China Air Brake Part Gearbox Inhibitor Valve SV3360 00026068574630460030 Kanggo IV MB Truk Gearbox Valve Bevel Gearbox

Nov 23, 2022 | Uncategorized

Model: Liyane
Taun tanggalan: Liyane
OE NO.: SV3360
Kelengkapan Mobil: Liyane
Bahan: Baja
Garansi: 1 taun
Desain Kendaraan: IV/MB
Jeneng barang: Solenoid Valve
OEM NO-1: SV3360
OEM NO-2: 42486086
OEM NO-3:
OEM NO-5:
Pelabuhan: Hangzhou

Digunakake kanggoIVECO / MERCEDES-BENZ
SizeOEM ukuran biasa
bobotBobot keluwihan normal
Warrantytaun 1
Sample lead timeKaya biasane 3-10 dina operasi
Wektu timbal produksi15-rong puluh lima dina
PackagingKotak kemasan netral
kothak jeneng merek Jery
Kothak pabrikan pribadi pelanggan
1. T: Apa sampeyan investasi bisnis utawa produsen? A: fasilitas manufaktur kita ing HangZhou Xihu (West Lake) Dis. lan papan kerja ekspor kita ing HangZhou. loro.P: Apa jenis diafragma digunakake ing media lenga?A: Umumé, diafragma NBR, VITON, PTFE, lan EPDM ditrapake ing media lenga. three.Q: Aku wis marang sing klep 2-cara mung mbisakake gerakan adi ing 1 path iku tepat? A: Umume, katup 2-cara ngidini cairan selaras karo silinder. Yen ana gerakan adi silinder siji-tumindak ing arah siji nalika silinder pindho Performing digunakake, adi CZPT kanggo gerakan ing saben instruksi. four.Q: Aku seeking kanggo unit Manufaktur klep kanggo hubungan perusahaan frase dhowo. Apa produk khusus sampeyan?A: Kita wis disiplin katup amarga taun 2000-an, utamane kanggo katup solenoid, katup kuningan, katup solenoid kompresor udara sekrup, katup kendaraan, unit metode perawatan udara lan suspensi udara. five.Q: Aku duwe gambar kanggo tutup pribadi, sampeyan bisa nindakake iku? A: Mesthi, kita duwe piranti CNC kita dhewe. Ora preduli wilayah sing mlengkung utawa pendekatan sing canggih bisa disimpulake.enem.Q: Apa sampeyan duwe saham kanggo RTS?A: Produk konvensional kabeh ana ing gudang, sawise sampeyan tuku, bakal dikirim ing 1 dina kerja.pitung.Q: Kita melu babagan dhukungan kompleks sawise nggunakake barang dagangan sampeyan. Apa insinyur khusus bisa diwenehake?A: Ya, insinyur kita 24 jam online sawise sampeyan ngomong. 8.Q: Apa cara pembayaran sampeyan ngakoni? A: T / T, Paypal lan kertu riwayat kredit bisa ditampa. nine.Q: Apa prabédan amba ing antarane katup solenoid langsung Performing lan katup solenoid- pilot dilakokno? A: Ing katup akting langsung, awak manungsa utama utawa poppet dipindhah nggunakake daya magnet sing diasilake kumparan listrik kanggo ngganti katup. Ing katup sing dioperasikake pilot solenoid, awak manungsa utawa plunger utama dipindhah nggunakake gaya sing dirancang saka galur pilot sing kasedhiya. Koil ing skenario iki digunakake kanggo ngatur pilot kanggo piston pilot. 10.Q: Kepiye akeh pasokan sing bisa digunakake kanggo katup solenoid?A: Logam tahan karat 316L (Nilai Sanitasi), Baja Tahan Karat 316&304, Kuningan dan baja tuang. sewelas.Q: Babagan sampel A: Kita bisa nyedhiyakake manufaktur lan layanan conto. Biasane 4 nganti 7 kaping, sampel bisa dikirim menyang driji. Kita bakal milih cara pengiriman lan pangiriman sing penting: kanthi segara, kanthi udhara, kanthi kategoris ect. Sembarang badhan babagan conto, hubungi kita. 12.Q: Kanggo item OEM A: Kita bakal ngrampungake nggawe ing 20 dina sawise pembayaran wis dikonfirmasi.

Apa Gearbox?

Ana sawetara faktor sing kudu ditimbang nalika milih gearbox. Backlash, contone, minangka pertimbangan, amarga iku sudut ing ngendi poros output bisa muter tanpa obah poros input. Sanajan iki ora perlu ing aplikasi tanpa pambalikan beban, penting kanggo aplikasi presisi sing nglibatake pembalikan beban. Conto aplikasi kasebut kalebu otomatisasi lan robotika. Yen backlash dadi masalah, sampeyan bisa uga pengin ndeleng faktor liyane, kayata jumlah untu ing saben gear.
kothak gir

Fungsi saka gearbox

Gearbox minangka unit mekanik sing kasusun saka ranté utawa set gear. Gir dipasang ing poros lan didhukung dening bantalan unsur rolling. Piranti kasebut ngowahi kacepetan utawa torsi mesin sing digunakake. Gearbox bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Ing ngisor iki sawetara conto babagan fungsi gearbox. Waca liyane kanggo nemokake luwih akeh babagan gear sing nggawe gearbox.
Preduli saka jinis transmisi, umume gearbox dilengkapi gear sekunder lan sing utami. Nalika rasio gear padha kanggo transmisi utami lan sekunder, kotak gear bisa uga beda-beda ukuran lan efisiensi. Mobil balap performa dhuwur biasane nggunakake gearbox kanthi rong gear ijo lan siji biru. Gearboxes asring dipasang ing ngarep utawa mburi mesin.
Fungsi utama gearbox yaiku nransfer torsi saka poros siji menyang poros liyane. Rasio untu gear nyopir menyang anggota panampa nemtokake jumlah torsi sing ditularake. Rasio gear sing gedhe bakal nyebabake poros utama muter kanthi kecepatan sing luwih alon lan duwe torsi sing dhuwur dibandhingake karo poros counter. Kosok baline, rasio pindah kurang bakal ngidini kendaraan kanggo nguripake ing kacepetan kurang lan gawé torsi ngisor.
Kotak gear konvensional duwe gear input lan output. Countershaft disambungake menyang poros universal. Gir input lan output diatur supaya cocog karo kacepetan lan torsi saben liyane. Rasio gear nemtokake sepira cepet mobil bisa mlaku lan sepira torsi sing bisa diasilake. Umume transmisi konvensional nggunakake papat rasio gear, kanthi siji gear mundur. Sawetara duwe loro shafts lan telung input. Nanging, yen rasio gear dhuwur, mesin bakal ngalami mundhut torsi.
Ing panaliten babagan kinerja gearbox, akeh data sing diklumpukake. Proses segmentasi sing ambisi banget wis ngasilake meh 20,000 vektor fitur. Asil kasebut minangka sing paling rinci lan lengkap saka kabeh data sing kasedhiya. Panaliten iki nduweni kutukan ganda - sing pisanan yaiku volume data sing akeh sing diklumpukake kanggo tujuan karakterisasi, dene sing nomer loro yaiku dimensi dhuwur. Sing terakhir minangka komplikasi sing muncul nalika gearbox eksperimen ora dirancang kanthi apik.
kothak gir

Bzvacklash

Fungsi utama saka gearhead kanggo Multiply wayahe pasukan lan nggawe kauntungan mechanical. Nanging, backlash bisa nyebabake macem-macem masalah kanggo sistem, kalebu cacat akurasi posisi lan nyuda kinerja sakabèhé. Kotak gear backlash nol bisa ngilangi kerugian gerakan sing disebabake dening backlash lan nambah kinerja sistem sakabèhé. Mangkene sawetara masalah umum sing ana gandhengane karo backlash ing gearheads lan cara ndandani. Sawise sampeyan ngerti cara ndandani backlash gearbox, sampeyan bakal bisa ngrancang mesin sing cocog karo kabutuhan sampeyan.
Kanggo nyuda backlash gearbox, akeh desainer nyoba nyuda jarak tengah gear. Iki ngilangi papan kanggo pelumasan lan ningkatake bolong untu sing gedhe banget, sing ndadékaké kegagalan bolong durung wayahe. Kanggo nyilikake backlash gearbox, pabrikan gear bisa misahake rong bagean gear kasebut lan nyetel jarak tengah bolong ing antarane. Kanggo nindakake iki, puterake siji pindah menyang gear tetep, nalika nyetel kekandelan waos efektif pindah liyane.
Sawetara proses manufaktur bisa nyebabake kesalahan, lan nyuda kekandelan untu bakal nyuda kesalahan iki. Gir karo untu bevel minangka conto utama iki. Gir jinis iki nduweni untu sing sithik dibandhingake karo piranti kawin. Saliyane nyuda kekandelan waos, gear bevel uga nyuda serangan balik. Nalika gear bevel duwe untu luwih sithik tinimbang gear kawin, kabeh tunjangan backlash ditrapake ing gear sing luwih gedhe.
Backlash gear bisa mengaruhi efisiensi kotak gear. Ing gear becik, backlash iku nol. Nanging yen ana akeh banget, backlash bisa nyebabake karusakan ing gears lan nyebabake malfunction. Mulane, tujuan backlash gearbox yaiku kanggo nyilikake masalah iki. Nanging, iki mbutuhake panggunaan mikrometer. Kanggo nemtokake jumlah backlash gearbox sing dibutuhake, sampeyan bisa nggunakake dial gauge utawa feeler gauge.
Yen sampeyan wis nggoleki cara kanggo nyuda backlash, backlash gearbox bisa dadi jawaban. Nanging, backlash dudu pambrontakan marang pabrikan. Iki minangka kesalahan ing gerakan sing kedadeyan kanthi alami ing sistem gear sing ngganti arah. Yen ditinggalake, bisa nyebabake degradasi gear utama lan malah kompromi kabeh sistem. Ing artikel iki, kita bakal nerangake carane backlash mengaruhi gir lan carane mengaruhi kinerja gearbox.

desain

Desain kotak gear kalebu macem-macem faktor, kalebu jinis materi sing digunakake, syarat daya, rasio kacepetan lan pangurangan, lan aplikasi sing dimaksudake kanggo unit kasebut. Proses ngrancang gearbox biasane diwiwiti kanthi katrangan babagan mesin utawa gearbox lan panggunaan sing dikarepake. Parameter utama liyane sing kudu ditimbang sajrone desain gearbox kalebu ukuran lan bobot gear, rasio gear sakabèhé lan jumlah pangurangan, uga cara pelumasan sing digunakake.
Sajrone proses desain, customer lan supplier bakal melu ing macem-macem review desain. Iki kalebu review konsep utawa desain awal, validasi desain manufaktur, review desain kritis, lan review desain pungkasan. Pelanggan uga bisa miwiti proses kasebut kanthi miwiti DFMEA. Sawise nampa persetujuan desain awal, desain bakal ngliwati sawetara iterasi sadurunge desain sing wis rampung dibekukan. Ing sawetara kasus, pelanggan mbutuhake DFMEA saka gearbox.
Kotak gear nambah kacepetan uga mbutuhake pertimbangan desain khusus. Kothak gear iki biasane digunakake kanthi kecepatan dhuwur, nyebabake masalah karo dinamika gear. Salajengipun, kacepetan dhuwur saka unit nambah pasukan gesekan lan seret. Desain sing tepat saka komponen iki kudu nyilikake efek saka pasukan kasebut. Kanggo ngatasi masalah kasebut, gearbox kudu nggabungake sistem rem. Ing sawetara kasus, gaya eksternal uga bisa nambah gaya gesekan.
Macem-macem jinis pengaturan gear digunakake ing kotak gear. Desain untu gear nduweni peran penting kanggo nemtokake jinis pengaturan gear ing gearbox. Spur gear minangka conto saka susunan gear, sing nduweni untu sing sejajar karo sumbu rotasi. Gir iki nawakake rasio gear sing dhuwur lan asring digunakake ing pirang-pirang tahapan. Dadi, sampeyan bisa nggawe gearbox sing cocog karo kabutuhan aplikasi sampeyan.
Desain kotak gear minangka proses paling rumit ing proses rekayasa. Piranti rumit iki digawe saka macem-macem jinis gear lan dipasang ing poros. Padha didhukung dening bantalan unsur rolling lan digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Umumé, gearbox digunakake kanggo nyuda kacepetan lan torsi lan ngganti arah. Gearbox umume digunakake ing kendaraan bermotor, nanging uga bisa ditemokake ing sepeda pedal lan mesin tetep.
kothak gir

Pabrik

Ana sawetara bagean utama ing pasar gearbox, kalebu industri, pertambangan, lan otomotif. Produsen gearbox kudu ngerti aplikasi lan industri pangguna kanggo ngrancang kotak gear sing cocog karo syarat khusus. Kawruh dhasar babagan metalurgi perlu. Perusahaan multinasional uga nyedhiyakake solusi gearbox kanggo industri pembangkit listrik, industri pengiriman, lan industri otomotif. Kanggo nggawe produk luwih kompetitif, dheweke kudu fokus ing inovasi produk, ekspansi geografis, lan retensi pelanggan.
Grup CZPT diwiwiti minangka perusahaan cilik ing 1976. Wiwit iku, wis dadi referensi global ing transmisi mekanik. Range produksi kalebu gear, gearbox reduksi, lan motor geared. Perusahaan kasebut minangka sing pertama ing Italia sing entuk sertifikasi ISO, lan terus berkembang dadi salah sawijining pabrikan gearbox produksi terkemuka ing donya. Nalika industri berkembang, CZPT fokus ing riset lan pangembangan kanggo nggawe produk sing luwih apik.
Industri pertanian nggunakake kotak gear kanggo ngetrapake macem-macem proses. Iki digunakake ing traktor, pompa, lan mesin pertanian. Industri otomotif nggunakake gear ing mobil, nanging uga ditemokake ing pertambangan lan mesin pangolahan teh. Kothak gear industri uga duwe peran penting ing feed lan drive kacepetan. Industri gearbox duwe macem-macem portofolio produsen lan pemasok. Ing ngisor iki sawetara conto gearbox:
Gearbox minangka piranti rumit. Padha kudu digunakake kanthi bener kanggo ngoptimalake efisiensi lan ngluwihi umur. Produsen nggunakake teknologi canggih lan proses kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake produke cocog karo standar sing paling dhuwur. Saliyane nggawe presisi lan linuwih, produsen gearbox mesthekake yen produke aman kanggo digunakake ing produksi mesin industri. Padha uga digunakake ing mesin kantor lan peralatan medical. Nanging, pasar gearbox otomotif saya tambah kompetitif.

China Air Brake Part Gearbox Inhibitor Valve SV3360 00026068574630460030 Kanggo IV MB Truk Gearbox Valve Bevel GearboxChina Air Brake Part Gearbox Inhibitor Valve SV3360 00026068574630460030 Kanggo IV MB Truk Gearbox Valve Bevel Gearbox
editor dening czh

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan