blog

Apa bedane motor sinkron lan motor asinkron?

Motor listrik minangka mesin sing nindakake operasi mekanik kanthi ngonversi energi listrik dadi energi mekanik. Motor iki dirancang kanggo mbukak arus bolak-balik (AC) utawa arus langsung (DC). Motor AC duwe rong jinis: Motors sinkron lan ...

Apa sing diarani sekrup?

Jack sekrup minangka jinis piranti angkat utawa jack mekanik sing digunakake kanggo nggunakake kekuwatan kanthi gaweyan cilik kanggo ngangkat bobot abot kayata kendaraan lan sistem dhukungan sing bisa disetel kanggo beban abot kaya dhasar omah. Dheweke uga digunakake kanggo narik, ...

Apa kothak gir planet lan apa sing nggawe kothak gir planet?

Kothak gir planet minangka alat primitif sing reinkarnasi ing jinis saiki, sing ngandhakake babagan kegunaan lan aplikasi piranti kasebut. Piranti sing efisien kanggo fungsi sing ditindakake lan mbuktekake migunani sing relevan liwat wektu, kanthi ora nampa ...

Apa sing diarani gearbox worm?

Sadurunge ngerti apa sing diarani gearbox worm, luwih dhisik bakal ngerti apa sing diarani gearbox. Gearbox minangka sistem mekanik sing digunakake kanggo ngirim tenaga mekanik motor ing mobil utawa ing mesin dinamis. Gearbox digunakake kanggo ngganti kacepetan output utawa torsi motor ...

Minangka salah sawijining pabrikan utama, panyedhiya lan eksportir kothak gir cacing, kothak gir planet, kothak gir heliks, kothak gir sikloid, lan akeh pengurangan kecepatan gir liyane. Kita uga nyuplai motor gir, motor listrik, motor sinkron, motor servo lan motor ukuran liyane.

kanggo panjaluk, hubungi kami:
E-mail: sales@china-gearboxes.com

Reduksi cacing produksi profesional, peredam gir planet, reducer gir heliks, reducer siklo, dc motor, pabrikan lan pemasok motor gir.

Nganyari pungkasan