poros, sing mbutuhake faktor layanan sing luwih dhuwur. Faktor liyane sing kudu ditimbang yaiku ukuran lan gaya poros output lan lingkungan. Informasi rinci babagan faktor kasebut bakal mbantu pelanggan milih gearbox sing paling apik. Sawetara program ukuran kasedhiya kanggo nemtokake gearbox sing paling cocog kanggo aplikasi tartamtu.
Ukuran gearbox gumantung saka kacepetan input, torsi, lan diameter poros motor. Kacepetan input ora kudu ngluwihi rating gearbox sing dibutuhake, amarga kecepatan dhuwur bisa nyebabake nyandhang segel durung wayahe. Kotak gear backlash kurang bisa uga cukup kanggo aplikasi tartamtu. Nggunakake mekanisme output kanthi ukuran sing bener bisa nambah kacepetan input. Nanging, iki ora dianjurake kanggo kabeh aplikasi. Kanggo milih gearbox sing bener, priksa garansi pabrikan lan hubungi perwakilan layanan pelanggan.
Gearbox beda duwe kekiyatan lan kelemahane beda. Gearbox standar kudu awet lan fleksibel, nanging uga kudu bisa nransfer torsi kanthi efisien. Ana macem-macem jinis gear, kalebu gear mbukak, gear heliks, lan gear spur. Sawetara jinis gear bisa digunakake kanggo mesin industri gedhe. Contone, jinis gearbox sing paling populer yaiku gearbox drive planet. Iki digunakake ing peralatan penanganan material, sistem conveyor, pembangkit listrik, plastik, lan pertambangan. Gearboxes bisa digunakake kanggo aplikasi kacepetan dhuwur, kayata conveyor, crushers, lan sistem monorel obah.
Faktor layanan nemtokake umur gearbox. Asring, manufaktur nyaranake faktor layanan 1.0. Nanging, nilai nyata bisa luwih dhuwur utawa luwih murah tinimbang iku. Asring migunani kanggo nimbang faktor layanan nalika milih gearbox kanggo aplikasi tartamtu. Faktor layanan 1.4 tegese gearbox bisa nangani 1.4 kaping beban sing dibutuhake. Contone, gearbox 1,000-inch-pound mbutuhake gearbox 1,400-inch-pound. Faktor layanan bisa diatur supaya cocog karo macem-macem aplikasi lan kahanan.

China BALE Kacepetan stabilitas planet gearbox harmonik drive Reducer kacepetan kanthi kualitas apikChina BALE Kacepetan stabilitas planet gearbox harmonik drive Reducer kacepetan kanthi kualitas apik
editor dening czh

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan