Babagan awake dhewe

About Us spanduk cacing

XinLan Corporation, Produsen Gearbox Sektor utama, produsen Reduksi lan Motor ing China. Sajrone rong puluh taun kepungkur, XL terus ngasilake perusahaan ing aplikasi sektor sing paling nuntut, dadi salah sawijine ahli kothak gir utama China babagan segmen kothak peredam Kacepetan kritis sing kritis.

XL minangka pimpinan industri ing sektor sing abot, kayata kothak gir planet planet pembangunan independen lan reducer gir cacing tanah kanggo enzim pertambangan, logam, laut lan karet, lan liya-liyane ..

Sanajan mung ing swasana kerja sing angel banget, XL nyedhiyakake rekayasa utama lan pilihan paling apik sing aplikasi sing luwih nuntut. XL minangka Pasar sing Didhukung ing kothak gir cacing bumi lan kothak gir heliks lan ngupayakake dadi perusahaan "nyopir penerusan ..."

Kualitas produk sing dhuwur, produksi sing amba lan struktur sing fleksibel minangka titik XL sing kuwat. XL didegaké ing taun 1999, khusus ing R&D lan pabrik girboks, gir, poros, motor lan suku cadang.

Kita bisa menehi solusi sing tepat kanggo aplikasi sing ora bisa dietung. Produk kami akeh digunakake ing kisaran metalurgi, baja, pertambangan, pulp lan kertas, pasar gula lan alkohol lan macem-macem jinis mesin. Kanthi kehadiran internasional sing kuat, kita utamane ngekspor menyang Amerika Selatan, Timur Tengah, Amerika Utara lan Asia. Pilar kita ditanam kanthi tenanan kanggo ngupayakake keunggulan, inovasi lan daya saing. Basis teknologi misuwur ing operasi kita, nampilake peralatan paling anyar lan teknologi informasi paling modern.

Kita setya menang mitra lan dudu supplier sing sederhana. XL wis dadi pemasok sing bisa dipercaya, bisa nyediakake gir gir sing berkualitas. Nyatane, kabeh produksi dikembangake ing pabrik, mula dikirim menyang kontrol proses sing cocog.

Kualitas produk XL gegandhengan karo keamanan lan efisiensi manajemen sing nggawe merek identik karo kapercayan lan transparan karo para pemasok lan pelanggan. Gawe kesepakatan sing apik, mesthi konsultasi karo profesional XL! Kanthi 38 taun pengalaman, kita njamin linuwih lan keamanan paling apik kanggo produk lan layanan.